مگه نه اسیاتک فیبر نوری رو تحویل داد به خود مخابرات الان چطور اسیاتک فیبر نوری رو برعهده داره؟
Printable View
مگه نه اسیاتک فیبر نوری رو تحویل داد به خود مخابرات الان چطور اسیاتک فیبر نوری رو برعهده داره؟
هنوز قرارداد کامل فسخ نشده نصفش دست مخابراته نصفش دست اسیاتک کاربرای فیبر هنوز رو سرور اسیاتکننقل قول:
وضعیت شبانه چطوره؟
ساعتش تغییر کرده یا همونه؟
در استان خوزستان، فعلا ساعات رایگان شبانه خطوط معمولی ( سیم مسی ) از 1 الی 6 بامداد و خطوط کافونوری از ساعت 2 الی 6 بامداد می باشد.نقل قول:
برگرفته شده از ali-abad.blog.ir
این هم جواب شکایت شما بگید چی بگم
با سلام مشترك محترم طرح هاي ارائه شده بر اساس قيمتهاي شركتهاي pap ، رقابتي و با در نظر گرفتن حجم تضمين شده سرويس قيمت گذاري شده است يادآور مي گردد . 1- تمامي سرويس هاي اين شركت در حداقل قيمت و بر اساس دستورالعمل و مصوبات سازمان تنظيم طراحي مي گردد. 2- مقايسه قيمت سرويس نامحدود تعيين شده با قيمت سرويس نامحدود شركت مخابرات تهران كه از طريق شركت مخابرات ايران به لحاظ عدم صرفه اقتصادي منع شده كه تعييين اين قيمت مربوط به ساليان گذشته مي باشد منطقي نمي باشد. 3-قيمت تعيين شده اين سرويس از قيمت ارائه شده شركتهاي پارس آنلاين، شاتل و آسيا تك كه در اين استان نيز فعاليت مي نمايند كمتر است.
تنظیم مقررات یه زمانی پیگیری میکرد الان دیگه هیچ فایده ای نداره شما صد بار هم شکایت کنید هیچ اتفاقی نمیفته چون شکایت میره برا همون اپراتور و خود شرکتی که ازش سرویس میگیرید جوابتونو میده ولی قبلا از بازرسی تهران پیگیری میکردننقل قول:
پیج اینستگرامشون هم خنده ایه:n31:
نظراتو که میخونم یهو یه دقیقه بعد پاک میشن:n09:
سلام
به من هم همین متن عینن کپی پیست شده!!!!
من دست بردار نیستم ... صدبار که سهله ...هزاربار شکایت میکنم ... حالا میبینید که به حقم میرسم
موفق باشید
سلامنقل قول:
شما هر چقدر شکایت کنید شکایت میره برا شرکت رهنمای فردا و این شرکت جوابتونو میده بعدش هم نهایتا شکایتتون باطل میشه دیگه مثل قبل نیست که شکایت میرفت برا بازرسی و اداره دیتا پیگیری میکردن