من رفتم نگاه کردم اطلاعاتم درست بود
حالاباید حتما تایید بشه؟دکمه تایید باید بزنم؟
Printable View
من رفتم نگاه کردم اطلاعاتم درست بود
حالاباید حتما تایید بشه؟دکمه تایید باید بزنم؟
[QUOTE=Masoud-Susa;5172632]سعی کنید تو این یکسال این مواردی رو که میگم رعایت کنید.
1-حتما حتما یک برنامه جامع برای درس خوندن داشته باشید؛اینطور نباشه که امروز رو با برنامه ی موسسه ی A پیش برید و فردا رو با برنامه موسسه B و پس فردا رو با برنامه ای که خودتون میریزید!این رو بدونید که چند برنامگی یکی از موانع مهم پیشرفت در تحصیل و قبولی در کنکوره.
من فقط1جا ازمون ميدم ولي به همونم نميرسم.چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟:41::41::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18:
خوب پس چرا کسی کارنامه نمیزاره؟؟؟؟
بقیه رو نمی دونم چرا نذاشتن اما من امروز صبح که بلند شدم خیلی سرم درد میکرد و قید آزمون دادن رو زدم!!! اگه آزمون داده بودم حتما کارنامه میذاشتم.... راستی علت اصلی این که تراز اختصاصیت پایین بود اینه که ریاضی پایه رو سفید گذاشتی و ریاضی گسسته رو هم خیلی کم زدی... سعی کن توی آزمون هیچ درسی رو سفید نذاری و هرطور شده حداقل چند تا سوال ساده ی اون درسو جواب بده ...:46:نقل قول:
سلام دوستانمن یه سوالی داشتم
من اخر نفهمیدم کجا باید برم تایید کنم من همون اول با موفقیت ثبت نام کردم حالا برای تایید کجای سایت سنجش باید برم اگه میشه صفحه اونو بدین
ممنون
همون اول منظورتون اینه که تو آذر ثبت نام کردین؟نقل قول:
سلام دوستانمن یه سوالی داشتم
من اخر نفهمیدم کجا باید برم تایید کنم من همون اول با موفقیت ثبت نام کردم حالا برای تایید کجای سایت سنجش باید برم اگه میشه صفحه اونو بدین
ممنون
اگه اینطوره الزامی نیست که حتما اطلاعاتتون رو تایید کنید، ولی بد نیست که برای اطمینان بیشتر یکبار دیگه اطلاعتتون رو چک کنید و در صورت درست بودن اطلاعات تایید کنید.
اینم لینک :
کد:http://srv1000.sanjesh.org/regsar90/regar_strEdit.aspx
ببخشید من اشتباهی عکسی که برای دانشگاه آزاد بوده رو اسکن کردم.مشکلی نداره ؟ نمی شه تغییرش داد ؟
بعد ثبت نام کنکور دانشگاه آزاد کی هست ؟
سلام داداش تا اونجا که من میدونم ثبت نام ازاد از 3 اسفند شروع میشهنقل قول:
ممنون.فقط من عکس آزمون سراسری رو اشتباهی فرستادم.یعنی عکس 200*200 سیاه و سفید دانشگاه آزاد رو فرستادم برای آزمون سراسری گیر نمی دند ؟
اینم کارنامه من،
آزمون رو افتضاح دادم .ولی نمره سراسریم هنوز بالای 10000 هست.
فیزیک درسمون نرسیده بود.
رتبه زیرگروه 1 : 793
رتبه کل : 945
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقیه کارنامه ها کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------
راستی گزینه 2 سوال اول زیست پایش جای گزینه ها رو اشتباه گذاشته بود، جواب بافت مکعبی میشد.