رسیدم لول 40
برای hm چی بردارم؟ به گارد تازه عادت کردم!
Printable View
رسیدم لول 40
برای hm چی بردارم؟ به گارد تازه عادت کردم!
من که گفتم همون گارد رو برداری بهتره
منم میگم گارد بردار ولی ایندفعه با یه build درست.
یا full rec بزن یا 6 تا rec و یک wis
HM رو هم مثل من و علی و مجتبی تا لول +50 برسون.همیشه یه کاراکتر لول بالا خیلی کمکت می کنه.
ممنون . گارد برداشتم.
MHV_TANK
همه حروف بزرگ
امروز یه اتفاق جالب برام افتاد!؟
رفتم سراغ کراکتر hm اولین بار یه غلطی کردیم یه اسم ... براس گذاسشتیم!؟ persian_tank !!!!!!
بعد شروع بازی متوجه عکس العمل های غیر طبیعی بازیکن های دیگه می شدم!! الکی کنار من می ایستادن و نگاه می کردن!؟
بعد این که لولم 8 شد و برای اولین بار رفتم gliter فحش خوردن ها شروع شد!! لول های +30 میومدن و درخواست مبارزه می کردن!!
هر چی بهسون می گفتم من تازه لول 8 هستم این کارا یعنی چی ! چرند و پرند جوابم رو می دادن. بعدش یه پارتی 4 نفره که همشون +30 بودن چسبیدن به من و نمی ذاشتن کاری بکنم و همه مب های کنار من رو می کشتن!!
بعدش منم خیر این کراکتر رو خوردم و رفتم یکی دیگه درست کردم بنام MHV_TANK
ظاهرا ما ایرانی ها خیلی محبوب همه هستیم!!
نقل قول:
اره خیلی محبوب هستیم :27:
البته من یکی رو دیدم تو بازی تو pvp هم هست اسمش ALI هست صحبت کردم گفتم ایرانی هستم خیلی خوشحال شد :31:
بعدش گفت که ایرانی ها خیلی به ما کمک میکنن
بهش گفتم کجایی هستی مگه ؟!
گفت لبنانی هستم lol
یکمم از حزب الله حرف زد ... :27:
منم میخواستم بگم از گلوتون نره پایین پولای نفت ما
نگفتم که نارحت نشه !
حالا شوخی شوخی بن نشیم ؟!
لعنتی !!!!!!!!!!!
فکر نمی کنم با این نقص فنی که بازی داره بتونم بازی رو ادامه بدم.
این اتفاق برام بارها افتاده که دارم بازی می کنم کارم تموم میشه میام بیرون بعد که دوباره بازی رو می خوام بالا بیارم این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته جالب قضیه اینه که من اصلا هیچ کدوم از تنظیمات سیستمم رو تغییر نمی دم و بعد از این که این ارور رو داد دیگه غیر ممکن که بتونی این بازی رو روی همون ویندوز بالا بیاری و هر کاری بکنی همین ارور رو می بینی .
جالبه لب تاپ خودم pc خودم لپ تاپ دوستم و یکی از pc های دانشگاه رو که باهاشون بازی می کردم همشون به نوبت این ارور رو دادن و من دیگه هیچ راهی برای انجام این بازی ندارم!
این قضیه رو خواستم تو فرومشون بگم که دیدم براش چند تا تاپیک درست شده و تو تاپیکش فقط می تونی بری بگی من هم این مشکل رو دارم!! و راه حلی وجود نداره .
چندین بار به مدیران سرور بازی هم میل زدن و جالب اینه که اونها هم یجوری جواب دادن انگار راه حلی وجود نداره!!
تنها راهش عوض کردن ویندوز و نصب دوباره وآپدیت دوباره هست!!!
این بازی هم باید قسمتتون بشه تا بتونین بازی کنین !؟ قسمت ما که نیست ! و مثل این که واقعا راست میگن با قسمت نمیشه در افتاد!
برای من این مشکل پیش می یومد سیستم رو ریست میکنم میره تو بازی .......نقل قول:
واقعا لبنانی هست .... بگم که منو نکشه :31:نقل قول: