بچه ها ما شانسمون بیشتره..........کاسیاس هست.......
ولی این کاکا روی همه رو سفید کرد با اون بازیش! چه حرصی خوردم!
Printable View
بچه ها ما شانسمون بیشتره..........کاسیاس هست.......
ولی این کاکا روی همه رو سفید کرد با اون بازیش! چه حرصی خوردم!
ايييييي خدا چرا ؟؟؟؟
بيچاره ايكر اين همه تلاش كرد ، راموس زد هوا ...
لعنت به اين شانس ...
فقط از کاسیاس مچکرم!
سلام.
1- تبریک به بایرنی ها...
2- افتضاح...تیم در حد فاجعه بود ! باور کنید اگر شیوه ای که جلوی بارسا بازی کرد رو پیاده میکرد این بایرن پتانسیل 4-1 باختن رو هم داشت ! سوتی ها کاکا ! خدیرا ! آربلوا..! همه چیز دست به دست هم داد..! اونم از پنالتی زدن..! تیمی که پنالتی زن هاش بهترین پنالتی زن های دنیا هستند ! کاکا - رونالدو....! در حد فاجعه یک چیز اونور تر..!
کاسیاس خداییش خوب بود..! رونالدو هم دوتا گل زد...
بحث داوری هم بمونه برای فردا...
خیلی بد بازی کردیم، یه گل آفساید، یه گل که پناتی از عمد نبود، و از همه بدتر، کاکا گند زد به کل تیم.
نمیدونم چی بگم کاسیاس بازم بزرگیش نشون داد اما پنالتی زنای رئال اصلن خوب نبودن اگه راموش اون پنالتی گل میکرد بایرنی ها روحیه شون از دست میدادن احتمال اینکه کاسیاس ضربه اخر بگیره خیلی زیاد بود:37:
همه همه همه و همه عالی بودن ولی مقصر اصلی کاکا بود با این که خیلی دوستت دارم ولی باید بری:13:
وقتی پنالتی واسه رئال روی گرانرو نگرفت همین میشه دیگه
عه عه راموس اون چه پنالتی بود زدی؟
ایکر هم عالی بود.
میتونستیم دو جامه شیم ولی حیف حیف که فقط از اشتباهات باختیم
اون آفساید هم اگه داور نمیگرفت و بازی رو ادامه میداد گل رونالدو پذیرفته میشد ولی...
بازی زیبا بود و جهت اطلاع بعضی ها اصلا بازی کسل کننده نبود
من به رئالی بودنم افتخار میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا خوب نبودیم به نظرم ! برای این بازی خیلی خیلی باید بهتر بازی میکردیم تا برنده شیم . مثل همیشه شروع طوفانی و بعد افت کردن !
فوتبال هست و برد و باخت . هزاران درود بر ایکر . واقعا اسطوره ی باشگاهه این باازیکن
تبریک به بایرنی ها
نمیدونم چرا میگین کاکا خوب نبود ؟ اگه خوب نبود بد هم نبود اشاباهش فقط پنالتی بود.........
ما به یه چیز باختیم اونم خستگی بود بایرن تیم اصلیش این هفته استراحت کرده بود ....
داور ایشالا محروم میشه واقعا افتضاح بود برای هر دو طرف
به همین سادگی ظرف چند دقیقه حذف شدیم... :(
شب شب رئال نبود. کاکا افتضاح بود، اما به نظر من تو نتیجه مقصر نبود. هم ما کلی موقعیت خراب کردیم، هم بایرن. فوتباله دیگه... کاریش نمیشه کرد.
(ایکر مقدس... :40:)
:40::40::40::40::40: