مرام کنید تست سرعت 2 مگ یا 1 مگ نامحدود نامحدود بزارید:n16:
Printable View
مرام کنید تست سرعت 2 مگ یا 1 مگ نامحدود نامحدود بزارید:n16:
نقل قول:نقل قول:هیچ محدودیت و استفاده منصفانه ای وجود نداره و هیچ تبصره و قانونی هم ندارهنقل قول:
روز اول سرعتتون واقعیه تا روز آخر
تعداد حجمی هم که میزارن رو حساب کنید متوجه میشید که کل 30 روز رو یکسره بزارین دانلود این حجم تموم میشه!!!!
ماه ها هست که دوستام نامحدود دارند و خودم هم دارم تو این 8 9 ماه هیچ محدودیتی روی سرویس های نامحدود نداشتیم و اگر کسی هم مشکل در سرعت داره با پشتیبانی تماس بگیره
ضریب اشتراک نامحدود چند به چند است؟
پس دلیل این قیمت گذاری ها چیه که 512 20 گیگ حدود 60 هزار تومان ماهانه هست و 512 نامحدود حدود 25000 تومان ؟نقل قول:
سرعت دانلودتون در دانلود منیجر در اکانت های نامحدود را اعلام کنید می خوام ماه اسفند فن آوا بگیرم.
:n02:نقل قول:
خوب معلومه!!!!!!
شما 20 گیگ 512 میگیری سرعتت هست 8 مگ هر 20 تا 25 دقیقه 1 گیگ دانلود میکنی سرعت تا 1مگابایت!!!!! نا محدود سرعت هست 512 هر 1 گیگ 4 الی 5 ساعت سرعت تا 60 کیلوبایت! !!!!
سرعت وقتی بالا هست آدم خوشش میاد دانلود کنه دانلود میکنی بعد تموم میشه زود زود حجم میخری خوب این سود خوبی داره واسه شرکت!!!!!
فکر کن کسی که نرم افزار موبایل کار میکنه یه آپدیت برای اپل میاد که جمعا برای همه ی دیوایس ها میشه 4 5 گیگ
بنظرت یکروز کامل فایل رو میندازه دانلود تا از فردا آپدیت هارو رو دیوایس ها بزنه یا در عرض یک ساعت کلش رو دانلود میکنه که روز اول پول بیشتری گیرش بیاد؟
یکی هست عجله داره باید یک فایل 1 گیگی رو دانلود کنه 5 ساعت خودشو معطل میکنه یا در عرض 20 دقیقه دانلود میکنه؟
بستگی به کاربرد طرف داره که با چه سرعتی می خواد کار کنه من خودم با همین 512 کار میکنم وب گردی اسکایپ وایبر خیلی هم خوب بدون هیچ مشکلی انجام میشه
جنابعالی بفرمایید 512 نامحدود
سرعت دانلود تک فایل در مرورگرتون روی چند کیلوبایت است؟:n06:
از هر سایت با یک سرعت lمتفاوت دانلود میکنهنقل قول:
کسی که دانلودر باشه با مرورگر دانلود نمیکنه شما اگه میخوای بدونی سرعت استریمینگ چجوریه باید بگی با سرورهای مختلف از اسپید تست عکس بزارید!!!! که هر منطقه به یک صورت هست!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512-bu نامحدود
تمام دیگه فقط خیلی ممنونم تست گذاشتی
نقل قول:
نامحدود برنزی 1 مگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]