دیشب سرعت 60 بود
Printable View
دیشب سرعت 60 بود
نقل قول:
واسه من که اینطوری بود
تو اون 2 شب زیر 1 گیگ دانلود کردم سرعتم برگشت
الان هم هر شب زیر یک گیگ قطع می کنم
البته اون 1 گیگ رو باید از تو سایت شاتل چک کنی چون اینجا 800 مگ که دانلود می شه تو سایت می زنه 1 گیگ
دوست عزیز این حرف شما دو حالت داره که به 2چیز توجه نکردی یا حجم فایل به طور مثال 0.88گیگ بوده که طبیعتا بیشتر میشه به مگ البته این احتمالش فوق العاده ناچیزه در مورد حجمش که شما گفتی
و حالت دوم که خیلی بیشتره اینه که شما به آپلود توجه نداری وقتی دانلود میکنی یک فایل رو یک سری data با حجم خیلی کمتر نسبت به اون چیزی که در حال دانلود کردن هستی هم همزمان آپلود میشه ( که بحث کردن در موردش نیازی نیست اینجا ) و ترافیک یا اون حجمی که استفاده کردی مجموع آپلود و دانلوده نه دانلود خالی
فايده اي نداره دوستان.
هر كاري كه بگيد كردم ولي ساعت 1تا3شب قفل شده سرعت.وساعت 3شب سرعت باز ميشه تا ساعت 7صبح.كه باعث ميشه 850تا دانلود كني. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان شما هم همينجوري دانلود ميكنيد ؟ يعني سرعتتون ساعت 1 تا 3 ليميت ميشه روي 14 و ساعت 3به يك مرتبه سرعت ميچسبه روي 58 كيلو ؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرويس من اكو 512 است
نقل قول:
با سلام
مال من اکو 128 شبا از 1تا7 سرعت زیر 30 قفل میکنه :2::2::2:
همین که ساعت 7شد میره رو 60!!!!!!!!
نه هیچ کدوم از اینا نیستنقل قول:
حجم فایل 5 گیگه اما شبی فقط 800 مگ دانلود می کنم
اما اینکه یه مقداری ازش ویست بشه و پکت لاست داشته باشه طبیعیه
در ضمن تب آپلود از دانلود جداست و خودش نشون می ده که چقدر آپلود داشتیم
سلام الان دو سه هفته هست که سرعت های شاتل اهواز رو به میزان واقعیش برگرداندند یعنی من که ایکو 128 داشتم و از اول سرویسم روی 576 بسته شده بود الان 160 شده و سرعت دانلودم بین 16تا 17 هست حتی توی روز
ولی خوبیش اینه که شب و روز سرعت یه اندازه است
زنگ زدم پشتیبانیش می گه بخشنامه از طرفه سازمان تنظیم مقررات آمده که حق ندارید سرعت بالاتر از قرار داد به مشترک بدید و شرکت هایی که هنوز سرعت هاشون رو پایین نیاوردند بزودی اینکار رو خواهند کرد.:41:
سرعت شاتل توی بقیه شهرها چطور شده؟
غلط کردن، عجب آدمایین؟! روز به روز قیمت پهنای باند پایین تر میاد بعد واسه ما سرعت کمتر بشه؟! الان خارج از کشور 2mg سرعت حساب نمیشه ، کمترین سرعتشون 8mb هستش که باز اونجا از مال ما ارزونتره!نقل قول:
بخشنامه از طرفه سازمان تنظیم مقررات آمده که حق ندارید سرعت بالاتر از قرار داد به مشترک بدید و شرکت هایی که هنوز سرعت هاشون رو پایین نیاوردند بزودی اینکار رو خواهند کرد.
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------
سرعتو بما ندن میخوان چیکارش میخوان بکنن؟
این همه از شاتل بد میگید بازم میرید سرویساتونو شارژ میکنید !:31:
مجبور هستیم از بین بد و بدتریننقل قول:
بد رو انتخاب کنیم
اگر مخابرات منطقه ما رو ساپورت کنه من می رم مخابرات
فکر کنم که از شاتل بهتر باشه
من خودم مخابرات دارم قبلش شاتل داشتم!
درسته سرعتم رو 20 ولی اصلا نه قطعی داره نه محدودیت دانلود!