نقل قول:
خوب درسته دیگه ساتیو hd نمیگیره fps بالاتره
نقل قول:
خوب درسته دیگه ساتیو hd نمیگیره fps بالاتره
من فکر می کردم باید فریمش هم بیشتر باشه.شما درست میگید.
ولی یکسان بودن فریم های ویواز و اچدی رو چی می گید؟
آقا يكي از فيلمبرداري اين 3 گوشي 3 نمونه بزاره چرا لقمه رو دوره گردن خود ميچرخونيد تمام كيفيت فيلمبرداري توي ويدئو مشخص ميشه
یه نکته ای هم بگم در مورد پردازنده ها ..
امنیا اچ دی توان پخش فیلم 720p با 30 فریم رو نداره!! ولی ویواز به راحتی میتونه ویدئوهای سنگین 720p و 30 فریم رو پخش کنه ...
نقل قول:
خوب هر 2 تا 24 فریم میگیرن دیگه چیزی نگفتم که !
720p با چه فرمتی ؟ ! فرمتش خیلی مهمه .. هیچ گوشی نمیتونه divx رو با 720p با 30 فریم بخونه ... فقط wave و galaxy s به گفته gsmarenaنقل قول:
یه نکته ای هم بگم در مورد پردازنده ها ..
امنیا اچ دی توان پخش فیلم 720p با 30 فریم رو نداره!! ولی ویواز به راحتی میتونه ویدئوهای سنگین 720p و 30 فریم رو پخش کنه ...
در مورد پخش 720p با 30 فریم mp4 ...امنیا اچ دی میتونه اما لگ میزنه ...
یه مسئله ای که شما فکر میکنم بهش غیر پردازنده توجهی نمیکنی .. پیش فرض خوندن divx و xvid توسط omnia hd هستش ... که این مسئله در ویواز دیده نمیشه !
در مورد قدرت پردازنده :
OMAP3630 پردازنده ویواز هستش ! ...
که به این ترتیب هستش اجزاش
720 مگاهرتز فرکانس+
PowerVR SGX530 GPU + 430 MHz C64x+ DSP + ISP
OMAP 3430 پردازنده 8910 هستش ! ...
که به این ترتیب هستش اجزاش
600 مگاهرتز فرکانس+
PowerVR SGX 530 GPU + 430MHz C64x+ DSP + ISP
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 پردازنده high end ...توانایی ضبط و پخش hd تا 24 فریم دارند .. d1.. تا 30 فریم ...
نقل قول:
من هم دایوکس با 30فریم با رزولیشن اچ دی با 8910 پخش کردم هم mp4،سمپلhd فیلم برداری اس 8500رو که بیتریتی معادل 14.5 مگابیت بر ثانیه داشت و با 30 فریمو کامل بدون هیچ تیکی پخش کرد.البته فیلم اچ دی دایوکسی که باهاش تست کردم،بیتریتی حدود 2.5 Mb داشت.
بچه ها نظرشونو راجع به این دو تا ویدیو بگن.peymankameli جان شما هم که می دونم اینارو دیدی.من که بعد دیدن این دو تا ویدیو هر کاری می کنم نمی تونم خودمو قانع کنم که ویواز بهتر فیلمبرداری می کنه.
omnia HD
Vivazکد:http://rapidshare.com/files/371908595/video_6.mp4.html
کد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://golden-behi.persiangig.com/video/Some%20HD-videos%20Shot%20With%20Vivaz%20-%20Product%20Launch%20Blog_2.mp4
بحث کیفیت فیلمبرداری جز با عدد و رقم
با 2 تا سمپل براحتی داستانش حل میشه
شخصی که ویواز داشت
دوسته دوستم بود زیاد بهش دسترسی ندارم
هر وقت ببینمش
هم با گوشی خودم هم با ویواز از یه سوژه فیلم میگیرم تا تردید ها برطرف بشه
اگه از دوستان هم کسی به ویواز دسترسی داشت(دوستان نزدیک یا اقوام)
لطفا این کارو انجام بده
در مورد اون دوستمونم که در مورد کا ام پلیر فرمودند که نمیشه اعتماد کرد
باید عرض کنم که این پلیر کاملا مورد اعتماده و جزو محبوبترین پلیرهای دنیاست
فقط کافیه یه سری به بخش نرم افزا همین فروم خودمون بزنید بزنین
میبینید که چقدر این پلیر محبوبه(والبته کاربردی) و اهل فن چقدر ازش تعریف میکنن
من اشتباه کردم که گفتم قابل اعتماد نیست ولی همون KM فریم های یکسانی برای ویواز و امنیا اچدی نشون میده.(برای دو ویدیوی بالا)
نقل قول:
از لحاظ رنگ واقعا امنیا بهتر بود،ولی فریم ویواز بیشتره،حدس می زنم ویواز با بیترت پایینتری فیلم می گیره که تونسته کمبود فریمو جبران کنه،جفت کلیپا کانورت بود.
در ضمن همه چیز تو سایز فیلمبرداری خلاصه نمیشه،ازون محمتر بیتریت با کدکه(codec).