افزونه هات اس پات که عالیه و Browsec و Zapyoنقل قول:
Printable View
افزونه هات اس پات که عالیه و Browsec و Zapyoنقل قول:
خیلی وقته دارم این عذابو تحمل می کنم.نقل قول:
متاسفانه بقیه ISP ها پورتشون تو مرکز مخابراتی که به من سرویس میده پره و نمی تونم ISP رو عوض کنم.
مجبورم با آسیاتک بسازم.
خدمات دهی آسیاتک الان کاملا افتضاحه.زنگ می زنم پشتیبانی همیشه تقصیر رو میندازن گردن زیرساخت و مرکز مخابراتی.
نمی دونم اگه مخابرات نبود آسیاتک چطوری این سرویس دهی مزخرفش رو توجیه می کرد.
جالبه دیشب واسه تایم اوت گرفتن زیاد تماس گرفتم.یارو میگه نویز خططون زیاده بیاید سخت افزار رو چک کنیم.
همه چیز رو با کامپیوتر و لپ تاپ چک کردیم....اسپیلیتر رو جدا کردم و از این جور کارا که اپراتورها می کنن.
بعد از همه این کارا جناب اپراتور مشکلی پیدا نکرد و میگه مرکز مخابراتی پکت لاست داره تحمل بفرمایید حل میشه. هه هه هه
بهش میگم من الان 5 روزه این مشکل رو دارم یعنی مرکز مخابراتی 5 روز پکت لاست داره؟ یارو میگه بله ممکنه.
میگم خواهر خودم از یه شرکت دیگه با همین مرکز مخابراتی سرویس داره اون مشکل نداره...چطوره که من مشکل دارم؟
اگه پکت لاست باشه اونم باید مشکل داشته باشه.
و در همین لحظه تماس قطع میشه هاهاها
خلاصه اینکه آقایون و خانومایی که می خواهید بیاید از آسیاتک سرویس بگیرید.این تاپیک رو دقیق بخونید و چشم بسته سرویس نگیرید.
تو آسیاتک ....پینگ تایم واسه بازی آنلاین = افتضاح.....وبگردی = خوب نیست (به خاطر ارورهای service unavailable و can not be reached )
تو اینستاگرام نصف عکس ها رو نمیاره اون وقت مخابرات درپیت همشو میاره....یه دانلود رایگانش خوب بود آسیاتک که اونم سرعت رو محدود کردن.
متاسفانه قعطی چند ثانیه ای سرور های خارجی دوباره خیلی خیلی زیاده شده و واقعا رو اعصابه ! ( همین پیغام مزخرف This site can’t be reached )
نمیدونم مشکل از چیه ولی هیچ کدوم برام سایت باز نمیکنن ! ( یعنی ip رو که چک میکنم عوض شده ولی سایتی باز نمیکنن همشون پیغام This site can’t provide a secure connection یا This site can’t be reached میدن )نقل قول:
-----------------
الان چک کردم سا ی فون هم هیچی باز نمیکنه ! نکنه کلا قیلتر شکنا رو از کار انداختن !!!؟
اوه اوه چقدر بد شده وبگردی
حتما حتما پروخسی یا قندشکن بزنین وگرنه وبگردی تعطیل
سراسریه!نقل قول:
sent from my LG G3-d855
خود آسیاتک به طور پیشفرض مشکل باز کردن صفحه داره وقتی محدودیت سراسری هم پیش میاد شبکه ش افتضاح میشه!نقل قول:
گوه بریزی تو این اینترنت خدا لعنتشون کنه به خاطر اینترنت لعنتی باید این همه اعصابخوردی داشته باشیم دیشب ساعت 1 زنگ زدم به پشتیبانی هر چی از دهنم اومد بارشون کردم:n35::n35::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n 34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34:
دوستان من دیگه نمیتونم ادامه بدم این همه عذاب دیگه بسه
من تو این شرکت با انواع ارورهای وب آشنا شدم. خیلی اطلاعات وب منو بالا برد. خیلی ممنون آسیاتک:n01:
20م این ماه اکانتم تموم میشه میرم پارس یا های وب همسایه ها دارن منم به صورت حلال :n09: یه مدتی از سرویساشون استفاده نسبت به آسیاتک خیلی بهترن.
تا چند روز دیگه این تایپیکو به مقصد تایپیک دیگه ترک میکنم
ایشالا که در این شرکتو گِل بگیرن
دوستان آسیاتک پهنای باند رو روی 8 مگ هم میبنده؟ الان 10 مگ هستم اگه بخوام یه ذره کمش کنن میاد رو چند؟ 6؟
یه سوال اساسی هم دارم که فقط میخوام یکی خوب منو توجیه کنه. وقتی ضریب میرایی خط یه مقدار ثابته (24.9) توی استتوس مودم و snr نوسان میکنه(از 20 دسیبل به پایین) به طوریکه گاهاً به حدی پایین میاد که باعث قطعی میشه، این مشکل از کجاست؟ مگه جز این نیست که با ثابت بودن نویز، کاهش توان سیگنال ارسالی از طرف سرویس دهنده اس که باعث کاهش ریت snr میشه؟؟ و همچین مشکلی هم قطعا از طرف شرکت سرویس دهنده اس درسته؟؟
نیازی نیست زنگ بزنی. مد adsl رو بذار gdm.t خودش میاد رو 8 مگنقل قول:
پایین عکسم یه گزینه هست ببین اگه تنظیمات مودمت داره اونم فعال کن (تیکشو بزن)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]