من ان79 ندارم نمیدونم ولی 79 هم باید این جوری بشه؟نقل قول:
سیمبین 79 یه ورژن از 82 بالا تره (9.3=ان79)
قیمت در حدود 410000 پایین ترم میاد:31:
Printable View
من ان79 ندارم نمیدونم ولی 79 هم باید این جوری بشه؟نقل قول:
سیمبین 79 یه ورژن از 82 بالا تره (9.3=ان79)
قیمت در حدود 410000 پایین ترم میاد:31:
اولا ميخوره دوست عزيز . ثانيا يه برنامه 300 كلوبايتي كه اين حرفا رو نداره . دان كن ، بعدشم تست كن ديگه . :31:نقل قول:
دو سوال :
1-من جاه های زیادی خوندم هک برای گوشی ضرر نداره ولی بازم شک دارم نظر شما دوستان که ان 82 دارید و هکش کردید چبه؟
2-برای راه اندازی GPS میشه از برنامه ی smartcom به جای garmian استفاده کرد فرقی نداره؟
1-سلام
2-نه هيچ مشكلي نداره...خيليم مفيده...
3-ميشه مشكلي هم نداره...
4-شاد باشي:40:
سلام
مشکلی داشتم گفتم از شما دوستان کمک بگیرم.
امروز روی N82 چند تا برنامه جاوا نصب کردم از بعضیشون که خوشم نمیمومد remove میکردم و اونها به راحتی پاک میشدند اما 2 تا برنامه هست که اولا اصلا remove نمیشند و پیغام میداد remove fail حتی از قسمت application manager هم سعی کردم اما نشد. عاقبت رفتم و فولدرهاشونو تو فولدر private مموری کارتم پیدا کردم و پاک کردم اما در کمال تعجب این 2 تا ایکون هستند و پاک نشدند و هر کاریشون کردم باز پاک نشدند.
شما دوستان نظر یا تجربه خاصی تو این زمینه دارید؟
با تشکر
دوست عزیز من تا حالا به این مشکل بر نخوردم ولی این راه رو امتحان کن ببین مشکلت حل نمیشه :نقل قول:
کلید Power رو بزن و Remove memory card رو انتخاب کن و بعد Yes رو بزن، ولی مموری رو خارج نکن (فقط با این کار تمام برنامه هایی که باز هستن بسته میشن). حالا برنامه مورد نظر رو remove کن. :20:
در ضمن چون فولدر برنامه هارو پاک کردی اگه جواب نداد برنامه رو مجدد نصب کن و دوباره روش بالا رو امتحان کن.
منم همین مشکل رو با برنامه shmessenger داشتم .....نقل قول:
اگر برنامه رو دوباره نصب کنید ، درست میشه ......
با سلام.
من هر چند وقت یکبار با این مشکل در گوشی N82 ام با فریمور 30 که هک نشدنی است ؛ مواجه میشوم
وقتی گوشی رو روشن میکنم میخواهد یه برنامه نامعلومی را نصب کنه و بعد از کمی تلاش موفق نمیشه و با اخطار از نصب خارج میشه بعد صفحه اصلی گوشی می آد .
وقتی تو APPLICATION MANAGER گوشی هم میروم هیچ برنامه ای NOT INSTALLD نیست و همه INSTALLED اند ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حل چیست از این نصب ابتدای روشن شدن جلوگیری کنم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من چون گوشی شما هک نشده و دسترسی به فولدرهای مخفی گوشیتون ندارید باید از طریق USB و گزینه data transfer به سیستم وصل بشید ... داخل مموری کارتتون برید .... داخل مموری کارت فولدر Private رو باز کنید .... درون فولدر private یه فولدر هست به اسم 10202dce.... داخل این فولدر یکسری فایل با پسوند sis هستند که شما باید تمام این فایلها رو پاک کنید ....که با پاک کردن این فایلها دیگه اون پیغام دیده نخواهد شد .....
در هر زمانی که این پیغام رو دیدید همین م راحل رو باید طی کنید ......
نقل قول:دوستان از راهنماییتون متشکرم.نقل قول:
هر دو کار رو همزمان انجام دادم و مشکل حل شد.