و دوصدبدرود!!نقل قول:
Printable View
و دوصدبدرود!!نقل قول:
openvpn هنوز قطعه؟
اره . از تونل پلاس استفاده کن /نقل قول:
باید بدن چون توی همین تبلیغاتشون هست البته شاید فقط اسمش 2 مگه! .. اینجا ایران و هنوز تلاش برای غارنشینی ادامه داره :)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه اینترنتی هم تغییر میدند .
نمیدونم پول تلفن را نداده بودم اینترنت را قطع کردن یانه؟ یا کلا اینترنت قطع بود؟
سلام دوستان
من از سال 89 مشترک مخابرات بودم و الان چهار ماهی هست که از یه شرکت خصوصی اینترنت میگیریم البته یه ماهی دوباره گول مخابرات اراک رو خوردم و رفتم نامحدود گرفتم 20 روز سرویس رو داشتم که 15 روزش خراب بود و برادران در حال تغییر شیر خط بودن
دوستان دکتر واعظی وزیر ارتباطات داخل شبکه اجتماعی خودشون در سایت تبیان امروز سایتی رو معرفی کردند که با وارد شدن به اون میتونید طرح شکایت از اپراتورهایی که به هر دلیلی کم فروشی میکنند مثل شرکت مخابرات اراک که اول شیر خط 1 به 8 نامحدود واگذار کردند و بعدش گفتن 1 به 16 شده و غیره.. به سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی
این صفحه وزیر ارتباطات هست داخل سایت تبیان
و این هم سامانه ای که از امروز درست شده به خاطر این طرح
و توضیحات بیشتر که در اون صفحه شبکه اجتماعی تبیان هست که میتونید مشاهده کنید
من از دوستان درخواست داشتم کسانی که از مخابرات اراک اینترنت میگیرند یا از شرکت های خصوصی طرح شکایت کنند به خاطر اینترنت نامحدود مخابرات اراک و کسایی هم که قبلا سرویس داشتن یا حتی از مخابرات سرویس نداشتند بنویسند به خاطر سرویس بی کیفیت مخابرات مجبور شدند از شرکتهای دیگر اینترنت بگیرند خواهشا دنبال این قضیه رو بگیرید الان تهران و دیگر استان ها حتی همدان دارن سرویس های نامحدود رو با همین استاندارد 1 به هشت واگذار میکنند و دوستان راضی هستند اگر تعداد شکایات زیاد باشه احتمالا رسیدگی میکنند چون طبق قانون حق نداشتند شیر خط رو به زیر 1 به 8 برسونند
این هم طرح شکایت بنده که در حال بررسیش هستند منتها با یه گل بهار نمیشه همه دوستان باید این کار رو بکنند تا به چشم بیاد و اقدامی بشه
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
بازم تشکر از دوستان
هنوز مخابرات رو نشناختی
یه سال خط رو نگه داری پول یه وایمکس رو ازت گرفتن
دوستان تا میتونید از مخابرات سرویس نگیرید بلکه درست بشه
سلام دوستان قدیمی.. بالاخره اومدم!
این پست رو میدم تا یکم از خجالت مخابرات در بیام.. بنده حدود 25 روز پیش درخواست ADSL داده بودم، تا ده روز اول هیچ خبری نشد هرچی هم زنگ میزدم میگفتن کارشناس باید بیاد خودش چک کنه و فلان! بعد از ده روز کارشناس اومد و برام عدم لینک زد گفت تا سه چهار روز دیگه مشکلت حل میشه.. بعد از سه چهار روز هم مشکل من به قوت خودش باقی موند و هی بهم وعده ی سرخرمن میدادن.. من هر دو روزی یک بار به اینا زنگ میزدم تا پیگیری کنم وضعیت کارم رو ولی هر اپراتوری که جواب میداد میگفت طی دو سه روز آینده درستش میکنیم ، مث اینکه پورتاشون توی مرکز MDF ایراد پیدا کرده بود که باید تعویض میشد.. تازه بعد از اینکه عدم لینک برام زدن تا ده روز بازم خبری نشد.. تا اینکه به خودم اومدم دیدم همینطوری الکی الکی 25 روز گذشته و من سرکار بودم فقط.. دیگه امروز خونم به جوش اومد زنگ زدم 2020 هرچی از دهنم در اومد بهشون گفتم :| هیچی دیگه بعد از گذشت یک ساعت بالاخره سرویسم راه اندازی شد : دی قشنگ بهم ثابت شد اگه بیخیال باشی یک نت رو ممکنه تا یک سال هم برات راه اندازی نکنن! اینا دیگه کین !! بعد زنگ میزنی 2020 میگه "برای رعایت اصول مشتری مداری صدای شما ضبط می گردد"... یکی نیست بگه آخه شما مگه اصول مشتری مداری هم می فهمید ؟ :blink: