من چه كار كنم نورتون 360 نرم افزار هوشمند شاتل رو به عنوان ويروس شناسايي نكنه و اتومات پاكش نكنه؟
سپاس
Printable View
من چه كار كنم نورتون 360 نرم افزار هوشمند شاتل رو به عنوان ويروس شناسايي نكنه و اتومات پاكش نكنه؟
سپاس
دوستان سریال های صفحه قبل همه استفاده شدن (از شانس عالی ماست :41:)
اگه دوستان لطف کنند و یه سریال معتبر اینترنت سکیوریتی به من بدن ممنون میشم ...
بعضیا با اینکه نورتونشون 30 40 روز دیگه کار میکنه بازم میان سریال ها رو میزنن!!!بزارین بقیه استفاده کنن ثواب داره به خدا...:11:
5روز دیگه مونده برام:19::41::41:
از اساتید 2تا سوال دارم:
1.آیا تریال ریست واسه 2012 جواب میده؟
2.اگه صفر بشه فقط باید سریال داد بهش؟؟راه دیگه واسه فعال شدنش نیست؟
ج.1=بله بهتره از طریق SafeMode انجام بشه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد:
ج.2=اگر 0بشه سریال فعالش میکنه.میتونی ریستری رو که باعث 0 شدن شده پاک کنی و از یه ریستر دیگه استفاده کنی
میتونی از این ریسیتر هم استفاده کنی. چند روز پیش که گل کاشتم و صفر شد و منو تنظیمات هم غیر فعال شده بود تونستم با این برگردونم به 90 روز. البته از شانس خیلی خوبم قبل از از این مشکل norton tamper غیر فعال کرده بودم. روی NIS 19.2.0.10 هم تست کردم و جواب داده.نقل قول:
1BOX_NTR2012 4.0.2
فایل rar پسورد نزاشتم. امیدوارم که شرمنده کسی نشم و نورتونتون دچار مشکل نشه با این ریسیتر.
از AlexanderMahone عزیز یک سوال دارم. من این ریسیتر روی safemode اجرا کردم اما با پیام خطایی مواجه شدم که میگفت نورتون نتونسته پیدا کنه اما بعد از این که به محیط normal boot اومدم و ویندوز بالا اومد مثل همیشه بدون مشکل اجرا شد. ویندوز 7 64bit هست.آیا اینجا مشکلی وجود داره که در safemode درست اجرا نمیشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
nisکد:J3D4MCTWD8C3HV2PHQRTVVX9C
JYMVYVX77WDYQR67KR3QXPWQV
JHD332R2TY4T8XPTP3VVVXR22
J6KVFXB7WXQ23GFFV9XYFWPKJ
JC892FWWG64YTBRD76FYM9MW7
JBKGW9HD8JDMT6MTRPWTQ3G46
با سلام خدمت دوستاننقل قول:
این روشی که جناب بازرس ماهون گفتن به صورت قانونی کلید میده یا کرک هست ؟
اگر انتی ویروس نورتون رو کنار فایروال کومودو استفاده کنم نیاز به تنظیمات خاص و غیر فعال کردن قسمتی نداره ؟
با تشکر
احتمالا بخاطر 64 بیتبودن سیستم هستچون روی 32 بیت اینجوری نشده بود روی ویندوزی که کرک هارو تست میکنم.نقل قول:
فقط بهتره برایریست کردن توی محیط ویندوز سونار هم غیرفعال بشه گاهی اوقات گیر داده :20:
---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
100% قانونی این نسخه 2009 از طرف سایمنتک عرضه شد به مدت 6 ماه تا نشون بده که با نسخه های قبلی زمین تا اسمون فرق کرده.و چون قابلیت اپگرید رو داره لایسنسش با لایسنس محصول 2009میشه 2012 رو فعال کرد از تمام مراحل عکس گذاشتم و خودم هم تست کردم گیرن لایسنسش رو یک سیستم فقط جواب میدهنقل قول:
دوستان من نورتون 360 ورژن 5 رو دانلود و نصب کردم.رو 30 روز تریال گذاشتم ببینم چطوریاست که لایسنس اورجینالش رو بخرم.حالا نرم افزار میتونه آپدیت بشه ولی وقتی میخوام بکاپ اش رو فعال کنم میگه نمیتونه به اکانت نورتون وصل بشه بعدا امتحان کنید.علتش چیه؟ چون لایسنس ندارم!؟
احتمالا بخاطر تریل بودن هستنقل قول: