رحمتی: با مس توافق نکردهام ؛ استقلالی ها با من تماس نگرفته اند
هافبک فصل گذشته استقلال گفت که توافقی با باشگاه مس کرمان نداشته است.
جام ورزشی؛ کیانوش رحمتی در خصوص شایعه حضورش در مس کرمان گفت: «در چند روز اخیر برخی از توافق من با مس کرمان خبر دادند در حالی که این موضوع صحت ندارد. حتی خیلی ها در این مورد با من صحبت کردند و خیال می کردند با مس به توافق رسیدم ولی این موضوع صحت ندارد و هیچ قراردادی امضا نشده است.»
او در پاسخ به این سوال که چرا در تمرینات استقلال شرکت نکرده اظهار داشت: «وقتی تمرینات استقلال قرار بود شروع شود یک بار با من تماس گرفتند تا سر تمرین بروم ولی بعد از آن دیگر خبری از استقلالی ها نشد. در روزهای بعد هم تعداد نفرات حاضر در تمرینات بیشتر شد و تماسی با من صورت نگرفت تا در تمرین حاضر شوم. الان به صورت انفرادی تمرین می کنم تا آماده باشم. از چند تیم پیشنهاد دارم ولی هنوز تصمیمی نگرفته ام.»
رحمتی در مورد طلبی که از باشگاه استقلال دارد تاکید کرد: «در چند سالی که در استقلال بودم هیچ وقت برای تیم حاشیه درست نکردم. هر وقت در ترکیب بودم نهایت تلاشم را انجام داد و هر وقت هم روی نیمکت بودم هیچ اعتراضی نکردم و رفتارم حرفه ای بود. من حسن نیت خودم را در این مدت ثابت کردم و امیدوارم استقلال هم حسن نیت نشان داده و طلبم را بدهد.»