خوب وقتی با رفیقت نشستی داری بلوتوث بازی می کنی که دیگه پایه استند به درد آدم نمی خوره.:41:نقل قول:
Printable View
خوب وقتی با رفیقت نشستی داری بلوتوث بازی می کنی که دیگه پایه استند به درد آدم نمی خوره.:41:نقل قول:
من شهریور گرفتم cda: 162007/2 بود!!!!نقل قول:
دیروز مجبور شدم برای کل کل 1 بنده خدایی یکی از قابلیتهای منحصر بفرد p990 برخ بکشم که گفتم برای عزیزانی که مطلع نیستند خالی از لطف نباشه(دوستانی هم که میدونستن میگفتن ممنون میشدیم)
در منوی office (فلپ باز) میتونید از businees card scanner استفاده کنید تا اینجاش خیلی هیجان نداره ولی پس از گرفتن capture از روی کارت روی ایکون proccess کلید کنید تا خود p990 در دفترچه تلفن شما یک ایکون ایجاد میکند که به تفکیک اسم و فامیل شخص (با عکس کارت) سمت شخص ، ایمیل شخص، وب سایت را بتفکیک تشخیص میدهد در دفترچه تلفن ثبت میکند ..........لازم به ذکر است که این مهم فقط برای کلمات لاتین قابل تشخیص است و معمولا در کارتهای ویزیت ایران فقط وب سایتها را تشخیص میدهد........این یکی از قابلیتهای business p990 که حقیقتا بسیار کار بردی و در نوع خود برای یک گوشی بی نظیر است....از دوستانی که اطلاعات بیشتری از قابلیتهای این گوش دارند ممنون میشم اینجا به اشتراک بگذارند پاینده باشید
p1 هم داره.Motorola ROKR E6 هم همینطور.چند تا گوشی دیگه هم دارند.نقل قول:
آقا جون خودتون به من بگید کلا آپدیت 7-8 ساعت طول کشید یا فقط مدتی که با برنامه آپدیت سرور کار میکنه؟؟؟
کل زمان آپدیت اعم از دانلود فایل آپدیت و عمل آپدیت گوشی با dial up هفت الی هشت ساعت طول میکشه.نقل قول:
دستت طلا.نقل قول:
ولی مال من الان حدود 1 ساعت و خورده ای هست که فقط مونده تو این صفحه انتخاب زبان با اینکه زبان رو هم انتخاب کردم. طبیعیه؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا برنامه قات زده. می تونی ببندی و دوباره باز کنی، چون هنوز به جای حساس نرسیدی.نقل قول:
دیشب اومدم آپدیت کنم ولی همون ورژن 2/162007 باقی موند. مثل اینکه سر کاریه! :5:نقل قول:
حامد جان شما امتحان کردی؟
واسه ذخیره کردن فایل های نصبی میتونی از برنامه X plore استفاده کنی . به این صورت :نقل قول:
Meno>>Tools>>messeaging
بعد اونجا فایلتو انتخاب و کپی کنی و هر جای دیگه ای که خواستی paste کنی