1. باطری گوشی من با کار کرد شدید حدود یک هفته و نیم جواب میداد ( من حرف از باطری نزدم )
2. شما اگه یه پلیر باز یا کارتون اینه که هفته ای یه هدفون ناب میخرید اینو بدونید که کیفیت پخش موزیک و خصوصا" هدفونش خیلی خیلی پایین تر از واکمن و اکسپرس میوزیک و حتی گوشیهای غیر از ایناست !
3. اگه واسه دوربین میخای کلا" باید بیخیالش بشی ! حتی 2 مگیهای گوشیهای دیگه هم ازش سر ترند ، البته با صفحهه نمایش کامپیوتر نه گوشی که ملاکشم همینه !
4. صداش بد نیست !
5. صفحه نمایشش اصلا" استاندارد نیست و زرولیشنش خیلی خیلی پایینه حتی پایین تر از 6300 نوکیا ! !
6. تاچش بد نیست !
7. خصوصا" در باطریش :18: ! خواهشا" اینو جایی بجز این تاپیک نگید که مسخرتون میکنن ! این یکی واقعا" بی انصافیه ! و کلا" تعصب بی جا رو نشون میده !
8. یه پی دی اف 17 صفحه ای ریختم ! پشیمونم کرد یه نیم ساعت صبر کردم تا اومد بالا و یه 10 دقیقه ای زوم کردم ! این خیلی مسخرست ! چون با سایز اصلی نشون نمیده و هی باید زوم کنی !
9. اگه شما گوشیو فارسی کنید منشیتون فارسی میشه ولی اگه انگلیسی حال میکنید کلا" باید بیخیال منشی فارسی بشی چون فارسی نمیشه ( در حالت زبان انگلیسی ) !
محدودیت اسمس 150 تاست ! نه 500 تا ! هر کی گفته ... بوده یا این گوشی رو تا حالا ندیده و اسمس براش نیومده !
گارانتی توی ایران یعنی کشک ولی من خودم با گارانتی خریدم !
این گوشی کره ای هم نیست یعنی فقط چین میزنه ! حتی با گارانتی اصلی ! اینو آخرایی که خواستم گوشیو بفروشم فهمیدم !
مگر اینکه زده باشه مید این کوریا بای سامی :دی !
و بقول یکی از بچه های گوشی باز :
همه میدونن که من کلا" قبلا" گوشی های سامسونگ رو خیلی قبول داشتم و یک طرفدار متعصبش بودم ! ولی الان تعصبو گزاشتم کنار در هر زمینه ای !
در ضمن ناراحت هم نشدم !
و کلا" خیلی گوشی بازم یعنی با تمام برند های دنیا کار کردم و داشتمشون !
برید بخرید ! به من چه ! دیگه توی این تایپک نمیام و پیغام هم ندید که این گوشی فلانه بهمانه یه فقط تعصب بیجا رو نشون میده !