آلبوم یه شاخه نیلوفر نسبت به آلبوم های قبلی محسن خیلی ضعیف تر بود ... :41:
بهتره رو آهنگسازی بیشتر کار کنه.
کاراش داره تکراری میشه.
Printable View
آلبوم یه شاخه نیلوفر نسبت به آلبوم های قبلی محسن خیلی ضعیف تر بود ... :41:
بهتره رو آهنگسازی بیشتر کار کنه.
کاراش داره تکراری میشه.
واقعا با این حرف موافقم .نقل قول:
چاوشی مخصوصا تو انتخاب شعر باید دقت کنه .
البته آلبوم آخر از این نظر قوی تر از آلبومهای قبل بودن .
امیدوارم تو آلبوم جدید بازم بهتر شه .
آره خوب آلبوم نیلوفر خیلی ضعیف بود و امیدوارم که آلبومایه بعدیش دیگه مثل اون نباشه...
من که کلا چاوشی رو با آلبومای 84 میشناسم نه نیلوفر
منم همینطور :31:نقل قول:
:10:بالاخره یکی پیدا شد که با من همسو باشه:10:
جلل خالق جالبه که خیلی ها میگن یه شاخه نیلوفر ضعیف بوده !!!
به نظره من هیچ آلبومی به این اندازه نتونست منو تحت تاثیر بزاره
انقده تاثیرش زیاده بعده اینکه 7 ماه گوشش کردم دیگه ، خودم محدودش کردمو فقط هر دو ماه چند تا آهنگشو گوش میکنم چون واقعا روم تاثیر میزاره
از نظره من این آلبوم اون چیزی بود که قبلش انتظار داشتم
عالی بود
انشالله ژاکتم مثل این آلبوم باشه
بالاخره روز موعود رسید و وقت رفتن!:41:
دلخوش بودم قبل از اینکه مهلت یک ماهه حضور مستمرم در p30world تموم بشه!
البوم جدید چاووشی رو دانلود می کنم! اما نیومد!:41::41::41:
من امروز میرم، شاید هفته ای/ ماهی یکبار یه سری بزنم!:19:
انتشار آلبوم «هشت» در هالهای از ابهام
موسیقی ما- امین موسوی: ما كه امیدوار و خوشحال بودیم بالاخره روحیهى گروهی در یك قسمتی از جامعهمان دارد پیاده میشود و 8 خوانندهى معروف پاپ قرار است هركدام آهنگی برای امام رضا (ع) بخوانند و بالاخره یك جایی در موسیقی مملكتمان شاهد آن خواهیم بود كه اختلافات و كینهها كنار گذاشته خواهد شد! اما خب مثل اینكه بازهم این كار گروهی به سرانجام نرسیده و این امید ما با گذشت 14 روز از انتشار آلبوم «هشت» تبدیل به سرابی عمیق شد.
خبرنگار «موسیقی ما» برای پیگیری و آگاهی از اینكه بالاخره انتشار آلبوم «هشت» كی خواهد بود، تماسی با منصوریار، تهیهكنندهى این آلبوم برقرار كرد:
آقا بالاخره قصهى این آلبوم چی شد؟
این كار به صورت كامل به هنرنمای پارسیان و ایرانگام واگذار شده، و من خبری از این موضوع ندارم.
حتی نمیدانید كی آلبوم منتشر میشود؟ مگر تهیهكننده آلبوم شما نیستید؟
من فقط تهیهكننده آلبوم هستم، زمان انتشار آلبوم با من نیست، ایرانگام مسئول است، بروید و از آنها سوال كنید.
خب از كی قرار شد كه انتشار این كار به ایرانگام واگذار شود؟ از زمان قبل هشتم آبانماه یا بعدش؟
این سوالها را بروید از ایرانگام بپرسید.
خب شما نمیدانید كه حتی اینكار بالاخره پخش میشود یا خیر؟
ببینید من تهیهكننده آلبوم «هشت» هستم كه وظیفهام تهیهى این آلبوم بوده، پخش اینكار به من مربوط نیست و وظیفهاش به عهدهى ایرانگام است، بروید از آنها بپرسید.
نكته جالب این است كه منصوریار در جواب تمام سوالات پرسیده و نپرسیده ما، ما را به ایرانگام ارجاع داد، در این بین سوالهایی پیش میآید اول اینكه اگر منصوریار مسئول و جوابگوی دیر منتشر شدن آلبوم نیست پس چرا این همه تاریخهای انتشار اشتباه به ما داد؟ او ابتدا گفت جمعه (همزمان با میلاد امام رضا (ع)) پخش میشود، بعد گفت یكشنبه (10 آبان) پخش میشود، بعد گفت سهشنبه همان هفته پخش خواهد شد، دفعه بعد منصوریار به «موسیقی ما» به طور رسمی اطلاع داد كه تاریخ رسمی انتشار كار توسط من و ایرانگام تعیین شده و قرار است این كار پنجشنبه (14 آبان) پخش شود (که چه بهتر که دیگر ما آنرا به کاربرانمان انعکاس ندادیم) و حالا هم بعد از گذشت دو هفته از انتشار این كار به ما میگوید من مسئول نیستم بروید از ایرانگام بپرسید! متاسفانه با وجود اینكه بارها با شركت ایرانگام و شخص حسینخانی تماس گرفتیم، اما آنها یكبار هم جواب ما را ندادند.
طرفداران چاووشی كه بیصبرانه منتظر این كار بودند، تا شاید با یك قطعه از هنرمند محبوبشان بتوانند تا زمان انتشار «ژاكت» صبر كنند، این روزها به دلیل پاسخگو نبودن و بد جواب دادن كاركنان ایرانگام عصبانی هستند و به همین دلیل بیانیهای اعتراضی نسبت به رفتار ایرانگام در سایتها منتشر كردهاند كه در زیر میتوانید بخوانید.
متن این بیانیه از این قرار است:
فصل ریزش برگهاست، اما اینجا، زیر پایمان علف سبز میشود!
سالها ورق خوردن تقویم را با سوز دل نظاره میكردیم تا شاید این هفتههای تلخ به روزی برسد كه دلتنگی ما نیز سرآید.
روز موعود رسید روزی كه بتوانیم همه جا با صدای بلند فریاد سردهیم كه محسن چاووشی ما دیگر غیر مجاز نیست!
اما كاش میدانستیم در پس انتظار مجاز شدن، انتظارهای كشندهای وجود دارد كه بسیار مهلكتر و عذاب آورتر است.
سختیهای انتظار اولین حضور رسمی را با صبر آموخته از هنرمند خود به شیرینی تبدیل كردیم اما اینبار این خیل عظیم، دیگر یارای مقاومت در برابر این همه انتظار و بدقولی را ندارد.
قرار بود در روز میلاد امام رضا (ع) آلبومی با حضور 8 هنرمند كشور كه همراهی محسن ما را نیز در بر داشت، در كشور پخش گردد و سرانجام هفتهها بدقولی و انتظار چیزی جز تاریخی نامعلوم نیست.
كمپانی ایرانگام كه مسئول پخش هست نیز جوابی قانع كننده در چنته ندارد و گویا از در انتظار گذاشتن جمع هواداران لذتی برایشان بهوجود آمده است، كه حاضر با تعویض آن با چیز دیگری نیستند! حتی یك توضیح شفاف!
آیا بازی دادن هزاران مشتاق موسیقی برای شنیدن صدای هنرمند محبوبشان در وصف امام هشتم امری پسندیده است؟ چرا همیشه سعی داریم مدیریت ضعیف خود را با اعلام مشكلات فرعی توجیه كنیم. نمیدانیم تا كی باید توجیه اینجا ایران است را آویزه گوش خود كنیم.
همیشه الگوی صبر ما محسن چاووشی بوده است اما همیشه الزامی برای صبر كردن نخواهیم دید.
در پایان امید داریم آلبوم «ژاكت»، دومین حضور رسمی هنرمند محبوبمان به این سرانجام دچار نشود.
جامعهى هواداران محسن چاووشی - 21/8/1388
با این حساب، درصورت تاخیر مجدد در انتشار آلبوم «هشت»، بعید نیست بعد از انتشار آلبوم، بهدلیل اعتراض هواداران، كسی به صورت مجاز این كار را خریداری نكند و همه به راحتی بروند آلبوم را دانلود كنند تا شاید ایرانگام و مسئولان تهیهى این آلبوم از رفتارهای نادرستشان دست بکشند.
منبع : موسیقی ما
کد:http://www.musicema.com/module-pagesetter-viewpub-tid-1-pid-1209.html
باز هم اعتراض به ایــران گام!!!
بهرغم تمرينهای بیوقفهی گروه سيروان و همکاریهای دوستانه وزارت ارشاد؛
کنسرت سيروان لغو شد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موسيقی ما- سيروان خسروی: با عرض پوزش از تمامی طرفداران و حامیان همیشگی موسیقی پاپ، درپی کنسل شدن کنسرت اینجانب در تاریخ 28 و 29 آبان لازم میدانم توضیحاتی را جهت اطلاع هواداران موسیقی پاپ عرض نمایم.
این کنسرت علیرغم 4 ماه تمرین بیوقفه گروه سیروان و با وجود همکاریهای دوستانه و فوقالعاده موثر وزارت محترم ارشاد که در چند ماه اخیر بستر مناسبی را برای موسیقی پاپ مهیا کردهاند، متاسفانه بهدلیل کارشکنیهای کاملا عمدی از جانب مدیریت شرکت ایرانگام، صدرالدین حسینخانی لغو شد.
نکته جالب و تاسفبار ماجرا اینجاست که حسینخانی علیرغم تاکید به برگزاری عالی این کنسرت و اعلام آن در خبرگزاریها حتی پرونده درخواست مجوز برای تاریخ مذکور را به وزارت ارشاد ارائه نداده بود که این قضیه نیز با پیگیری شخصی اینجانب و مراجعه به وزارت ارشاد روشن گردید.
البته اینگونه رفتارها و اهانتها به هواداران بار اولی نیست که از سوی این شرکت سرمیزند و کارشکنی در مورد کنسرت اینجانب و فرزاد فرزین، بدقولی در مورد آلبومهای محمد علیزاده و «هشت» و... گواهی بر این مدعاست.
امیدوارم صدرالدین حسینخانی بتواند جوابگوی این رفتار اهانتآمیز خود نسبت به هنرمندان و مخاطبان موسیقی باشد.
سیروان خسروی 20 آبان 1388
اعتراض قبلی....از سوی طرفداران متعصب چاووشی بود....
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4402029&postcount=2846
منم اینو خونده بودم ... واقعا جای تاسف داره. :41:
اين حسين خاني رو اگه پيدا كرديد ادرسشو بديد ترورش كنم ملتو مسخره كرده :3: