بعضی وقتا منم میبینم یه پیغام اومده که یکی از پستام حذف شده. راستش چون تو ایمیلی که میآد مشخص نیست دلیل حذف و به طور کلی گفته میشه بر خلاف قوانین انجمن و تاپیک، منم نمیفهمم علتش چیه. به هر حال کاش موقعی که مدیران محترم زحمت حذف پستی رو میکشیدن، درباره دلیل حذفش یا مصداق نقض قوانینش هم به طور مشخص یه یادآوری میکردن تو ایمیلی که فرستاده میشه.
--------------
در مورد اون مشکل خاصی که برای شما تو گزارش مصرف وجود داشت (و عکسش رو گذاشته بودین) به نظرم با پشتیبانی خود پارسآنلاین پیگیری کنین. به هر حال باگیه که باید رفعش کنن. البته من فکر میکنم مشکل تو نرمافزار اکانتینگ نیست، مشکل تو طراحی جدید سایت و اسکریپتهای مربوطهاشه. اگه تو نمایش ثانیهها رو حذف نمیکردن نیازی به گرد کردن هم نبود و این مشکل پیش نمیاومد. من به شخصه بعید میدونم که سیستم اکانتینگ حجم مصرف شده تو اون بازه 1 دقیقه مشترک بین دو ردیف تو گزارش مصرف رو دوبار حساب کنه. اشکال بیشتر همونه که عرض کردم. نحوه نمایش اطلاعات.
---------------
این یکی نظر شخصیمه و قصدم دفاع از شرکتها نیست و در واقع در نتیجه تجربه شخصی خودم بهش رسیدم:
چه اون موقع که پارسآنلاین داشتم و چه الآن که از عصرتلکام دارم و چه قبلنا تو 10 سال گذشته که از سرویس ADSL استفاده میکنم و از 3-4 تا شرکت دیگه مثل فنآوا، آسیاتک، شهراد و سپنتا سرویس داشتم، من با چیزی به شکل حجمخوری (یا به تعبیر بعضی از دوستان حجمدزدی) به شکل تعمدی و سیستماتیک مواجه نشدم.
کلن اگه شرکتی بخواد تعمدن حجمخوری کنه به راحتی دستش رو میشه و عواقب بدی هم میتونه براش از نظر قانونی داشته باشه. علت این حجمخوریها ممکنه یکی از موارد زیر باشه:
1. باگ نرمافزاری سیستم اکانتینگ شرکتها به ویژه تو سرویسهایی که شبانه دارن. (چه شبانه رایگان باشه چه شبانه با تخفیف) مثلن تو آسیاتک مواردی پیش اومده بود که دانلود نزدیک به زمان تغییر وضعیت از عادی به شبانه یا بالعکس جزو ترافیک روزانه محسوب شده بود. یا بستههای افزایشی حجمی 5 گیگ ایرانسل رو من تست کردم یه 60 - 70 مگ آخرش رو نگه میداشت و اجازه مصرف نمیداد.
2. اختلاف در مورد نحوه اندازهگیری ترافیک مصرفی بین نرمافزار شرکت و کاربر و/یا حتی اختلاف بین خود تعریف ترافیک مصرفی از نظر شرکت و کاربر (مثلن بعضی از نرمافزارهایی که کاربرا استفاده میکنن فقط بخش payload (دیتا اصلی) دانلود و آپلود رو نشون میدن و اورهد بستههای دیتا رو محاسبه نمیکنن یا بستههای ناموفق رو اصلن حساب نمیکنن در حالی که ممکنه اکانتینگ شرکت کل این موارد رو جزو ترافیک محاسبه کنه.
3. در مواردی که کم هم نیست ناآشنایی کاربر با کنترل و مانیتورینگ ترافیک مصرفی که نتیجهاش میشه این که سیستم اکانتینگ شرکت یه مصرفی رو نشون میده اما کاربر تصور میکنه خیلی کمتر از اون مقدار مصرف کرده. مثل فعال بودن آپدیت ویندوز یا برنامههای دیگه، استفاده همزمان چند دستگاه از اینترنت و نداشتن نرمافزار مانیتورینگ روی همه این دستگاهها یا عدم انطباق بازههای زمانیی که نرمافزارهای مانیتورینگ ترافیک مصرفی رو بر اساس اون ثبت میکنن با بازههای زمانی اکانتینگ شرکت. مثلن اکانتینگ شرکت شهراد یا آسیاتک قبلن که داشتم ریز مصرف رو به ساعت میدادن که میشد با گزارش نرمافزارهای روی سیستم بهتر مقایسهاش کرد اما پارسآنلاین و الآن هم عصرتلکام فقط مقدار مصرف بین زمانهای قطع و وصل رو یکجا نشون میدن و گزارش ساعت به ساعت ندارن.