سلام دوستان من ميخوام برم اينا بخرمش ميشه بگيد براي اينكه بفهمم سالمه بايد چي هارا چك كنم و از كجا بفهمم كره ايه؟:27:
سلام دوستان من ميخوام برم اينا بخرمش ميشه بگيد براي اينكه بفهمم سالمه بايد چي هارا چك كنم و از كجا بفهمم كره ايه؟:27:
به سلامتی...
با این کد همه جای گوشی رو تست کن: #*0#*
بعد روش نوشته مال کجاست دیگه made by samsung چینیه یعد made bay kore کره ایه که به نظرم هیچ فرقی نداره
این دوستمونم اشتباه میکنه parsi android اگه اشتباه ننوشته باشم اسمشو...اشتباه نکن ضرر کنی بری کره ای بخری...!
من ویو چینی داشتم بعد ویو2 کره ای هم داشتم هیچ فرقی نداشت...
دوستدار شما یاشار
سلام
من می خوام برم galaxi s2 بخرم کساییکه خریدن راضین از گوشی؟
گوشی توی همین قیمت بهتر از این نیست؟
گوشیه مشکل دار هم تو بازار نیست؟
یعنی ممکنه فروشنده بهم گوشی مشکل دار بده؟
دوستا چرافكر ميكنين چيني بده
سامسونگ اينقدر براي كارش ارزش قائله كه وقتي به چين ميده پيگير توليدش هست كه به چه نحوي و با چه كيفيتي توليد ميشه
شما اين چين رو با چينيهايي كه تو بازار هستن مقايسه نكنيد
مطمئن باشين بين چين و كره فرقي نيست تو اين گوشي
مگه ميشه ال سي دي يا سي پي يو يا قطعات ديگه گوشي بين چين و كره فرقي داشته باشه قطعات همه يكي يدونش تو كره توليد ميسه يدونش تو چين
خط توليد كره حجم توليد زياد اين گوشيرو نسبت به نياز بازار نداشته به همين دليل اومده به چين هم داده تا كسي منتظر توليد نباشه
قیمت جدید 650 640 خوب امد پایین
کد:http://mobile.ir/phones/shops-36341-samsung-i9100-galaxy-s-ii.aspx
بچه ها قیمتش چه افتی کرده 650:18::18: :18:...وقت خریدنش داره میرسه........:27:
راستی مگه 32 گیگشم اومده تو بازار؟؟؟
دوستدار شما یاشار
دوست من استرالیا است 2 ماهی که این گوشی رو گرفته خیلی راضی بود از گوشی میگفت اونجا پوز آیفون 4 رو همه جوره زده :31:
این قیمت 650 رو از کجا پیدا کردید؟ لینک دقیق بدید....
دوستان امروز یه مغازه دار بهم گفت اونهایی که Made in Korea by Samsung هستن لیبل شون عوض شده! یعنی اومدن لیبل چینی رو کندن و لیبل کره ایی گذاشتن! می خواستم ببینیم همچین چیزی هست؟! یا دیگه وقتی پشتش زده بود Made in Korea by Samsung قطعا" کره ایه دیگه؟
این مشکل زردی صفحه نرم افزاریه یا سخت افزاری
فکر کنم نرم افزاری بود . دیگه این مشکل به کل حل شده و مشکل دارش تو بازار نیست یا من ندیدمنقل قول:
این مشکل زردی صفحه نرم افزاریه یا سخت افزاری
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
انقدر راحت میشه اون لیبل ها رو عوض کرد به گفته فروشنده ای که داشتم ازش میخردیم که بهم گفت خودت گوشی رو بگیر همه جاش رو تست کن اگه مشکل داشت عوض میکنم اگه نه که هیچی شما هم بهتر همه چیش رو امتحان کنی و خاطر جمعی گوشی رو بخری که همه چیزش مرتبه :دینقل قول:
دوستان امروز یه مغازه دار بهم گفت اونهایی که Made in Korea by Samsung هستن لیبل شون عوض شده! یعنی اومدن لیبل چینی رو کندن و لیبل کره ایی گذاشتن! می خواستم ببینیم همچین چیزی هست؟! یا دیگه وقتی پشتش زده بود Made in Korea by Samsung قطعا" کره ایه دیگه؟