قیمتش حول و حوش 180 تومن هست.نقل قول:
Printable View
قیمتش حول و حوش 180 تومن هست.نقل قول:
مادربورد رو دوستمون گفت حتما asus p5q بردار.قیمت 9600gt amp هفته پیش 220T بود اصلا ارزش خرید نداره جاش حتما 4850 با قیمت 250T بردار یا اگه پول نداری inno3d 9600gt رو بردار با قیمت 175t .مانیتور هم پیشنهاد من LG w1952s با قیمت 245 بردار که حالشو ببری.نقل قول:
با سلام
من در نظر داشتم كه مادربرد asusp5k premium/wifi ap انتخاب كنم واسه خريد ،منتها يه جايي تو اين فروم ديدم نوشته مادربرد هاي گران قيمت فعلا نخريد چرا كه نسل جديده سوكتهاي اينتل در راه است!
ميخواستم نظر اساتيد رو بدونم؟
در ضمن من اين مادربرد را براي خونه ميخواستم
ممنون
ايا هاردهاي قديمي (ide) به مادربردهاي جديد (p5q) ميخوره؟
خوب باید ببینیم که آیا شما از نسل جدید سوکتها و مادربردهای سوکت جدید میخواهی در منزل استفاده کنی؟؟نقل قول:
اگر حرفه ای کار میکنی و فرصت زیاد داری خوب صبر کنی بهتر است اما به نظر من همین نسل هم اکنون جوابگوی هر کاری هستند و مسلماً برای منزل خیلی هم کارایی دارند :11:
بله قابلیت جوابگویی به 2 سخت افزار با کابل ide رو دارند:20:نقل قول:
با سلامنقل قول:
ممنون از پاسختون
راستش اين سيستم فعليم كفرمو در آورده ميخوام آپديت كنم و ميخواستم تا مدتي (يه كم زياد) ارتقا ندم
واسه همين ميخواستم يه چيز خوب بگيرم كه حالا حالاها ارتقا ندم.
با اين اوصاف شما اين برد رو پيشنهاد ميكنين يا پيشنهاد بهتري دارين؟
سلام دوستان يه سؤال داشتم اينكه ميشه تو asus p5q deluxe pci express2.0 گرافيكsparkle 9600gt ddr3 512 رو نصب كرد؟
بله ميشهنقل قول:
چرا نشه؟
خوب مین شما که انتخاب کردید مین خیلی خوبی هست و کارایی هم زیاد داره اگر قیمت هم داری بگذار تا اساتید ببینند می صرفه نسبت به قیمتشنقل قول:
اینجوری ممکنه مادربرد دیگه ای بتونی بخری که هزینش پایینتر باشه با همین کارایی های این مادربرد
ولی در کل مادربرد خیلی خوبی محسوب میشه:11: