یکی جوب ما بده لطف..بگید که سرعتتون چنده شب ها و خطتون روی چند گذشته شده؟ الان 9 مگ من توی روز 1 مگ دانلود میکنه ولی دیشب توی ساعت رایگان زیر 200 بود!!! ولی 4 مگ پریشب 400 کیلوبایت رسید نزدیک صبح..نقل قول:
یعنی شانسی رسیده 400 پریشب؟
Printable View
یکی جوب ما بده لطف..بگید که سرعتتون چنده شب ها و خطتون روی چند گذشته شده؟ الان 9 مگ من توی روز 1 مگ دانلود میکنه ولی دیشب توی ساعت رایگان زیر 200 بود!!! ولی 4 مگ پریشب 400 کیلوبایت رسید نزدیک صبح..نقل قول:
یعنی شانسی رسیده 400 پریشب؟
خیلی ممنون از لطفتون ...نقل قول:
این mtu کجای پنل مودم هست ؟!
دوستان خط من الان رانژه شرکت دیگه ای هست
الان میتونم توی سایت پارس آنلاین ثبت نام کنم، بعد درخواست قطع رانژه بدم، قطع که شد بهشون خبر بدم؟
اگه اول تخلیه کنی بعدش ثبتنام کنی بهتره..ولی آره مشکلی نداره ثبتنام که کردی و رفتی نمایندگی مدارک رو که دادی نامه رو میفرستن برای مرکز به محض تخلیه اون شرکت قبلی خطت رانژه این شرکت میشه.البته باید یه یادواری کنی بهشوننقل قول:
برای سرویس محدود، دانلود شبانه رایگان مث شاتل محدود میکنن اگه زیاد دانلود کنی؟
منم وقتی هنوز اینترنت مخابرات رو خطم بود و تخلیش یه 3 هفته ای طول می کشید درخواست رانژه پارس آنلاین دادم که 5 دقیقه بعد بهام تماس گرفتن و گفتن خطط تخلیه نیست و نمیشه و باید تا تخلیه کامل خط صبر کنی.( همون اول که ثبت نام کردی خططو چک می کنن) فکر نکنم بتونی.نقل قول:
نه.فکر نکنم مشکلی پیش بیادنقل قول:
من خودم ثبتنام کردم زنگ زدن بهم رفتم نمایندگی گفتن فروم رو پر کن شما درخواست تخلیه بده ما هم از این ور برات نامه رو میفرستیم.بعد از تخلیه بهمون زنگ بزن.بازم بستگی به نمایندگیتون داره.نقل قول:
آخه به محض دریافت درخواست پارس آنلاین یه سری کارا رو خط انجام می ده و اگه خط تخلیه نباشه نمی تونن.مثلا وقتی خطم تخلیه شد عصر همون روز درخواست اینترنت پارس آنلاینم وصل شد و از این سرعت عملشون کیف کردم :n02: پس وقتی درخواست به دستشون می رسه سریع شروع به کار می کنن و تا خط تخلیه نباشه نمیشه رانژه کردنقل قول:
اقا من سرویس 256 نامحمدود گرفتم ولی سرعت دانلودم امده 30 کیلو بایت چی شده؟؟!!:n28:
ترافیک 20 گیگت تموم شدهنقل قول: