تایید میشود.
استریم خطم هم پایین امد و فهمیدم تا 3 مگ بیشتر نمیکشه.:n03:
Printable View
تایید میشود.
استریم خطم هم پایین امد و فهمیدم تا 3 مگ بیشتر نمیکشه.:n03:
سلام دوستان خواهش می کنم به مشکل منم جواب بدین.تعداد صفحات زیاد بود دیگه پست های قبلی رو نخوندم.حدود 2 ماهی میشه سرعت دانلود از سایت های خارجی شدیدا پایین اومده یعنی سرعت عادیم تو سایت های ایرانی 170 تا 200 هست ولی از یه سایت خارجی که می خوام دانلود کنم سرعت میشه 20 تا 30 البته چیزی که باعث تعجب منه ثانیه های اول دانلود هست که اول تا سه چهار ثانیه سرعت رو 170 تا 200 هست بعد یه دفعه وایمیسه دوباره که شروع می کنه دیگه رو 20 تا 30 ثابته هر چقدر هم تلاش می کنم سرعت بالا نمی ره .پشتیبانی هم که مزخرف تحویل من میده . هر کی چیزی می دونه دریغ نکنه لطفا.
تعداد کانکشن رو بذار روی حداکثر و چندین فایل همزمان بذار دانلود بببین سرعتت بهتر میشه یا نهنقل قول:
نقل قول:کلاً سرعت دانلود از سرورهای خارج از کشور پایین آورده شده بنا به دلایلی. به همین خاطر حداقل باید 8 کانکشن همزمان بذاری برای دانلود فایل. من کانکشنهای خیلی زیاد مثلاً تا 32 رو هم امتحان کردم ولی معمولاً به دلیل اورهدی که ایجاد میکنه تأثیر چندانی روی افزایش سرعت نداره و همون 8 تا واسه من در اکثر موارد بهتر جواب میده. با این روش چند کانکشن همزمان شما خونه پرش بتونی 350 کیلوبایت سرعت بگیری. البته به شرطی که این سرعت 170 تا 200 که نوشتی خودش با چند تا کانکشن نباشه.نقل قول:
البته این که میگی اولش سرعت بالاست و بعد از چند لحظه به شدت افت میکنه دقیقاً اثر همین سیستم انفجاری (Burst) اه که جدیداً پارسآنلاین راه انداخته. این سیستم انفجاری برای بهتر شدن کیفیت مرور صفحات وب طراحی شده، نه برای دانلود فایل. واسه همینم اگه سایز فایلی که داره میگیره از یه حد مشخصی که فکر کنم حتماً زیر 1 مگ یا حتی زیر 500 کیلوبایته، بیشتر باشه سرعت دانلودش رو بلافاصله میآره پایین.
یعنی هیچ راهی نداره؟توروخدا نگو نه:n30:نقل قول:
کسی اینجا هست 256 نامحدود داشته باشه؟
من مخابرات دارم میخوام پارس آنلاین بگیرم
دیگه اون 20 گیگ رو که با سرعت بالا میتونم بگیرم؟
از چاله در نیام بیوفتم تو چاه!!
توی صفحه قبل دیدم یکی گفته بود نامحدودا رو محدود میکنن!!!! واقعا واقعیت داره؟؟؟؟؟
علت اینکه چند ثانیه اول سرعت رو بالا میزنه اینه که IDM وقتی رو لینک کلیک کردید دانلود رو شروع میکنه و وقتی دارین محل ذخیره شدن رو انتخاب میکنید در حال دانلوده. وقتی که دانلود رو start میکنید به خاطر اون حجم دانلود شده سرعت رو بالا میرنه. این ویژگی رو میشه غیر فعال کرد. در اینترنت های 9مگی برا آدم دردسر ایجاد میکنه.نقل قول:
من رفتم تخلیه کردم به نظر من اصلا مشکلی در کار نیست اینا یه جوری محدود میکنن
من دو ماه استفاده کردم خطم رو همون روز اول ۹ بستن تا یه هفته سرعتم شب و روز دور و بر ۸۰۰ ۹۰۰ بود ولی یهو سرعتم اومد رو ۱۰۰ ۱۱۰ بعد شد ۲۰ ۳۰ باز رفتم مسافرت دانلود نداشتم اومد رو ۴۰۰ باز دانلود رو شروع کردم اومد رو ۱۰ ۱۲ دیگه کاسه ی صبرم لبریز شد و تخلیه کردم
Sent from my HTC EVA_UTL using Tapatalk
شنیدم پارس آنلاین خیلی کنترل میشه، وابسته به سپاهه! آیا حقیقت داره؟