احتمال زیاد مربوط به کارت گرافیک یا کرنل میشه ! آخرین نسخه ی درایور کارت گرافیک و همچنین آپدیت های اوبونتو رو نصب کنید. به احتمال زیاد حل میشه.نقل قول:
Printable View
احتمال زیاد مربوط به کارت گرافیک یا کرنل میشه ! آخرین نسخه ی درایور کارت گرافیک و همچنین آپدیت های اوبونتو رو نصب کنید. به احتمال زیاد حل میشه.نقل قول:
بچه ها کسی آموزش کوبونتو 9.04 رو داره (فارسی یا انگلیسی).
آخه من هرجا سوال میکنم بچه ها بر مبنای ورژن قدیمی تر یا بر مبنای اوبونتو کمک میکنن.
زياد فرقي نداره ... بكو كجاش مشكل داري ... جون فرق خاصي نمي كنه ... كوبنتو و اوبنتو از يه هسته استفاده مي كنن ! كه دستوراتش يكيه ! فقط دكستاب هاشون فرق مي كنه ! كه اونم يكم با KDE سخته كار كردن ! Gnome خيلي راحت تره (برخلاف اين جيزي كه مي كن و مي كن كسايي كه با ويندوز كار كردن با KDE راحت تر ارتباط برقرار مي كنن ! به نظرم Gnome خيلي راحت تره !)
کارت گرافیکم فقط می دونم nvidia یا یه چیزی شبیه اینه مونیتورمم ال سی دی نیست از این ال جی هندلیاست (studioworks 575c ):46: چجوری می تونم اطلاعات بیشتری راجع به کارت گرافیکم به دست بیارم؟نقل قول:
سیستمو هر وقت خودش پیغام میده آپدیت می کنم و الان آپدیت هست . اما من واسه کارت گرافیک هیچ چیزی نصب نکردم که بخوام آپدیتش کنم لطفا راهنمایی کنید. یه سوال دیگه ام دارم وقتی کرنل رو آپدیت می کنه ورزن قبلیشم نگه می داره و وقتی کامپیوتر رو روشن می کنم تو صفحه ی اول که میاد سیستم عامل رو انتخاب کنم ۳ تا نسخه از کرنل اوبونتو نشون میده. راهی هست که بشه اونارو حذف کرد تا هم جای اضافی نگیرن هم اون صفحه ی انتخاب سیستم عامل ( اسمش نمیدونم چیه؟ ) خلوت شه؟نقل قول:
برای نصب درایور کارت گرافیکتون از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.نقل قول:
برای پاک کردن نسخه های قدیمی کرنل , برنامه ی synaptic رو باز کنید. بروی search کلیک کنید. در کادر جدید عبارات linux-header و linux-image رو به ترتیب جستجو کنید. در نتایج حاصله لیست بسته ها رو خواهید دید. حالا بروی بسته های نسخه ی قدیمیتر کلیک راست و Mark for complete removal رو کلیک کنید. مثلا ممکنه برای شما بسته های زیر نصب باشه:
linux-headers-2.6.28-15-generic
linux-headers-2.6.28-14-generic
linux-headers-2.6.28-13-generic
linux-headers-2.6.28-11-generic
و موارد مشابه دیگه ...
که شما باید آخرین نسخه یعنی linux-headers-2.6.28-15-generic رو نگهدارید و بقیه رو پاک کنید.
بعد از اینکه همه ی بسته ها رو انتخاب کردید بروی Apply کلیک کنید و ...
در نهایت سیستمتون رو یکبار ریست کنید.
یک مشکل عجیب دارم
من می تونم تو ntfs بنویسم ولی تو fat32 نه
این ها رو امتحان کردم
/dev/sdb5 /media/doc vfat auto,users,uid=1000,gid=100,utf8,dmask=027,fmask=1 37 0 1
/dev/sdb5 /media/doc vfat umask=000,iocharset=utf8,rw 0 1
/dev/sdb5 /media/doc vfat umask=000,shortname=mixed,quiet,iocharset=utf8 0 0
/dev/sdb5 /media/doc vfat utf8,umask=007,gid=46 0 1
مشکل به نظر شما چیه؟
مشکلم حل شد فقط باید reboot می کردم (umount , mount فایده نداشت)
سلام
من به تازگی دی وی دی ابونتو 9.4 دستم رسیده و نصبش کردم اما بعد از نصب متوجه شدم هیچ فرقی با سی دی نداره یعنی هیچ برنامه ای بهش اضافه نشده!!!!!!!!!!
من رفتم دی وی دی تهیه کردم که دیگه برای هر کاری به اینترنت احتیاج نداشته باشم و مخازن را از روی دی وی دی نصب کنه... اما الان هر فایلی رو که احتیاج داشته باشه از روی اینترنت دانلود میکنه !!!
توسط برنامه Software Sources سربرگ Third-Party Software مخازن روی سیستم نصب نمیشه و روی unmounting هنگ میکنه....
من مبتدی هستم لطفا کامل راهنمایی کنید
شما بايد مخازن اوبنتو رو تهيه مي كردي ... نه دي وي دي هاش رو ...نقل قول:اين فروشكاه داره و خيلي هم به نظرم با قيمت هاي مناسبي ارايه مي ده ... البته قصد تبليغاتي ندارم جون برام فرقي نمي كنه !:10:کد:http://sito.ir/
خوب دی وی دی ابونتو سرشار از مخازن deb هستش دیگهنقل قول:
مثلا من مخازن مربوط به کدکهای تصویری را از توی دی وی دی پیدا کردم و نصب کردم
لطفا جواب سوال قبلی را بدهید...