دوستان این برگه که فقط تاریخ اعزام داخلشه رو موقع اعزام لازم داریم؟
من رفتم پذیرش بگیرم اونو ازم گرفت همچنین برگ مشخصات
Printable View
دوستان این برگه که فقط تاریخ اعزام داخلشه رو موقع اعزام لازم داریم؟
من رفتم پذیرش بگیرم اونو ازم گرفت همچنین برگ مشخصات
خيرنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
رفقا کسی از اطلاعات و امنیت ناجا تهران خبر داره؟ اونجا افتادم و اطلاعاتی ازش ندارم که تقسیماتش به چه صورته..لباسش فرق میکنه با اموزشی یا نه..
دوست عزیز اصلا این کار رو نکن و انصراف نده و بعد از اتمام تحصیل دنبال معافیت باش .نقل قول:
یه سوال :
اگه حین تحصیل بشه رفت دنبال معافیت پزشکی ، طبق چه قانونی برخورد میشه ؟؟
یعنی با وجود تمام نشدن دوره لیسانس، شرط رشته تحصیلی (مدرک تحصیلی) در معافی تاثیر داره یا نه ؟
یعنی میشه بگن چون الان در حین تحصیل هستی و رشتت فلان هست بگن چون مدرک کارشناسی میخوای بگیری تاثیر داره و معاف از رزم کنن ؟؟؟؟؟؟؟
خیر اصلا به رشته تحصیلی مربوط نیست .نقل قول:
تنها رشته تحصیلی به درد گرفتن امریه میخوره و بس . و درجه .
سلام به همه دوستان من امروز بخاطر برف نتونستم برم پادگان فردا برم به نظرتون گیر میدن بهم؟
سلام همشهري، كدوم پادگان آموزشي قراره اعزام بشي؟نقل قول:
سلام داداشم من اعزام عجب شیر بودم امروز رو برگه نوشته بود نظام وظیفه باشم اما چون صبح هم برف میومد و دیشب هم دیدم وضعیت راه رو نرفتم شما هم نرفتی؟نقل قول:
با هزار بدبختي خودمو رسوندم، اما گفتن اونايي كه محل اعزامشون خارج از استان برگردن و دوشنبه بيان (من مالك اشتر اراك افتادم)، اما اونايي كه پادگان عجب شير افتاده بودن رو نگه داشتن حالا ديگه نميدونم اعزام شدن عجب شير يا نه؟نقل قول:
شما هم ناراحت نشو، خودشون شرايط آب و هوايي رو ديدن، مطمئنا زياد گير نميدن. حالا فردا صبح برو انشاا... كه مشكلي پيش نمياد
موفق باشيد