آخه تو یکی از سایتا خوندم اگه ماله خود آنتی ویروس نباشه ممکنه به موتورش آسیب برسه
Printable View
آخه تو یکی از سایتا خوندم اگه ماله خود آنتی ویروس نباشه ممکنه به موتورش آسیب برسه
حاجی پیاممو دوباره بخون .گفتم دانلود کردم و آماده برای انجام آپدیت آفلاینم ولی وقتی گزینه update manual رو میزنم هیچ صفحه ای باز نمیشه تا این فایلو بش بدم
نقل قول:
تشکر از شما
لطفا در مورد این نسخه و تفاوت اون با دیگر نسخه ها Avira internet security 2012 و avira premium security suite و اگه مزیت هایی و ضعف هایی داره توضیح بدید، و تاریخ انتشار نسخه نهایی کی هستش
لطفا به صورت کامل به سوالات پاسخ دهید تا همه ی دوستان استفاده کنن
تشکر از زحمات و توجه شما
تا جایی که من امتحان کردم، اگه ورژنش یکی نباشه اصلا فایل رو نمیشناسه، اگه rename هم کنی نصب نمیشه
اسم فایل زیپ اپدیت افلاینی که گرفتی چیه؟
نقل قول:
vdf_fusebundle اسمشه. میگم خودآنتی ویروس اون صفحه که باید با زدن گزینه آپدیت دستی بیاد و من add کنم این آپدیتو نمیده.چه گیری دادی به آپدیت.من مشکلکم بالا نیومدن صفحه ایه که باید با زدن update manual بالا بیاده که هرکاری میکنم نمیشه
آنتی ویروست رو دوباره تعمیر کن ببین درست میشه یا نه.نقل قول:
من الان گوگلیزده کردم اما کسی رو ندیدم که مشکل شما رو داشته باشه!
برای اینکه آپدیت ها رو تنظیم کنم ساعت 2 شب ( دانلود شبانه رایگان) آپدیت کنه باید تو تنظمیاتش چی بنویسم ؟
Days 0 hours 0miinutes
نقل قول:
سلام.
برنامه ی Avira protection cloud نمیتونه جای ورژن های دیگه ی آویرا رو بگیره. این برنامه فقط یک کلاد
اسکنر هستش ، درست مث Comodo cloud scanner ، پس باید به عنوان مکمل ازش استفاده کرد.
فعلا از مشکلاتی که داره اینه که باید به White list این برنامه بیشتر اضافه بشه، تا تعداد فایلهایی که
باید آپلود بشن تا کلادسرور چکشون کنه کم بشه. البته اینم به مرور زمان کاملا برطرف میشه.
انتشار این برنامه هنوز مشخص نشده ، مشخصا باید تستها ثمر بخش باشه تا زمان هم اعلام بشه.
نسخه ی 2013 آویرا هم حدس بر این هست که سپتامبر نسخه ی بتا بیرون داده بشه.
درست یادم نیست چون الان آویرا ندارم، ولی تاجایی که میدونم آویرا ساعت نداره که بگیم ساعت چند آپدیت بشه ،نقل قول:
ولی میشه یکار دیگه کرد، دقیقا ساعت 2 بلند شی و اون Days 0 hours 0miinutes رو برای هر 24 ساعت تنظیم کنی ،
خب این باعث میشه که ازون به بعد هر 24 ساعت آپدیت دریافت کنه ، تنها حقه ای که میشه زد همینه !