ﻧﻪ ﺯﯾﺎﺩ ....
ﻧﻪ ﺯﯾﺎﺩ ....
بسیار ساده ست و در عین حال بسیار دقت لازم داره!!!!!!:46:مخصوصاً زمانی که میخواین DVD KEY رو بدست بیارین،حواستون رو جمع کنید.:18:مهمترین بخش بدست آوردن همین dvd key هست.بقیش دیگه از رایت سی دی راحت تر و کوتاهتره!:5:نقل قول:
معمولاً مود ساتای لب تاپ در تنظیمات بایوس قابل تغییر نیست ولی بایوس پی سی قابل تغییره.اکثراً با لب تاپ به نتیجه نرسیدن،بعضاً مشاهده میشه کامپیوتر هم قادر به شناسایی درایو نیست.بهتره با یک پی سی سالم،بدون ویروس،ترجیحاً ویندوز ایکس پی و با مادربورد مجهز به درگاه ساتا کار کنید)نقل قول:
زمانی که کار ها برای بازیابی DVD KEY درست انجام بشه،5 تا فایل مجزا با پسوند bin.** به شما میده به اسم های Dummy.bin و Identify.bin و Inquiry.bin و Key.bin و Serial.bin (تو بعضی شرایط ممکنه 4 تا از این فایل ها استخراج بشه)ولی دقت کنید فقط به یک یا دو فایل بسنده نکنید و اگه موقع استخراج یک فایل بهتون داد عملیات رو دوباره انجام بدین.تو بین اینها مهمترینشون Dummy هست معمولاً با حجم 256 کیلو بایت.که بعنوان سورس هم همین فایل رو لود میکنید.
در کل با کمی دقت خودتون براحتی میتونید آپدیت کنید.فقط آموزش ها رو بقدری بخونید تا حفظ بشید.بنظر من سخت ترین کار باز کردن قاب کنسوله:27::27::2:
A.N.A.P جان نمیدونم چرا نوشته های شما برای من بر عکس قابل رویت میشه:13: زیاد نه ... رو " ه ن د ا ی ز..." نشون میده:31:
نقل قول:نقل قول:من xbox م رو فقط با laptop کپی خور کردم تا حالا چون PC ندارم. ویندوز 7 x64 هم دارم. خیلی ساده هست. تنها چیزی که مهم هست اینه که Laptop شما یک پورت E-Sata باید داشته باشه که اکثر Laptop ها دارند. نکته بعدی اینه که چیپست ساتا کنترلر مادربورد لپتاپ شما باید از انواعی باشه که با برنامه jungle flasher همخونی داشته باشه. مثلاً مدل ICH9M همخونی داره که واسه منم همی مدل هست. تو Device Manager و زیر قسمت IDE ATA/ATAPI Controllers میتونید مدل لپتاپ خودتون رو ببینید.نقل قول:
چیزی که نیاز دارید یک کابل هست که یک طرفش پورت E-Sata باشه و یک طرف دیگش SATA.
و برای اینکه تو ویندوز 7 درایو شما شناسایی بشه باید تو تنظیمات بایوس laptop مود ساتا رو رو حالت Compatible قرار بدید و از رو Enhanced بر دارید. ( تو بعضیا گزینه هاش متفاوت هست - به هر حال نباید رو حالت Enhanced یا AHCI باشه ) که قبل از تغییرش باید یک سری کار انجام بدید تا ویندوزتون موقع بالا اومدن ارور صفحه آبی نده:
و نکته آخر اینکه وقتی ویندوز رو restart کردید موقع بالا اومدنش F8 رو بزنید و گزینهDisable Driver Signature Enforcement رو انتخاب کنید تا Jungle Flasher بتونه درایو رو شناسایی کنه.کد:http://www.vistax64.com/general-discussion/271218-switch-ahci-ide-tutorial-howto.html
باقیش مثل PC هست.:10:
سلام... شنیدم تیم C4eva میخواد یه فریمور بده که برای همیشه دستگاه کپی خور بمونه و آپدیتهای microsoft دیگه اثری نداره! ولی امکان داشتن یا نداشتن این موضوع و بعد این موضوع واقعا سرگیجه براه میندازه!:31:
خدایی خیلی راحت میشیم:46:
تا اون بخواد بیاد این نسل هم تموم شده و واس منتظر بعدی باشیم:41:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
نه اینطوریام نیست.هر فریمور عمر کوتاهی داره.معمولاً عمرش تا زمان ارائه آپدیت بعدی از طرف مایکرو سافته!!!شاید بتونن فریموری ارائه بدن که از آپدیت های مایکروسافت خیلی تاثیر نگیره ولی مطلقاً کپی خور نپره ممکن نیست.بازی ساز ها و مایکرو دست رو دست نمیذارن و تمهیدات خودشونو اتخاذ میکنن.
آخرین اخبار راجع به LT+3 که بنظر من تا وقتی ارائه نشه همش شایعست!!!اینه که میخوان کاری کنن تا قفل AP2.5 که رو اون 6 تا بازی معروف بود بی اثر بشه و نیازی نباشه مدام بازی رو مجدد پچ کنید!!!اونا هم که خیلی وقته قدیمی شدن و دیگه کسی سراغشون نمیره!هرچند من خودم هنوز COD:BO میزنم:27:
بچه ها کسی تا حالا ازین جا خرید داشته؟ چجوریاست؟
مطمئنه؟
آخه خیلی تعریف کرده:18::19:
محتوای مخفی: اینو ببین
دوستان قیمتا چه جوریه ؟! تو رشت یه مغازه ۴ گیگ اسلیم و می ده ۴۶۰ با ۳ماه آپدیت رایگان!! من فکر می کردم حدود ۳۵۰ قیمتش!
نه همین حدودا میباشد:27:نقل قول:
دلار گرون شده یه سری اجناس هم گمرک آزاد نکرده
البته دست های پشت پرده هم دخیل میباشد:27::21:
درود بر شمانقل قول:
و ممنون از راهنماییتون
مادربرد لپ تاپ من هم ساتا کنترلرش ، ICH9M ( مثل مال شما ) است ولی متاسفانه پورت E-SATA نداره. من لپ تاپم VAIO FW 520 F هستش. شنیدم که یه سری پرت های USB لپ تاپ های امروزی ترکیبی با E-SATA هستش نمی دونم برای لپ تاپم اینجوری هست یا نه . یعنی پرت USB و E-SATA اش یک پورتند
سپاسگزارم