شايدم شما راس بگيد !نقل قول:
ولي من يه كم كيفيتشو اوردم پايين !
شايدم مال اون باشه اخه خيلي سنگينه !
ميشه منو راهنمايي كنيد ؟؟
Printable View
شايدم شما راس بگيد !نقل قول:
ولي من يه كم كيفيتشو اوردم پايين !
شايدم مال اون باشه اخه خيلي سنگينه !
ميشه منو راهنمايي كنيد ؟؟
دوستان یه سوال!
مرحله ای که وارد تهران میشی، همون اولش باید دوتا سنگر رو با نارنجک منفجر کنیم، سنگر دوم که منفجر میشه بعدش باید چی کار کرد؟! هر سمتی که میخوای بری نا جمب میخوری ذرتی یکی میزنه می کشتت! :|
سلام دوستان ! من هم بعد از مدت ها بازی رو نصب کردم و دارم بازی میکنم! اما یه مشکل !
نخندینا! :31:
من همون اولش تو قطار که میگه space بزن مشکل دارم! چه کار کنم ! ؟:11:
نه عزیز چرا بخندیم :31:نقل قول:
سلام دوستان ! من هم بعد از مدت ها بازی رو نصب کردم و دارم بازی میکنم! اما یه مشکل !
نخندینا!
من همون اولش تو قطار که میگه space بزن مشکل دارم! چه کار کنم ! ؟
اونجا باید مرتب پشت سر هم space بزنی خیلی هم نباید پشت هم باشه با فاصله ی خیلی کم از هم بزن..
چند بار بری دستت میاد راحته
فکر کنم بدونم کجا رو میگی، سنگر اولو که ترکوندی صبر کن تا بروبچ سنگر دومو بریزن بهم، چون رو حالت هارد سخت میتونی خودتو برسونی زیرشنقل قول:
سمت راست سنگر دوم یه ساختمونه که باید بریزین اون تو و پاکسازیش کنین، دقت کنی یه علامت میبینی که جهت ساختمونو نشون میده
سلام
دوستان اون قسمت که تو ویلا هستیم،یه سربازه اسلحه میکشه میگه که اگه اونو بکشی کلی آدم میمیره و اینا...بعد سربازه میاد و میگه بشینین(اگه درست یادم باشه)...
چیکار باید باید کرد؟نه میتونیم جلو بریم و نه عقب...تیر هم که نمیشه زد.نمیشه هم نشت و خوابید.دقیقا باید تو این وضع چیکار کرد؟ :دی هی میاد میکشه میره...
سلام
دوستان اینو شانسی دیدم...حتما حتما ببینید دانلود کنید ببینید فقط ببینید و در موردش بحث نکنید..:31:
نمی دونم تا حالا گذاشتین یا نه ولی من الان دیدم
کد:http://dl.gameemag.ir/1390/aban/BattleField3_Review_SD.mp4
ای بابا این ماله یه ماه پیشه یه بارم من گذاشتم بچه ها یه عالمه به سمتم حمله ور شدن مثل سربازا تو mw3 :31:نقل قول:
سلام
دوستان اینو شانسی دیدم...حتما حتما ببینید دانلود کنید ببینید فقط ببینید و در موردش بحث نکنید..
نمی دونم تا حالا گذاشتین یا نه ولی من الان دیدم
نقل قول:ای بابا بازم این کلیپه معروف :18: ؟!نقل قول:
:16::16::16::16::16: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونیه که ایرانیا درست کردن؟ طرف گیر میده چرا همه چیز از چپ به راست میرن و این حرفا ؟ :31:نقل قول: