سلام
دوستان فعلن متن شکایت و کد پیگیری با یه درخواست پیگیری بهتر بفرستین به ایمیل 195@ict,gov.i توی خود سایت صفحه اصلیش ایمیلش رو زده
تعداد هرچی بیشتر ...بهتر
اگر فایده نداشت راه های دیگه امتحان میکنیم
موفق باشید
Printable View
سلام
دوستان فعلن متن شکایت و کد پیگیری با یه درخواست پیگیری بهتر بفرستین به ایمیل 195@ict,gov.i توی خود سایت صفحه اصلیش ایمیلش رو زده
تعداد هرچی بیشتر ...بهتر
اگر فایده نداشت راه های دیگه امتحان میکنیم
موفق باشید
سلام دوستان
بعد چندین ماه هوس کردم دوباره بیام مخابرات خوزستان نت بگیرم
وضعیت شبانه چطوره؟ شده 5-6 مگ سرعت؟ یا کماکان فقط آقا فرشاد اینطوره؟
نامحدودایی که اومده چطور هست!؟ کسی واقعا خریده و استفاده کنه؟
شما زور خودت رو بزن .منم قبلا از این کارا میکردم اتفاقت جواب هم میداد .فقط باید پیگیر باشی.نقل قول:
سلامنقل قول:
وضعیت شبانه بستگی به آی پی داره که مودمتون میگیره ولی جدیدن زرنگ شده... یکساعت که از شبانه گذشت, لینک میپره تامودم مجبور بشه دوباره آی پی بگیره که دیگه سرعت میاد پایین
هیچکی نیت و میدنایت سرعت بیشتر از 200 تا نمیگیره!!!
سرعت نامحدود هم توی پیام هام نگاه کنید متوجه میشید که وضعیت چطوره
موفق باشید
نگیر!!!نقل قول:
همه چیش داغونه داغونه نه فقط برا من..برا هر کی می پرسم همینه!!!
تو همین صفحه پست بالا سرعت عالیه! 2 مگ شبانه اینقدر بده حاضرم پول اضافه بدم و بیام مخابراتنقل قول:
چیزی که من دارم و دوستانی که پرسیدم و حتی همین چند صفحه اخر همین تاپیک همه نارضی بودن..حالا یه استثا هایی هم وجود داره!!نقل قول:
دیگه حالا می خواین کلیت قضیه رو ببین یا موارد خاص به خودتون مربوطه!!
سلام میخوام در تجدید نظر شکایت این رو بنویسم نظرتون چیه؟
1- تمامي سرويس هاي اين شركت در حداقل قيمت و بر اساس دستورالعمل و مصوبات سازمان تنظيم طراحي مي گردد.
>> پس چرا مخابرات تهران بر اساس دستورالعمل ها و مصوبات عمل نمیکند؟آیا همه شرکت ها نباید از قانون تبعیت کنند؟
2- مقايسه قيمت سرويس نامحدود تعيين شده با قيمت سرويس نامحدود شركت مخابرات تهران كه از طريق شركت مخابرات ايران به لحاظ عدم صرفه اقتصادي منع شده كه تعييين اين قيمت مربوط به ساليان گذشته مي باشد منطقي نمي باشد.
>> شما بفرمایید مشترکین تهرانی تافته جدا بافته هستند.
3-قيمت تعيين شده اين سرويس از قيمت ارائه شده شركتهاي پارس آنلاين، شاتل و آسيا تك كه در اين استان نيز فعاليت مي نمايند كمتر است.
>>چابکـ(1مگابیت) نامحدود برنزي 1024 با امکـان تبادل "حداقل" 40 گيگ درماه 709590 ریال
چابک نامحدود نقره اي(امگابیت) با 9 گيگ سرعت بالاتر از سرویس خریداری شده و تبادل حداقل 70 گيگ درماه 1023510 ریال
1مگابیت نامحدود مخابرات 150 هزار تومان
بعلاوه سرویس های محدود مخابرات خوزستان همان قیمتی را دارند که 2 سال پیش یعنی زمانی که سرویس های نامحدود با قیمت متعارف وجود داشتند، داشتند.
ثانیا اکثر ISP ها ترافیک آپلود رایگان ارایه میدهند بجز مخابرات خوزستان.
میگم سرویس های نامحدود مخابرات سرعت اسمی میدن یا پایینتره؟
سلام
من ایمیل زدم براشون و درخاست تجدید نظر کردم
ولی اگر همین متن رو میخای بذاری ...بگو تا من هم همین رو عینن کپی پیست کنم برای تجدید نظر اول
یه پیام خصوصی هم براتون فرستادم ...لطفن چک کنید
ظاهرن تعداد شکایت های خوبی براشون ارسال شده چون دقیقن همین مطالب رو برای من هم نوشتند!!! یعنی آماده دارند
موفق باشید