اختیار داری.
یه مدتی واسه خود منم عجیب بود. ظاهراً مشکل به تنظیمات سروری مربوط میشه که فایل روش قرار داره. مثلاً بعضی وقتا (البته این اواخر) که من از سایت rodfile یه فایلی رو میگذارم تو IDM واسه دانلود، تو Netwrorx نشون میده که داره دانلود میکنه با حداکثر پهنای باند مجازم و تو IDM هم همین سرعت دانلود رو تقریباً نشون میده. اما بعد از یه مدتی وسط کار نمیدونم چی میشه که سرعت دانلود رو تو IDM صفر نشون میده در حالی که Networx همچنان داره مصرف دانلود پهنای باند رو با همون سرعت قبلی نشون میده. واقعیت اینه که با وجودی که پهنای باند دانلود داره مصرف میشه ولی IDM هیچ دانلودی رو نمیگیره. واسه همینم به نظر میآد که به دلایلی که میتونه باگ نرمافزاری IDM باشه یا اشکال در تنظیمات اون سایت، این جریان دانلود به طرف کامپیوتر من در جریانه اما معلوم نیست کجا میره.
همین هفته پیش این بلا سرم اومد. فایلها رو گذاشته بودم تو IDM و قرار بود سر ساعت 7 صبح دانلودها قطع بشه. صبح که بیدار شدم دیدم چند تا از فایلها توی IDM گیر کردن و سرعت دانلودشون رو 0 نشون میده اما چون از ساعت رایگان رد شده بود تا نزدیک ساعت 7:45 صبح بیشتر از 2.5 گیگ از ترافیک غیررایگان سرویسم مصرف شده بود بدون این که دانلودی واقعاً اتفاق بیافته.
با این NetLimiter ولی دقیقاً مشخص بود که جریان دانلود داره برای کانکشنهایی که IDM ایجاد کرده و ول شدن همچنان ادامه پیدا میکنه. جالب اینجاست که مهم نیست سایر فایل چقدر باشه. این جریانی که ول میشه تو هوا، همین طور به صورت دائم تا زمانی که اینترنت وصل باشه یا سیستم خاموش نشده باشه، ادامه پیدا میکنه.
راستی مشکل سرعت اینترنتت به کجا رسید؟ حل شد یا نه؟