دوستان سلام يه 405 مدل 85 دارم تو دنده 1 و 2 اولش كه راه ميوفتي صداي سوپاپا در مياد پر گاز و كم گازم امتحان كردم تاثيري نداشت وا قعا ممنون ميشم يه راهنمايي اساسي بكنيد
Printable View
دوستان سلام يه 405 مدل 85 دارم تو دنده 1 و 2 اولش كه راه ميوفتي صداي سوپاپا در مياد پر گاز و كم گازم امتحان كردم تاثيري نداشت وا قعا ممنون ميشم يه راهنمايي اساسي بكنيد
سلام. يه پرياد انژكتوري 84 دارم . چند وقتي هست ماشين كه گرم ميشه وقتي وايسادي و خلص هست (ماشين روشنه ) ماشين خودش يكم هي گاز ميخوره يعني هي گاز ميخوره و ول ميكنه هان هان هان هان . زياد نميخوره ها يه نيم درجه دور موتور ميره بالا و باز كم ميشه .
مشكل از كجاس؟
سلام مشکل احتمال زیاد از استپره که دیگه داره خدافظی می کنه تمیزش کنید و سر فرضت اگه جنسسسسسسسسسسسسس خوب گیرتون اومد عوض کنید!!!!!!!!!وگرنه اگه فقط در خلاص اینجوریه باش سر کنید تا جنس خوبنقل قول:
پژو ۴۰۵ دوگانه سوز دارم
دوتا سوال دارم اولا وقتی رو بنزین میزنم ودرجا یهو گاز میدم یه صدایی مثه صدای سوپاپ ها در میاد واگه یواش یواش گازو ببرم بالا مشکلی نداره که این امر در دور بالا یا سبقت وقتی فشار میارم صدای سوپاپها رو میشنوم اما رو گاز هیچ مشکلی نیس .مکلمل هم ریختم تو ۵۰ لیتر بنظرتون مشکل چیه چکار کنم ؟؟
وسوال دیگم اینه که پژو معمولی داخل شهر چن درصد مصرف میکنه ؟؟
اخه ده لیتر زدم و۵۵ کیلومتر داخل شهر رفتم کمه زیاده !!!؟؟
مصرف سوخت پژو 405 بطور متوسط در داخل شهر 9 تا 10 ليتر در 100 كيلومتر و در خارج شهر با سرعت ثابت حدود 90 تا 100 كيلومتر در ساعت، چيزي حدود 8 تا 9 ليتر در 100 كيلومتر محاسبه شده كه البته با توجه به فاكتورهاي ديگه، مثل مدت زمان توقف در چراغ قرمز، شتاب و گاز دادن زياد، استفاده از كولر، بار اضافي و سرعت بيش از حد و اينجور مسائل ميتونه تفاوت داشته باشه، اما ماشين شما با توجه به اعدادي كه داديد( مصرف 10 ليتر در 55 كيلومتر) مصرف بسيار زيادي داره و چيزي حدود 18 ليتر در 100 كيلومتر ميسوزونه، يعني در حد يك بيوك ايران با موتور 8 سيلندر و حجم 5700 سي سي و قدرت حدود 170 اسب بخار!نقل قول:
ماشين شما نياز به تنظيم دياك و تنظيمات احتراق و سوپاپ و..داره تا مشكل رفع شده و مصرف به حد نرمال برگرده.
فيل ترهاي به اصطلاح اسپورت، باعث ورود سريعتر هوا به سيستم تغذيه موتور( كاربراتور در خودروهاي قديمي يا دريچه گاز در انژكتوريها) شده و تا حدي توان موتور و شتاب بالاتر ميره، و از طرفي به دليل بهم خوردن توازن سوخت و هوا، مقدار مصرف هم بيشتر ميشه.نقل قول:
تميز كردن اين نوع فيلترها بستگي به نوع ساختار اونها داره. اگر از جنس مقوا باشه( مثل فيلترهاي معمولي) در نهايت بايد تعويض بشه و اگر داراي ابر و يا كاغذي بود، احتمالا بشه چند بار اونها رو با فشار هوا و يا شستشو تميز كرد( در نمونه هاي داراي ابر)
ايموبلايزر (Immobilizer)
به سيستم ضد سرقت الكتريكي و الكترونيكي گفته ميشه كه داراي كدهاي مخصوص خودش بوده و درصد ايمني بالايي داره و تاثير اون روي بخشهايي از خودرو است كه باعث حركت اتومبيل ميشه، مثل سيستم احتراق و جرقه زني، سيستم سوخت رساني و استارت.
وقتي اين سيستم وارد عمل ميشه، با استفاده از رله هاي مخصوص كه در سر راه مدارات مختلف ماشين نصب شده، اون بخشها رو از كار ميندازه تا ديگه حتي با استفاده از روشهاي معمول امكان روشن كردن خودرو و سرقت اون وجود نداشته باشه.
براي روشن شدن فقط بايد كد مخصوص از روي ريموت سوئيچ به واحد پردازشگر مركزي فرستاده بشه تا اجازه فعال شدن دوباره اون بخشها رو براي استارت زدن و روشن شدن ماشين بده، البته اين سيستم هم 100% امن نيست ولي بودنش تاثير خوبي در ايمني خودرو جهت مقابله با سارقان داره.
نقل قول:با تشکر از MOHAMMAD_ASEMOONI عزیز بابت راهنمایی خوبشون،نقل قول:
مشکل از دریچه ی گاز بود که پارگی داشت (قسمتی که روی عکس با علامت قرمز مشخص کردم)
سنسورها (هم سنسور مپ و هم سنسور دریچه گار) سالم بود، مکانیک سنسور دریچه ی گاز روی ماشین رو روی دریچه ی گازی که خریدم بست و به ماشین وصل کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پست رو هم صرفا برای این نوشتم که اگه کسی بعدها این مشکل رو داشت و اتفاقی به اینجا سرزد، ببینه، شاید به دردش خورد...
دیروز دیاگ زدم همه چی عادی و نرمال بود به غیر از دیاگ کاره دیگه ای باید انجام بشه؟نقل قول:
Sent from my iPhone.4s✦6.1.2✦JB✔
Tapatalk
سلام
پراید 111 حدود 25 هزار تا کار کرده
چند وقتی هست احساس میکردم که دنده یک جون نداره و گاز زیاد باید داد
مکانیک بردم و گفت مشکلی نیست و سالمه و صفحه کلاچ هم مشکل نداره
الان چند روزی هست که دنده 2 وقتی که ماشین در حال حرکت هست (مرده نیست) یک صدایی میده انگار دنده مرده انداختم.درصورتی که ننداختم
پرسیدم میگن والف میزنه. والا من نمیدانم والف چیه و مربوط به چی هست؟ باید چی کارش کنم؟
یکبار فیلر گرفتیم فکر کنم پارسال برج 7-8 بوده و 2 ماه پیش هم شمع ها عوض کردیم
دیروز دیاگ زدم همه چی عادی و نرمال بود به غیر از دیاگ کاره دیگه ای باید انجام بشه؟
دياك زدن، به تنهايي ممكنه نتونه مشكل رو مشخص بكنه، و البته اين را هم بدونيد كه اكثر كساني كه تنظيم موتور انجام ميدن و بظاهر دوره اين كار رو رفتن، هنوز به كار وارد نيستن و خيلي راحت ممكنه مشكل رو ببينن اما متوجه نشده و همه چيز را مرتب و سالم حساب كنن!! اين را بارها ديدم و بايد به كسي مراجعه كنين كه مطمئن باشيد به كارش وارد و تسلط داره.
زياد شدن مصرف، اونهم به اين اندازه ميتونه در ابتدا از خرابي انژكتورها باشه كه بايد تك تك باز شده،معاينه و سرويس شده و يا در صورت لزوم تعويض بشه.
تنظيم سوپاپ هم تاثير داره، همنطور بازديد شمعها و تايمينگ.
حتما به يك تعميركار وارد و آگاه و باتجربه مراجعه كنين و صرف اينكه يه نفر تابلو تعميركار يا تنظيم موتور سر در محل كار نصب كرده، به اون اعتماد نكنين.