عدم تطابق گارانتی با سریال دستگاه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
عدم تطابق گارانتی با سریال دستگاه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازگی ها وقتی شات داون میکتم خیلی طول میکشه تا خاموش بشه درضمن 1340 دارم
شما برنامه های زیادی رو روی سیستم نصب کردید که هنگام خاموش کردن و Halt شدن سیستم باید بسته بشوند .نقل قول:
برای اینکار لازم هست که سیستم عامل اطلاعات لازم و تغییرات اعمال شده رو ذخیره کنه که این عمل با زیاد شدن تعداد برنامه های فعال زمانش بالا میره
سعی کنید محیط سیستم عامل رو خلوت تر کنید
اگر همچین موردی نیست مشکل از سیستم عامل میتونه باشه
آقا آخرش کسی به ما نگفت این باتری لپ تاپ و که واسه مدت طولانی ازش استفاده نمی کنیم خالی کنیمو از لپ تاپ جدا کنیم یا پر جدا کنیم
سلام و خسته نباشید ... روی لپ تام ویستا نسبه الان که می خوام روی درایور دیگه اش اکس پی نصب کنم بعد لود سی دی و قبل شروع نصب یه همچین اروری میده ...
check for virus on your computer remove any newly install hard drives or hard drives controllers.
check your hard drives to make sure it is preperly configured and terminated.
Run CHKDsK/F to check for hard drives corruption and the restrart system.
نمی دونم چرا سیستم این مشکل پیدا کرده... من همه ویروس ها رو کشتم...بعضی هاشم ماله ویستاست که قرنطینه (quntitet) شده و پاک نمی شه ... حتی آنتی ویروس سیمانتیکم رو هم پاک کردم ولی فایده نداشت... ممنون میشم کنم کمکم کنید
با سلام .رفیقم اومده و یک برنامه برای کپی دی وی دی نصب کرده و درایوش از تو my computer پاک شده و دی وی دی هم که میذاره اجرا نمیکنه.حالا باید چطوری بیارش؟
سلام بچه ها من hp dv6 1235 دارم فنش خیلی صدا میده تازگی ها اولش اصلا صدا نمیداد اما الان بد صدا میده چی کارش کنم ؟
از System Restore استفاده کنید و برگردونید به روزی که برنامه رو نصب نکردید تا تنظیمات به حالت صحیح برگردندنقل قول:
یا کثیف شده یا نیاز به تعویض داره ، حتما ببرید تعمیرگاه تا براتون درست کنند ، مشکلات فن رو باید جدی گرفت ، در بیشتر موارد باعث فشار اومدن به CPU به دلیل تجمع حرارت میشهنقل قول:
سلام ... لپ تاپ دل وسترو 1320 دارم ... اکس پی و یستا رو کنار هم نصب کردم ... وقتی توی اکس پی ریستارت می کنم همه ی آیکون های دسکتاپ می ره ولی خود سیستم ریستارت نمی شه در حقیقت بعد از 7 ، 8 دقیقه ای ریستارت میشه واسه همین چاره ای جز خاموش کردن با دکمه ی پاور ندارم و روشن کردن دوباره ... اولش اینطوری نبود یه دفعه شد ... میشه بگین چطور میشه مشکل ریستارت رو حل کرد ...