اگه امکانش هست هر کی مود خوب و بدون ایراد و جالب داره لینک دان بذاره دوستان.
Printable View
اگه امکانش هست هر کی مود خوب و بدون ایراد و جالب داره لینک دان بذاره دوستان.
سلام دوستان ...
مدي براي عوارض جاده هست؟
يه قديمي هست كه چيز زيادي نداره...
جديد نيومده؟
نقل قول:
من ندیدم جدید بیاد ولی میتونی توی سایت های مد صفجه اول یه نگاه بندازی شاید چیز جدیدی اومده باشه:31:
من قبلا رم pc من 2 گیگ ddr2 بود و یه گرافیک 7300gt 256 mg داشتم با cpu e5700 این بازی لگ میزد اما الآن که
4 گیگ رم ddr 3 دارم گرافیک ati 4670 مدل 512 مگ Gddr3 دارم همون cpu باز هم تو تنظیمات حد اکثر و متوسط به بالا هر از گاهی بازی پرشهای کمی داره رزولوشن هم میزارم رو 1920*1080 ( فول hd ) بازی کلا به این شکله؟
نقل قول:
این بازی هم مثل GTA IV CPU قوی میخواد و شما هم که روی فول اچ دی میذاری گرافیکت هم برای این رزولوشن کمه و به همین دلیله که لک میزنه
وتوی بازی هم CPU خیلی سریع داغ میکنه یه مقدار از پرش های بازی هم میتونه از داغ شدن CPU باشه
من رم 2 گیگ و گرافیک 1 گیگ هر دو ddr3 دارم وقتی یک ساعت بیشتر بازی کنی سیستم داغ میشه و بازی کمی میپرهنقل قول:
خود بازی رو سرعت هم حساسه من چند بار با ای کلاس به محض این که سرعتم به 150 میرسید از بازی می پرید بیرون و ارور میداد
نقل قول:
مهدی جان این که میگی سیستم داغ میشه رو منم همونطور که در بالا گفتم باهات موافقم
ولی این که میگی خود بازی رو سرعت هم حساسه و میپره بیرون اصلا صحیح نیست و ربطی نداره اون شاید مشکل از بازیت هستش چون من هم نهایت سرعت ها رو تست کردم و مشکلی نبوده:31:
دوستان دیگه هم با این موضوع مشکلی نداشتن من اولین باره از تو اینو میشنوم که میگم احتمالا مشکل از بازی خودت هست که از بازی میپره بیرون
از هردوتومن ممنونم.
ولی از همون اول بازی این شکلیه.از اونجا که من کلا هوای سرد رو دوست دارم دمای اتاقم همیشه حوالی 23 تا 26 هستش و هم کارت و cpu تمیز تمیز هستن ولی از همون اول بازی به این شکله حتی یه بار تصویر رو کوچیک کردم و با برنامه ها لود و دمای قطعات رو اندازه گرفتم cpu که بیشتر از 80 درصد کار نمیکرد و دماش بین 35 تا 40 میچرخید که خوبه و گرافیک بیشتر در حالت 98 تا 99 درصد کار میکرد و دماش تا 80 میومد بالا.
و در آخر ما که نتونستیم بدون پرش اجرا کنیم .مدی هست گرافیکش رو بالاتر ببریم؟:31:
من مود عوارض قدیمی که نوشتید و نداشته ام میشه لطف کنید و لینک دانلودشو بذارید تا دان کنم.
کلا خیلی گلید.دوستون دارم.
نقل قول:
عزیز من که گفتم این بازی گرافیک قوی هم میخواد غیر از CPU قوی برای همین شما با این گرافیک CPU توی فول اچ دی کم میارید و با پرش بازیتون اجرا میشه داغ کردن یه مورد بود و مورد بعد من اگه دقت مرده باشید توی پست قبلی کم آوردن سیستم بود