کسی نیست جواب مارو بدهنقل قول:
وایپ گوشی که زبان منوی ریکاوری چینی هست
فرستاده شده از V3ِ من با Tapatalk
Printable View
واسه هر برند فرق داره اما روی یک مدل هواوی که تست کردم اول زبان عجیب غریب آورد برای انگلیسی کردنش گوشی رو وقتی خواستید روشن کنید دو ثانیه بعد از فشردن کلید پاور همزمان کلید های ولوم آپ و داون رو بگیرید ! ببینید نتیجه میده یا نه ؟نقل قول:
من گفتم منوی ریکاوری چینی هست جایی که میخاهم وایب کنم زبانش چینی هستنقل قول:
کسی هست با زبان چینی بگه چطوری میشه وایپ کرد گوشی ویسان مدل هگزا هست
سلام
چطور میتونم از شر گوگل پلی خلاص شم؟ حذف ش کردم حالا هر 5 ثانیه یه اخطار از بروزرسانی ها میده :n28:
از تنظیمات گوگل پلی تیک گزینه به روز رسانی خودکار و اخطار برای اپدیت رو بردارید.نقل قول:
من گوشی honor 6 خود را میخوام روت کنم cwm رو نصب میکنم وقتی وارد cwm میشم تا super su رو نصب کنم توی گزینه های که در inistal zip... هست super su رو نمیاره قبلا یه بار روت کردم این مشکل رو نداشتم برنامه رو توی صفحه اول sd card ریختم
دوستان Honor 3C دارم، تازگیا مشکل باتری پیدا کرده و روزی 2 بار میزنم شارژ!!!
تا 100% هم شارژ میشه، ولی تا 10دقیقه کار میکنم باهاش شارژش میرسه زیر 80%
راههایی هست که عمر باتری رو بیشتر کنه...؟
سلامنقل قول:
قبل از اینکه عمر باتری تمام بشه میتونیم کاری کنیم که عمرش حسابی طولانی بشه
بیشتر از 95% شارژش نکنیم و تا به زیر 5% نرسیده شارژش نکنیم
بنده با همین روش ساده هرگز باتری نخریدم و موبایلم هم 6 ساله داره با باتری فابریکش کار میکنه
اما وقتی عمرش تموم شد و زود شارژ میشه و زود خالی میشه , دیگه باید عوض بشه
البته ممکنه گوشی ایراد داشته باشه و مدارش اتصالی داره و باعث زود خالی شدن باتری میشه
اگر به طور نرمال شازژ میشه اما زود خالی میشه پس گوشی مشکل داره
سلام من رام اشتباهی رویگوشیم نصب کردم ! گوشیم نوت ادج نسخه sm-n915fy هست و رام اشتباه sm-n915f رو نصب کردم ! گوشی بالا اومده بدون مشکل فقط کمی لگ داره و مشکل جا افتادن حروف در کیبورد ! خواستم فلش کنم به نسخه 5.1.1 مدل sm-n915fy ولی نمیشه . گوشی روت نمیشه با هر نرم افزاری و حتی فایل cf auto root ! کمک کنید مشخصات الانش هم
model number=sm-n915f . android versin=5.1.1 . basband version=n915fxxu1col1 . kernel version - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] number lmy47x.n915ffxxu1cok1
مرسی اگه راهنمایی کنید