دوستان لطفا در کمال ادب با هم دیگه صحبت کنید
از بحث های حاشیه ای و مسائل سیاسی بپرهیزید
این تاپیک صرفا برای بررسی خودرو و رفع مشکلات دوستان هست
در صورت ادامه این روند تاپیک بسته خواهد شد
Printable View
دوستان لطفا در کمال ادب با هم دیگه صحبت کنید
از بحث های حاشیه ای و مسائل سیاسی بپرهیزید
این تاپیک صرفا برای بررسی خودرو و رفع مشکلات دوستان هست
در صورت ادامه این روند تاپیک بسته خواهد شد
دوستان عزیز ، خودروهای ایرانی همونطور که همیشه مثالش را شنیدیم مثل هندوانه دربسته هستند . برخی بسیار عالی کار میکنند و برخی با اندکی کار به مشکلات عدیده و پیاپی برمیخورند که حسابی آزاردهنده هستند .
من تجربه زیادی در خودروهای داخلی داشتم ، 206 تیپ 6 که از صفر در تعمیرگاه بودم ، سمند EF7 که بد نبوده و دردسرسازهم نشده اما خیلی خوب هم نبوده ، پراید 131 داشتم که واقعا عالی و بی نقص بوده و غیره ...
به همین دلایل بحث درباره اینکه چه خودروی داخلی خوب هست بیفایده میباشد .
قیمت خودرو و کیفیت در ایران واقعا اعجاب انگیز است ، خودروی نسبتا ارزان ، بنزین ارزان و مالیات بسیار اندک باعث شده که انتخاب های ما به این شدت محدود شود و خودروهایی با کیفیت پایین خریداری کنیم .
حقیقتا چاره ایی نیست .
یا باید پول هنگفت بابت خودروی مرغوب پرداخت یا باید با همین خودروهای داخلی ( که به نظرم بد نیستند ) ساخت و یا اینکه بنزین را به قیمت جهانی بخریم ، ماهیانه مالیات سنگین خودرومان را بپردازیم و درعوض خودروسازانمان خصوصی شوند و از چتر دولت بیرون بروند تا طعم واقعی کیفیت را احساس نماییم .
همانطور که ناظر انجمن فرمودند ادامه این بحث منجر به بسته شدن تاپیک خواهد شد .
موفق باشید .
دوست عزیز من هم سمندم همین کلاس هست که 2 ماه پیش تحویل گرفتم. زمان تحویل گرفت مشکلاتی داشت اما همه با گارانتی برطرف شد. با هاش هم 5000 کیلومتر مسافرت رفتم ....نقل قول:
اونایی که میگن این ماشین ماشین خوبی نیس و هزار تا عیب روش میذارن یا کسایی هستن که اصلا نمیشناسن محصولات دیگه ایران خودرو و یا " بی ام و" سواران هستن:n02:
اگه مراقبش باشید و زمان تحویل شانس داشته باشید همه چی اکی هست و خیلی به حرف منفی گراها توجه نکن:n18:
تایید میشه لازم نیست الکی 1 نفر تاپیکو بخاطر سمندش پر کنه ماشینای دیگه ایران خودرو رو ببینید چندین برابر صفراشون مشکل داره معلومه بعضیا تا حالا از ایران خودرو ماشین صفر نگرفتن یا نمیدونن چقدر کیفیت ماشین هاشون پایین اومدهنقل قول:
Sent from my C6903 using Tapatalk
سلام
من سمند ef7 رو یک هفتس که تحویل گرفتم...قبلش پارس داشتم...خیلی خوبه فقط به نظرم آمپر ابش بالا میره زود.... از وسط میگذره
عادیه یا ببرم نمایندگی؟؟؟؟؟
خیر.نقل قول:
غیر عادیه.
ولی نمایندگی نبرین.
چرا ؟؟؟؟ عیب به نظرتون از چیه؟؟؟؟نقل قول:
البته تا امروز 2 یا سه بار از وسط گذشتهنقل قول:
معمولا در شرایط هوای الان در شهرهایی مثل اصفهان و تهران دما باید بین 70 تا 80 باشه ، خط وسط 90 رو نشون میده که با توجه به صحبت شما دما روی 100 میره که غیرعادی هست . حتما پیگیری کنید واتر پمپ مشکل داشته باشه ممکنه سرسیلندر آب کنید یا به موتور آسیب برسه .نقل قول:
سلام
راجع به شمع ef7 نظرات زيادي ارائه شده و جمع بنديش واقعا سخته .
اكثرا روي شمع هاي ايريديوم سوزني نظر مثبتي دارند .
ماشين من 8500تا كاركرده و دوگانه هم هست . شتاب و سرعت با گاز وبنزين عالي است .
به نظرشما شمع ها رو با نوع سوزني عوض كنم يا خير؟
ممنون