-
این بیوک ریویرا 1971 است که اشتباهی 1977 نوشته شده.این ماشین توی مشهد است و حدود یکساله که داره تبلیغ میکنه.من تماس گرفتم گفت فقط میخواد قیمت دستش بیاد اما اینکه چرا یک ساله داره آگهی میکنه بنظر عجیب میاد.قیمت را نمیتونم بگم کمه یا زیاده.من اگر پول اضافه داشتم میخریدم چون ریویرا به این مفتی گیر نمیاد و مثل برگ زر باید بقاپی! تعداد خیلی کم و محدود این ماشین اصلا قابل قیاس با کامارو و پونتیاک نیست..
یک هم توی شیراز بود که 20 تومان قیمت زده بود..اونهم میگفت فقط میخواد قیمت دستش بیاد..البته معلومه که قصد فروش دارند ولی به بهایی که تعیین کردن چون میدونند که چی دارن و مفت از دست نمیدن..
-
سلام
eeeeeeeeeeeee
آقا علي اين همونه كه گفتم تو مشهده و فك نكنم زير 10 تومن نباشه!!!!!!
-
بله درسته!قیمت زده بود 15 تومان..هنوز هم همون قیمت را نوشته..بهر حال کسی عاشق این مدل باشه (مثل من!) و البته پولش را نداشته باشه(مثل من!) فقط باید عکسش را نگاه کنه !
البته همیشه گفتند جوینده یابنده است..شاید تونستیم یکی گیر بیاریم که با قیمت مناسب بخریم و بازسازی کنیم..
-
سلام
100% جوينده يابنده هست.....
مثلا من كه هي چشم دنبال ترنس ام هست يهو ديدي تو گاراژي كه يه ترنزم هست يه طرفش هم يه ريويرا افتاده!!!!!!
بعد منم فوري گزارش كا رو ميذارم اينجا!!!!
بحث بيوايك ريويرا شد ياد يه چيزي افتادم حدودا 1 يا 2 ماه پيش يكي از دوستان عكس از يه گاراژ گذاشت كه بيشتر ماشين هاي فرسوده آمريكايي داخلش بو.د از قبيل بليزر و .... يه رويرا 73 سفيد هم اونجا بودش كه مورد بي مهري كامل قرار گرفته بود!!!!
اون موقع نميدونستم چيز با ارزشيه وگرنه پيگيرش ميشدم اگه تا حالا گرگهاي آمريكايي خر نه آمريكايي باز(دلالها) نخريده باشنش خيلي خوب ميشه من پيگيرش ميشم تا ببينم خدا چي ميخواد!!!
با تشكر...
-
بازم سلام
بچه ها عكسشو پيدا كردم
ديديد چي به سر اين عزيز دل اومده!!!!!!! من پيگيرش شدن شايد هنوز باشدش اگه باشه كه سريع خودم رو به تهران ميرسونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
انگار واقعا آمار ریویرا داره بالا میره!این گنجهای ناپیدا کم کم دارن پیدا میشن!واقعا کجا این ها را پیدا میکنی؟؟!!!حتما دنبالش باش..من نمیدونم شاید صاحب این ماشینها واقعا یا خبر ندارن که چی داشتند و یا اینکه از این دنیا دستشون کوتاه شده و کاری در مورد ماشینشون نمیتونن بکنن..
-
آقا علي آمار ريويرا تو ايران خيلي زياد نيست وقتي pontiac gto 1967 تو ايران يكي هست يا دوج چارجر 1969 ريويرا كه در مقابلشون چيزي نيست!!!
من حتما و حتما پيگير اين شدم و جديديا يه جورايي عاشق ريويرا دارم ميشم با موتور 455
-
درسته ..امار خیلی کمی داره اما حداقل به نسبت اینکه تا الان هرچی بوده فقط شنیده یا تنها عکسش را دیدم که داره بیشتر میشه و این جای امیدواریه که شاید فرصتهای بیشتری وجود داشته باشه...در مورد GTO من چهار سال پیش یکی توی اهواز دیدم که در حال بازسازی بود.دیگه ندیدمش ..سال ساخت اون یادم نیست اما از فرمش مشخص بود زیر 1970 باشه..شاید فروخته شد..
همین کامارو 8 هم که قبول داریم دیگه به راحتی پیدا نمیشه(برای بازسازی و با قیمت مناسب)..
امروز دوتا اتفاق خوب افتاد..یه کامارو 78 آبی زیبا دیدم..8 سیلندر بود..
و دیگه اینکه یه مشتری آمد فروشگاه و سراغ لنت ترمز جلو شورلت را گرفت..مرد جوانی بود و میدانست که زمانی آمریکایی داشتم و لوازمی هم از اونها میفروختم..یه نوا 57 داشت و بسیار تمیز..به رنگ عنابی متالیک.
حدود نیم ساعت در مورد GM حرف زدیم و کلی خوش گذشت..!
چند روز پیش هم یه کاپریس تمیز مدل بالا 15 میلیون فروخته شد..سبز متالیک با سقف چرمی سبز روشن.
-
سلام
در مورد PONTIAC GTO 1967 يه بچه پولدار تهرانيه كه به قيمت 92 ميليون:18::18: تومن خريده چقدر بايد پول داشته باشي و عشق ماسل كار باشي كه....
در مورد اون مشتري لنت خوش به حالت....
آقا يه خبر كه مال حدودا 3 يا 2 ماه پيشه بدم فرشاد(مدير انجمن اتومبيل) اومد پيشم و گفت كه يه كاپريس تخم مرغي از بروجرد پيدا شده تا ما جنبيديم ماشيني كه گويا 9000 تا كار كرده بود و هنوز پلاستيك روي صندليهاش بود فروخته شد 9 تومن:41:
كم كم 20 تومن پولش بود.................
-
برای کسی که یه لامبورگینی میخره یا بنز 200 میلیونی داغون میکنه(من دیدم که میگم)خرید 92 میلیونی GTO چیزی نیست..اما این بابا راه خرج کردن پول را بلد نیست!با این هزینه و البته از روش بند پ خیلی راحت و ارزانتر یدونه از آمریکا و حتی همین امارات میتونست گیر بیاره و به ایران بیاره..مطمئن باش او عاشق ماسل نیست..چون اگر بود سالها پیش که کسی نگاه به این ماشینها هم نمیکرد خیلی ارزون و راحت یکی میخرید..بیشتر اینجور آدمها دنبال چشم و همچشمی هستند..یه جور عقده حقارت که میبینن ماشین چند صد میلیونی آنها از نظر وجهه و جذابیت جلوی یه ماسل دهه 60 و 70 آمریکا کم میاره و نظر(خیلی ها!!) را به خودش جلب میکنه!زود میرن و یکی میخرن..همان موقع هم چند تا بچه پولدار بودند که مدام برای کامارو میامدند و قصد خرید داشتند..اما هنوز نمیدانستند که درب باک اون کجاست!!از رانندگی و ماشین داری فقط سوار شدن و گاز دادن را بلد بودن..