اقا محمد گل دستت درد نکنه مشکلم حل شد قبلا وقتی با تلفن حرف میزدیم اینترنت قطع میشد ولی الان دیگه قطع هم نمیشه
میخواستم ببینم این مشکلات از شاتله یا مخابرات؟؟؟
Printable View
اقا محمد گل دستت درد نکنه مشکلم حل شد قبلا وقتی با تلفن حرف میزدیم اینترنت قطع میشد ولی الان دیگه قطع هم نمیشه
میخواستم ببینم این مشکلات از شاتله یا مخابرات؟؟؟
ببينيد قبلا گفتم اگه بدون هيچ وسيله اي روي خط(مثل تلفن) و تنها با وصل مودم بتونيد بدون هيچ مشكلي وصل بشيد پس هيچ مشكلي از جانب شاتل يا مخابرات نيست.نقل قول:
مشكل از داخل خونه است . پريز برقگير نداشته باشي و اسپليتر درست باشه و...
تنها در يه صورت ميتونه از مخابرات باشه وقتي از ورودي سيم تلفن خونه به مودم وصل كني و هيچ وسيله اي هم روي خط نباشه و چراغ adsl مودم خاموش و روشن بشه.
این شاتل یعنی داره با روح و روان من بازی می کنه ها!یعنی متنفرم که یکی این جوری رو اعصابم باشه،درست روزی که تصمیم گرفته بودم حتماً برم از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم سرعت ها رو از از ساعت 3 به بعد برد بالا...اگر قراره همیشه این طور بمونه بمونم سر جام اگر قرار نیست آقا درست نکنید بذارید راحت تصمیمون رو بگیریم تموم شه بره دیگه...راضی بودم این دو شب رو همون 300 مگ می گرفتم ولی مطمئن بودم اینا سرعتارو همون قدر نگه می دارن...
واسه من امروز یه خانوم متشخص زنگ زد:21: ضمن عرض تبریک بابت تولدم:11: 3 گیگ ترافیک هدیه بهم دادن ضمنا بهم گفت از شاتل راضی هستی و چه نمره ای به کار ما از 20 نمره میدی منم گفتم اره راضی هستم و نمره 13 بهتون میدم ..اون خانومه متشخص خنده ای کرد گفت شما که راضی هستی پس چرا اینقدر نمره شما کمه .. منم خیلی جدی گفتم اعتقادی به نمره بالای 14 ندارم:27:
دوستان اینجا را ببینید بخندید:27:
شاتل: سرویس دهنده برتر اینترنتی کشور :2::2::2:
علاقهمندیم به اطلاع برسانیم مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشور، شرکت شاتل را به عنوان سرویسدهنده برتر اینترنتی معرفی کرده است. بر اساس بررسیهای صورت گرفته توسط این مرکز، شرکت شاتل با اختلاف چشم گیر از سرویس دهندگان دیگر، به عنوان سرویس دهندهی برتر اینترنت در کشور انتخاب شده است.ملاک این انتخاب، سرعت و کیفیت اینترنت مورد ارایه در ساعات مختلف روز است و در همهی ساعات انتخاب شده، شرکت شاتل رتبهی اول را کسب کرده است.برای مشاهدهی جزییات این بررسی و امتیازات کسب شده توسط شاتل، میتوانید به سایت خبرگزاریهای مختلف کنید یا این جا کلیک فرمایید.
کد:http://mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1219478
دوستان اینجا بیایید تست کنید
1. Average Receive Rate :71.4کد:http://www.matma.ir/
2. Average Receive Rate :68.74
3. Average Receive Rate :47.78
4. Average Receive Rate :101.31
5. Average Receive Rate :113.92
6. Average Receive Rate :7.02
7. Average Receive Rate :108.2
8. Average Receive Rate :173.08
9. Average Receive Rate :87.08
10. Average Receive Rate :143.03
1. Average Send Rate :31.53
2. Average Send Rate :71.94
3. Average Send Rate :93.2
4. Average Send Rate :63.94
5. Average Send Rate :76.88
6. Average Send Rate :71.89
7. Average Send Rate :53.08
8. Average Send Rate :83.47
9. Average Send Rate :109.08
10. Average Send Rate :118.93
11. Average Send Rate :19.93
Maximum Receive Rate :173.08 Kb/s
Maximum Send Rate :118.93 Kb/s
Forced Idle Time Percent :1.0%
Max Sustainable Connections :100.0
Max. RTT / Latency :432.0 ms
Average RTT / Latency :277.6 ms
______________________________________________نقل قول:
من اشتراک adsl 512 سه ماهه با محدودیت حجم 50 gig در ماه از شرکت پارس آنلاین دارم
پینگ نرمال هست بین 140-185 از سرعت دانلود هم عکس گرفتم ببینید و لطفا نظر بدید :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
یکم بیشتر بزارید دانلود بره جلو و بعد عکس بگیرید
عکسی که گرفتید مربوط میشه به ثانیه پنجم شروع دانلود که سرعت بصورت فیک بالا میره و بعد از گذشت 10 20 ثانیه رو یک سرعت ثابت میمونه
نقل قول:
افرين دوست عزيز - من 512 اكو دارم.
شب ساعت 1 تا 3شب سرعت روي 17 است.از ساعت 3 شب 1دفعه سرعت ميره روي 60 و ثابت ميشه.
دوستان مال شما هم به اين صورته ؟؟؟؟؟؟
اين كدوم سرويس پارس هست؟نقل قول:
حجم 50 گيگ در ماه و سه ماهه گرفتيد يعني 150 گيگ 3 ماهه.
50 گيگ كه سرويس ندارن 50 ديگه ميشه نامحدود:31:
چقدر پول دادي؟
چرا توي تاپيك شاتل گذاشتيد:31:
این شاتل یعنی داره با روح و روان من بازی می کنه ها!یعنی متنفرم که یکی این جوری رو اعصابم باشه،درست روزی که تصمیم گرفته بودم حتماً برم از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم سرعت ها رو از از ساعت 3 به بعد برد بالا...اگر قراره همیشه این طور بمونه بمونم سر جام اگر قرار نیست آقا درست نکنید بذارید راحت تصمیمون رو بگیریم تموم شه بره دیگه...راضی بودم این دو شب رو همون 300 مگ می گرفتم ولی مطمئن بودم اینا سرعتارو همون قدر نگه می دارن...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------
پاسخ من:
افرين دوست عزيز - من 512 اكو دارم.
شب ساعت 1 تا 3شب سرعت روي 17 است.از ساعت 3 شب 1دفعه سرعت ميره روي 60 و ثابت ميشه.
دوستان مال شما هم به اين صورته ؟؟؟؟؟؟