قبل از اینکه بیاد چنان گفتن 2مجموعه در یک پک انگار میخواستن همون 2500 بفروشنش: دی
حالا با این قیمت فرقی نکرده که دیگه: دی
500 تومن عیدی دادن!: دی
Printable View
قبل از اینکه بیاد چنان گفتن 2مجموعه در یک پک انگار میخواستن همون 2500 بفروشنش: دی
حالا با این قیمت فرقی نکرده که دیگه: دی
500 تومن عیدی دادن!: دی
من به عنوان کسی که از اول حمایت کردم و خیلیها هم مجبور کردم اورجینال بخرند دو بار به نظرم به حقوق خریدار توهین کردند
1_زمانی که تبلیغ را قفل کردند چون ما پول میدیم تا حق انتخاب داشته باشیم
2_پول گرفتن برای پشت صحنه توقع داشتم بعد از حمایت مردم پشت صحنه را عیدی بدهند
به هرحال الان دیگه کسی را بابت نخریدن مزمت نمیکنم
این حق سازندگان هست که تبلیغت رو قفل کنند و این عمل مدت هاست که در خارج از کشور انجام میشه (اون طور که می دونم). گرچه بهتر بود پشت صحنه رو عیدی می دادند ولی باز هم کار خلاف حقشون نکردند.نقل قول:
من به عنوان کسی که از اول حمایت کردم و خیلیها هم مجبور کردم اورجینال بخرند دو بار به نظرم به حقوق خریدار توهین کردند
1_زمانی که تبلیغ را قفل کردند چون ما پول میدیم تا حق انتخاب داشته باشیم
2_پول گرفتن برای پشت صحنه توقع داشتم بعد از حمایت مردم پشت صحنه را عیدی بدهند
به هرحال الان دیگه کسی را بابت نخریدن مزمت نمیکنم
در سکانس پایانی پک 19 یک بازیگر به مجموعه اضافه شد که بعید میدونم بازیگر مهمان باشه:
امیرحسین رستمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با شناختی که از این بازیگر دارم امیدوارم بتونه سریال رو از این یکنواختی(البته از نظر من) دربیاره و دوباره جذابش کنه.
دلیل اومدنش هم انقدر عجیب بود که این بار خود جهانگیر شاه به دوربین نگاه کرد!
واسه من که فرقی نمیکنه همشو دانلود میکنم.نقل قول:
باز این بحث دانلود یا خرید رو پیش نکشید لطفاً ... :11:
مهران نشون داده تو اضافه کردن بازیگر و متعاقباً، بالا بردن جذابیت مجموعه ید طولایی داره و تقریباً تو تمام موارد هم موفق بوده ...نقل قول:
با شناختی که از این بازیگر دارم امیدوارم بتونه سریال رو از این یکنواختی(البته از نظر من) دربیاره و دوباره جذابش کنه.
دلیل اومدنش هم انقدر عجیب بود که این بار خود جهانگیر شاه به دوربین نگاه کرد!
از اون اول، به پاورچین که نگاه میکنیم، اون روند کسلکننده و بد ابتدایی سریال رو مهران با اضافه کردن جواد رضویان، شقایق دهقان، سیامک انصاری و سحر ولدبیگی، کاملاً دگرگون کرد و پاورچین رو به یکی از نقاط عطف کارنامهاش تبدیل کرد ...
بعد از اون، نقطهچین هم اوایل با اون طرح نه چندان خوب کارآگاهی، خستهکننده شده بود، تا اینکه رضا شفیعی جم اضافه شد و کار گرفت ... (که البته به نظرم ضعیفترین کار مهران بود)
همین طور شبهای برره (اوج پختگی مهران) که چند ده قسمت اول فوقالعاده پرکشش و جذاب بود، تا حس شد کمی داره خستهکننده و تکراری میشه، مهران دست به کار شد و شفیعی جم رو اضافه کرد که کلی تنوع بخشیده شد به اون اثر ...
باغ مظفر و جایزه بزرگ هم نیازی به اضافه شدن بازیگر نداشتند، چون همیشه جذاب بودن (به عقیدهی من!) ...
تو قهوهی تلخ هم شاهد بودیم که اضافه شدن خانم ماندانا سوری در نقش قیصر، خیلی به تنوع کار کمک کرد و واقعاً به اون پک و یکی دو پک بعدی سریال، جون تازهای بخشید ...
امیرحسین رستمی هم تو طنز خیلی خیلی مستعده، مطمئنم کار پیشرفت چشمگیری خواهد داشت بعد از عید ...
من پک 19 رو خرید وقتی سریالش رو اس ام اس کردم جوابش نیومد دوباره هم که فرستادم بازم جواب نیومد کسی همچین مشکلی داشته ؟
نه آقا كجا حقشونهنقل قول:
من تا پك 18 رو كامل خريدم ولي با اين كار احمقانه اي كردند ديگه بقيه شو دانلود ميكنم....
حقشونه. اگر حق نبود٬ اصلا در کشورهای اروپایی و آمریکایی و هالیوود جا نمی افتاد.نقل قول:
نه آقا كجا حقشونه
یکی از دوستان من هم همین رو گفتنقل قول:
pending مونده sms که داده.
شاید تا فردا سند بشه
نشد تماس بگیرید باهاشون دیگه