مراحل و فرايند ثبت و پيگيري درخواست در سامانه 195
نقل قول:
این هم جواب شکایت شما بگید چی بگم
با سلام مشترك محترم طرح هاي ارائه شده بر اساس قيمتهاي شركتهاي pap ، رقابتي و با در نظر گرفتن حجم تضمين شده سرويس قيمت گذاري شده است يادآور مي گردد . 1- تمامي سرويس هاي اين شركت در حداقل قيمت و بر اساس دستورالعمل و مصوبات سازمان تنظيم طراحي مي گردد. 2- مقايسه قيمت سرويس نامحدود تعيين شده با قيمت سرويس نامحدود شركت مخابرات تهران كه از طريق شركت مخابرات ايران به لحاظ عدم صرفه اقتصادي منع شده كه تعييين اين قيمت مربوط به ساليان گذشته مي باشد منطقي نمي باشد. 3-قيمت تعيين شده اين سرويس از قيمت ارائه شده شركتهاي پارس آنلاين، شاتل و آسيا تك كه در اين استان نيز فعاليت مي نمايند كمتر است.
نقل قول:
تنظیم مقررات یه زمانی پیگیری میکرد الان دیگه هیچ فایده ای نداره شما صد بار هم شکایت کنید هیچ اتفاقی نمیفته چون شکایت میره برا همون اپراتور و خود شرکتی که ازش سرویس میگیرید جوابتونو میده ولی قبلا از بازرسی تهران پیگیری میکردن
نقل قول:
سلام
شما هر چقدر شکایت کنید شکایت میره برا شرکت رهنمای فردا و این شرکت جوابتونو میده بعدش هم نهایتا شکایتتون باطل میشه دیگه مثل قبل نیست که شکایت میرفت برا بازرسی و اداره دیتا پیگیری میکردن
نقل قول:
سلام
من ایمیل زدم براشون و درخاست تجدید نظر کردم
ولی اگر همین متن رو میخای بذاری ...بگو تا من هم همین رو عینن کپی پیست کنم برای تجدید نظر اول
یه پیام خصوصی هم براتون فرستادم ...لطفن چک کنید
ظاهرن تعداد شکایت های خوبی براشون ارسال شده چون دقیقن همین مطالب رو برای من هم نوشتند!!! یعنی آماده دارند
موفق باشید
نــکــتــه : در مرحله اول سامانه بطور خودکار شکایت شما را به شرکت راهنمای فردای خوزستان (مخابرات خوزستان) ارسال میکند. طبیعتا تا اینجا شکایت شما بی نتیجه خواهد بود. تنها در صورتی که درخواست تجدید نظر بدهید شکایت شما به گوش کارشناسان وزارت ارتباطات و مقامات بالاتر خواهد رسید. (گذینه تجدید نظر پس از مرحله اول برای شما فعال خواهد شد.)
مراحل و فرايند ثبت و پيگيري درخواست در اين سامانه به شرح ذيل مي باشد: