قیمت 512 كيلوبيت بر ثانيه 204800 ريال در ماه هست.میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعرفه رو مشاهده کنید.نقل قول:
برای من راحت بود،ولی مثل اینکه به مرکز مخابراتی هم مربوط میشه.
Printable View
قیمت 512 كيلوبيت بر ثانيه 204800 ريال در ماه هست.میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعرفه رو مشاهده کنید.نقل قول:
برای من راحت بود،ولی مثل اینکه به مرکز مخابراتی هم مربوط میشه.
نقل قول:
نه احتمال اشتباه خیلی کمه
اونجا که من دیدم قشنگ همه ی پورت ها با یوزر و پس مربوط به خودش دست اون مسئول adsl مخابرات منطقه است
به نظرم خودشون دارن یه کاری می کنن
-----------------------------------
من که تا الآن مشکلی از بابت سرعت و نوسان نداشتم
داداشم از مخابرات گرفته و الان نمی تونه وصل شه یک مشت کارشناس بی سواد نفهم بی شعور گذاشتن که جواب بدن واقعا براشون متاسفم و بسیار خوشحال که یک ماه از مخابرات کوچ کردم به پارس آنلایننقل قول:
این مشکل فامیل ما همچنان برقراره
معمولاً 12 شب تا 12 ظهر اینترنتش درسته ولی از 12 ظهر تا 12 شب همه ـش ارور 691 میده
جداً اینایی که توی 2828 نشستن مشتی بی شعور و کم سواد بیش نیستن که تنها بلدن بگن مشکل از خودتونه...
من پس فردا امتحان سختی دارم به خاطر همین نمیتونم بهش رسیدگی کنم و این عموی ما کلی زنگ زده به 2828 و بعد کلی پیچوندن آخرش ببینین چه جواب سرتاپا **شری دادن:
"مشکل از نرم افزار کامپیوترتونه و چون کانکشن دایال آپ و pppoe با هم دارین و..."
جداً من پای تلفن میبودم هر چی لایق شرکت مطبوعش میبود رو میکشیدم به ریشش...
پس فردا امتحانه رو بدم پا میشیم با هم میریم حضوری این مرکز مخابراتی دعوا راه میندازم و اگه بخوان بپیچونن همونجا فسخش میکنم...
خدا وکیلی بهترین سرویس اینترنت رو الان داره مخابرات ارائه میده. من الان 1mb دارم واقعا راضیم سرعتم بین 128 تا 138 متغیره. اذیتم نمیکنه . 24 ساعتم دارم دانلود میکنم . پینگم هم با 4.2.2.4 در اکثر مواقع 123 تا 133 هستش
داداش شما توی یکساعت چند مگ دانلود میکنی؟ بهترین حالتش منظورمه.من 256 دارم ماکزیمم96 مگ دانلود میکنم.اگه بتونی با DUMETER یه گزارش بگیری تو یکساعت ممنونت میشم.نقل قول:
دوست عزیز شما نیتت پاک بوده وقتی رفتی اینترنت بگیری برای همین بهت 1 مگ دادننقل قول:
چون تو منطقه مخابراتی ما فقط باید علی دایی باشی که بتونی 1 مگ بگیری
لگه بتونی کمک کنی ماها هم 1 مگ بگیریم قول میدیم رضایت خودمون رو از این اینترنت زاغارت اعلان کنیم
wwwooowww ...... دادا تو رو خدا بگو چجوري ازشون 1 مگ گرفتي
بيشتر از 128 منطقه ما نميده تازه اونم با بدبختي
خوش بحالت :(((((((((((((((
اقايون من خودم تو مخابرات كار ميكنم و براي انجامك كارام تونستم بگير. شما مركز مخابراتت رو بگو ببينم اصلا پهناي باند دارند يا نه؟ شايد بتونم كمكت كنم. البته تاكيد ميكنم شايد
اقايون من خودم تو مخابرات كار ميكنم و براي انجامك كارام تونستم بگير. شما مركز مخابراتت رو بگو ببينم اصلا پهناي باند دارند يا نه؟ شايد بتونم كمكت كنم. البته تاكيد ميكنم شايد