سلام
شما از بین مودم های زیر کدامیک رو پیشنهاد می کنید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
شما از بین مودم های زیر کدامیک رو پیشنهاد می کنید ؟
D-Link DSL-2730U بهتر هستنقل قول:
به هیج عنوان از پارس آنلاین یا هر شرکت دیگه ای مودم خودشون رو نگیر!نقل قول:
خب دیشب یکی از بهترین شبا (میشه گفت بهترین شب بود) بودش.
۱۱.۷ گیگ دانلود :n01::n02:
چه سرویسی؟نقل قول:
دوستان یه سوال
من میخوام از آسیا تر بیام پارس
شبانه چجوریه وضعیتش؟
من مصرف روزانه ام هم بالاست،حدود 10 گیگ در ماه، ولی تو لیست قیمتش واسه 2 مگ فقط 3 گیگ داره ولی 512 10 گیگ هم داره. الآن فرق 512 با 2 مگ چقدره در روز و شب (رایگان) ؟
کسی از زنجان پارس آنلاین داره ؟
من الان های وب هستم ، به نظرتون از کدوم ای اس پی اینترنت بخرم که با 12 هزار تومن 15 گیگ حجم بده ، پینگ هم برای بازی خوب باشه
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
دقیقا همین مشکل افت سرعت وحشتناک برای منم تو آسیاتر بوجود اومده:n30::n30::n30:نقل قول:
روزانه خیلی با هم فرقی ندارن ظاهراً. شبانه هم خیلی بستگی به مرکز مخابراتی داره که پهنای باندش چطوریه. در ضمن این که از چه سایت یا سروری دانلود کنی هم خیلی تأثیر میذاره. داخلیا خوبن. اما سرورهای خارج از کشور تو مراکز شلوغ تعریف چندانی ندارن. اینجا بعضی از دوستانی که 512 محدود داشتن شبانه از سرورهای خارجی تا 30 کیلوبایت در ثانیه بیشتر سرعت نمیگرفتن. سرورهای داخلی هم فکر کنم حداکثر تا 200 کیلوبایت. بعضیا هم که حتی 256 محدود داشتن سرعتای خیلی بالاتر از این رو میگرفتن.نقل قول:
سرویسای 2 مگ محدود اما به نظر پایدارتر میآن. سرعت شبانه حداقل 350 تا 400 کیلوبایت در ثانیه از سرورهای داخلی و خارجی که از سرورهای داخلی میتونه به ویژه تو ساعتهای پایانی شبانه رایگان تا 900 کیلوبایت هم افزایش پیدا کنه.
به هر حال هر چی که هست از سرویسای آسیاتک (یا به قول شما آسیاتر) بهتره. من خودم همین 2مگ محدود رو دارم. در بدترین شبا تا 6 گیگ دانلود داشتم. اما قبلاً که منم آسیاتک بودم و سرویسم همین 2مگ محدود بود، شبانه رایگان سرعتم فیکس میشد روی 128 کیلوبایت (یعنی 1مگابیت در ثانیه) که حجم دانلودم تو 7 ساعت رایگان شبانهاش به زحمت به 3 گیگ میرسید.
راستی آسیاتک الآن چطوره؟ وضعیت دانلودش با چیزی که شما میگی باید خیلی بد باشه.