اميدوارم مشكلت بر طرف بشه البته فكر نكنم كسي به اندازه من مشكل روحي داشته باشه !
ولي اينترنت آرومم مي كنه ..
Printable View
اميدوارم مشكلت بر طرف بشه البته فكر نكنم كسي به اندازه من مشكل روحي داشته باشه !
ولي اينترنت آرومم مي كنه ..
من براي صندلي داغ حاضرم هر كاري بكنم .نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
باشه قبوله .
ولي مراعات حال من پير مرد را بكنيد ها .
خدا يا به اميد تو
بهروز جان از کی شروع کنیم ؟! می خوایم بترکونیمت ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدارو شکر . بابت این هفته هم خیالم راحت شد
شاید یه چند روزی نیام اینجا
فعلا بای
من منتظرم ! بهروز جان ...
خوب سعيد جان . خيالت راحت شد .
فقط يك خواهش از دوستداران صندلي داغ دارم .
لطفا سوالهاي صد تايي نپرسيد چون من يك امتحان در پيش دارم . و صبح به صبح ميتونم بيام سوالهاتون رو جواب بدم .
پس اگه ميخواهيد سوالهاتون رو جواب بدم كم كم بپرسيد تا به همه برسم .
ممنون
بهروز
صندلي نشين اين هفته خودمم
منتظر سوالهاي شما هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اي بابا آقا بهروز نشد ديگه باشه من كم كم مي پرسم :
1- نام و نام خانوادگي (در صورت تمايل) ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- لقب يا اسم مستعار ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- نام سايت يا وبلاگ و آدرس آن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- محل سکونت ( اگر تهران منطقه رو هم ذکر کن ) ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- نام ساختماني که در ان زندگي مي کني ( در صورتي که خانه ي شما فقط مختص به خودتان است نيازي به جواب دادن نيست ) !
6- نام مورد علاقه شما البته از پسر و دختر يک نام بگيد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- با تک تک حروف نام کاربريت يک کلمه بگو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- فکر مي کني اگر بهت 1 ميليارد بدن ميذاري بانک يا توي کار ديگه اي سرمايه گذاري مي کني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- چند ساله ديگه ميشه 100 سالت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- كدوم شبكه تلويزيون رو نگاه مي كني ( تلويزيون ايران) ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر بمون تا بتركونمت ...
سلام بهروز جان !
سئوال اول و آخر من :
سر جریانه اون روز از دست من ناراحتی ؟ البته من منظرم با شما نبود با تمام کسانی بود که ....
نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
10.1 - اقا بهروز صندلي داف ؟ از كي تا حالا داف شدي ؟ :happy: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]