اینا ازت چیزی اضافه نگیرن قطعا هیچی بهت نمیدن . من شماره حساب بانک ملی نداشتم ، همینجوری یه شماره ای وارد کردم و هیچ مشکلی هم پیش نیومد !نقل قول:
Printable View
اینا ازت چیزی اضافه نگیرن قطعا هیچی بهت نمیدن . من شماره حساب بانک ملی نداشتم ، همینجوری یه شماره ای وارد کردم و هیچ مشکلی هم پیش نیومد !نقل قول:
هر وقت کاربر درخواست بده باید تخلیه کنند و اگه هم گفتند نمیشه برو 195 ازشون شکایت کن ، فرداش تخلیه میکنند . اما قطعا پولی بهت پس نمیدن .نقل قول:
داداش منم مثل شما ولی نمیشه انتظار داشت وقتی همه چی گرون شده و میشه این یکی ثابت بمونهنقل قول:
حالا خوبه افزایش انچنانی نداشته
وگرنه شاتل کیفیت سرویسش از بقیه به مراتب بهتره
باشه بازم به هر حال واسه من همون 50 هزار هم زیاد بود خیلینقل قول:
الان بخوام برجی 65 و خورده ای بدم بازم خیلیه!
اصلا حرکت شاتل غیرقانونیه، مگه طبق مصوبه 266 قرار نبود حداکثر قیمت ها مشخص شده باشه و از اون بالاتر نتونن بزنن. پس چرا نه صدایی از کاربرای اینجا بلند میشه که بگه غیرقانونیه نه از وزیر و یا یه مسئولی
تا اونجایی که من اطلاع دارم شرکت های دیگه افزایشی رخ نداده ( اگه اشتباه میکنم بگین )نقل قول:
درسته همه چی گرون شده ولی اینترنت قرار نبوده گرون بشه ، حتی چند روز پیش هم خبرش اومده بود
شاتل هوشمندانه کار کرده. دو تعرفه منتشر کرده که اولی منطبق با قیمتهای مصوب ولی با حجم خیلی کمتره که اجازش رو قبلا داده وزارت. لیست دوم به نام خدمات اضافه تعرفه رو افزایش داده که توجیح افزایش قیمت باشه.نقل قول:
پارس انلاین هم یسری سرویس خارج تعرفه و با قیمت بالاتر داره که توجیحش ویژه گیم بودنه. شاتل هم به همین روش پیش رفته.
همون اول کار 266 رو خوندم اگه تا حالا عوض نشده باشه : قانون سقف قیمت رو مشخص کرده ولی هیچ حجمی رو به صورت اجباری نیاوردهنقل قول:
چیزی که اول کار شرکت ها رو مجبور کرد حجم های20 -30 گیگ بدن تعرفه های مخابرات بود چون اگه کمتر از اون میدادن طبیعتا کسی ازونا نت نمیخرید
طبق قانون شرکت ها میتونن مثلا 2 مگ رو با 25 تومن و حجم منصفانه 100 مگ هم ارائه بدن
در حقیقت مصوبه 266 یعنی کشک(درباره اینترنت خانگی منظورمه بقیه موارد رو اطلاع ندارم)
این طرح نقره ای شامل 5 ترا شاتللند هم میشه یا برای اون باز باید جداگانه پول داد؟
اگه سرویس نقره ای باشه،نوشته درصورت ثبت نام 150 گیگ فضا شاتلند میده.نقل قول:
سوال شماره 9 لینک پایین، توضیحاتی در این باره دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم دیده بانم همین الان
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=236ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=239ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=241ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=238ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=243ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=248ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=231ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=238ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=243ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=235ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=229ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=233ms TTL=43
--------------------------------------------------------------
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=125ms TTL=107
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=124ms TTL=107
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=122ms TTL=107
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=123ms TTL=107
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=822ms TTL=107
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=121ms TTL=107
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=126ms TTL=107
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=120ms TTL=107
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=126ms TTL=107
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=123ms TTL=107
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=125ms TTL=107
امروز بی دلیل از شماره 0219100000 بهم زنگ زدن منم نبودم که جواب بدم اینترنتم هم هیچ مشکل قطع و وصلی نداره کس دیگه ای بوده که تا حالا همینطوری باش تماس گرفته باشن؟
اصلا هم مایل نیستم خودم زنگ بزنم هر موقع با این پشتیبانی احمق و بی سوادشون حرف میزدم قبلا درجا میزد پروفایل گیم رو غیرفعال میکرد لعنتی به بهانه نویز و با التماس هم دیگه دوباره وصل نمیکرد تا ماه بعد.. حالا کلا نت از خود شاتل قطع میشد
به منم چند روز پیش زنگ زدننقل قول:
یکماه پیش با پشتیبانی برای مشکل سرعت دانلود حرف زده بودم.
بعدتازه بعد از این همه مدت میگه چندوقت پیش که تماس گرفتین چرا 021 گرفته بودین، باید کد شهر خودتون رو میزدید.
کلا فازشون مشخص نیست چیه :D
من بیشتر از 3 ساله که شاتل داشتم
ولی این اواخر اصلا نمی تونستم تحمل کنم
پشتیبانی داغون ..... پنل کاربری داغون
هیچکاری نمی شه با پنل کاربریش انجام داد همش باید با پشتیبانی صحبت کنی ..... پشتیبانی هم همش بهونه میاره .... چندبار تو 195 شکایت کردم که سریع کارمو راه انداختن
دیگه دیدم سرویس هارو گرون کرده که با خودم گفتم موندن فایده ای نداره
6 روز پیش درخواست فسخ قرارداد زدم که خبری نشد ..... دیشب تو 195 شکایت کردم که امروز ظهر از طرف شاتل تماس گرفتن گفتن تخلیه کردیم
منم چند روز دیگه سرویسم تموم میشه الان کیفیت اینترنت من خیلی خوبه میترسم جای دیگه برم به این کیفیت نباشه
اسامی شرکتهای کم فروش اینترنتی اعلام شد
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی:
◽️بررسیهای میدانی در برخی اپراتورهای ارتباطات ثابت نشان میدهد بین ۵ تا ۸ درصد مغایرت در حجم بستههای درخواستی مشترکین وجود دارد.
◽️بر همین اساس تمامی شرکتها تا ۵ درصد و شرکت مخابرات ایران در استان خراسان شمالی، شرکت داده گستر عصر نوین (های وب) در استان فارس، شرکت پارس آنلاین در استانهای فارس، همدان، کردستان و کرمانشاه، شرکت پیشگامان توسعه ارتباطات در استان کهکیلویه و بویراحمد، شرکت فناوری ارتباطات شاتل در استان بوشهر، شرکت دادهپردازی فنآوا در استان کهکیلویه و بویراحمد، شرکت انتقال دادههای آسیاتک در استان همدان تا ۸ درصد کمفروشی داشتهاند و باید فرایندهایشان را اصلاح و بهینهسازی نحوه محاسبه حجم ترافیک را انجام دهند./ ایسنا
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=128ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=127ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=126ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=127ms TTL=48
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 126ms, Maximum = 128ms, Average = 127ms
ظاهرا تنها شرکتی که تعرفه هاشو گرون کرده همین شاتل هستش :(
سلام وقت بخیر دوستان
متاسفانه شاتل به صورت کاملاً غیر قانونی اقدام به افزایش تعرفه های اینترنت ثابت خودش کرده با اینکه همون حجم های قبلی هست و حجمی اضافه نشده اما قیمت را افزایش داده.
لطفا در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتما از شاتل شما هم ثبت شکایت کنید تا مجبور بشه قیمت ها رو برگردونه.
من خودم در سایت تنظیم مقررات شکایت ثبت کردم از شاتل . سرویسی که ماه پیش خریدم 54 هزار تومن شده 76 هزار تومن!!!! همون حجم همون بازه زمانی سرویس!!!
این کار شاتل غیرقانونی هست و تعرفه های سازمان تنظیم همون تعرفه های قدیمی هست
فقط هم اشتل بین تمام شرکت ها افزایش قیمت داده.
من صورتحسابمو پرداخت نکردم تا تکلیف این پول گرفتن اضافه روشن بشه!!! باید برگردونن قیمت 3 روز پیش.
نهاد قیمت گذاری اینترنت سازمان تنظیم مقررات هست نه شرکت شاتل
معاون بررسیهای فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی :نقل قول:
" وقتی ما آزادسازی را انجام میدهیم یعنی با توجه به رقابتی شدن، تمرکزمان را از سقف قیمت برمیداریم اما همچنان نظارت وجود دارد؛ بهطور خاص تمرکز بر کف تعرفه خواهیم داشت."
در حال حاضر شاتل دو لیست تعرفه داره که کف اون سرویسهایی با حجم ناچیز و سقف اون سرویسهایی با حجم قبلی+ یکسری خدمات برای توجیه افزایش قیمتهاست. به طور واضح شاتل با اضافه کردن یکسری ویژگی ها سعی در توجیه قانونی افزایش قیمت داشته و با لیست دوم (قیمت ثبل و حجم کاهش یافته) امکان سخت گیری وزارت رو هم کم کرده.
بهرحال با شکایت موافقم و میتونه حداقل فشار روانی روی شاتل ایجاد کنه.
نقل قول:
خدماتی که اضافه کرده کاملا سر کاری هست.
من پشتیبانی حضوری 2 بار در سال رایگان رو میخوام چیکار کنم؟!
من هیمن سرویس رو ماه پیش تمدید کردم 54 هزار تومن یعنی 175گیگ 1ماهه سرعت 8مگ
الان فاکتور برا من صادر کرده همین سرویس با همین حجم کرده 76هزار تومن!!! جنگه مگه؟!
مجبوره برگردونه. طبق تعرفه خود سازمان تنظیم.
در ضمن این وسط برداشته شبانه سرویسهای اصلی هم حذف زده.
مصوبه 266 سازمان تنظیم مقررات
سقف تعرفه ارائه خدمات بصورت ماهیانه
تخلف آشکار شاتل
نقل قول:
عرض کردم که شکایت کنید. هم شما و هم بقیه. فقط اون خدمات سرکاری از نظر شما در دعوای حقوقی پشت شاتل رو میگیره. بهرحال همیشه فشار مشتری به بازار اینترنت ثابت شکل داده. انشالله اینبار هم بده.
این اسیاتک کیفیتش چطوره؟
مال 3 روز پیش نیست ..... 2 هفتست که گرون کردهنقل قول:
به خاطر همین من از شاتل رفتم
حالا اگر سرویس جدیدی اضافه می کرد یا حجم بیشتری میداد ، می شد تحمل کرد ولی همون سرویس قبلی رو گرون کرده ! بقیه شرکت ها هم گرون نکردن که شاتل گرون کرده
داداش کدوم شرکت رفتی، و آیا راضی هستی؟نقل قول:
چون منم می خوام برم.
------
اینجا هم رفتم به شاتل امتیاز خیلی ضعیف دادم.
شکایت کردم امروز زنگ زدن شعر گفتن نمیدونم خدمات اضافه کردیمو فلان! منم قبول نکردم بازم تو سامانه تنظیم مقررات تجدید نظر زدم نوشتم فروش خدمات اجباری داره انجام میده شاتل !نقل قول:
برای خود وزیر هم مستقیم نامه زدم گفتم طبق مصوبه 266 سازمان تنظیم باید اینترنت 8 مگ قیمتش باشه 50 هزار تومن! نه 68 هزار تومن!
درستش کرد شاتل که هیچ نکرد هم من 2 تا خط رو درجا تخلیه میزنم ببینم من ضرر میکنم یا شاتل.
13900تومن من باید برای هر 1 ماه بیشتر پرداخت کنم برا چی؟!
دوستان عزیز شاتلی من که توصیه میکنم خودم امروز فهمیدم قضیه رو درجا ورداشتم شکایت نوشتم سایت 195
سرویس هم هنوز تمدید نکردم تا تکلیف روشن بشه اینترنت خونه و محل کار قطعه دارم از مودم همراه استفاده می کنم
بحث 5تومن 10تومن گرون کردن هم نیست بحث حرف زور و فروش اجباری خدمات هست!
من یا شمایی که چندین ساله مشترک شاتل هستیم برای چی باید مبلغ بیشتری پرداخت کنیم !
این مبالغ هم ضربدر 200هزار مشترک شاتل کنید می بینید چند صد میلیون تومان پول واقعا اضافی میشه که شاتل در قبال دریافت هزینه اضافی خدمات خاصی ارائه نکرده!
در صورت عدم تغییر تعرفه لطفا شما هم تخلیه بزنید تا شاتل شب نخوابه صبح پاشه قیمت رو زیاد کنه!!!!
ممنون از همراهی همه شما
من به خود وزیر ارتباطات هم نامه زدم و ماجرا رو کامل شرح دادم. مصداق عینی فروش اجباری خدمات هست.
منتظر جواب وزیر هم هستم.
اول آسیاتک ثبت نام کردم که یک هفته من رو الاف کرد .... همش می گفت فردا وصل می شه !! منم گفتم پول رو برگشت بزنید که قبول نکردن ! رفتم تو 195 شکایت کردم که بالاخره مجبور شدن پول رو برگشت بزنننقل قول:
دیروز عصر صبانت ثبت نام کردم ، کمتر از 24 ساعت وصل شد ..... چند ساله واسه مغازه هم از صبانت می گیرم
به نظرم میاد سرعت تک کانکشنش از شاتل بهتره چون فایل های تلگرام و اینستاگرام رو راحتتره باز می کنه .... واسه بازی هم پینگم 110 هست که مشکلی واسه بازی های آنلاین ندارم
واسه تخلیه خط حتما تو 195 شکایت کنید چون بدون شکایت حدود یک هفته طول می کشه که تخلیه کنن
دقیقا مشکل ما اون 10 تومن نیست ، مشکل ما گرون فروشی و حرف زور هستنقل قول:
بنده هم از کیفیت خدماتش راضی نیستم و مهمترین خصوصیت بدی که داره اینه که باقیمانده ی ترافیکش توی سرویس های بلند مدت بعد از هر ماه سوخت میشه و پشتیبانیش هم عادت داره همه چیز رو همونطوری که خودشون میخان به مشترک تحمیل کنن.نقل قول:
این سامانه برای تنظیم مقررات هست اما شکایت شما به طور مستقیم به خود اپراتور فرستاده میشه .در واقع دارید از یک سرویس دهنده پیش خودش شکایت میکنید با این تفاوت که شکایت شما برای تنظیم مقررات قابل پایش هست و به همین دلیل زودتر کار شما رو انجام میدن.نقل قول:
در سامانه 195 رسیدگی اول بوسیله اپراتور انجام میشه. بعد از جواب اول که اپراتور میده به شکایت، شما چند روز (فک کنم سه روز) وقت دارید تا درخواست تجدید نظر کنید در همون صفحه شکایت. در مرحله تجدید نظر شکایت بوسیله کارشناس سازمان تنظیم بررسی میشه.نقل قول:
من با جواب ماست مالی شده سایت 195 کوتاه نمیام دفعه اول حرف شما درسته اول پیام میره برای خود اپراتور زنگ میزنن توضیح میدننقل قول:
شما قانع نمیشی از پاسخ. دوباره میره تو سامانه روی جواب شرکت تجدید نظر میزنی اون تجدید نظر رو خود سازمان تنظیم پیگیری میکنه.
دوستان اگر تویتر دارید حتما برید صفحه خود وزیر ارتباطات گران فروشی شاتل رو گزارش کنید پیگیری کنه خودش جواب بده.
پامروز جلو شاتل کوتاه بیایید بگید حالا 10 تومنهههههه دیگه سال دیگه همین سرویس ها رو بازم به یه بهانه دیگه گرون می کنه!
کوتاه نیایید سر حقتون.
آدرس تویتر وزیر ارتباطات: https://twitter.com/azarijahromi
سامانه 195 برای شکایت از شاتل (حتما بعد از پاسخ اپراتور درخواست تجدید نظر خواهی بزنید): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعویض سرویس دهنده و ... راحتترین پاک کردن صورت مسئله هست. مصوبه خود تنظیم مقررات میگه پورت 8 مگ مساوی است با 50 هزار تومان.
اصلا 10 هزار تومان نبود 1 هزار تومان بود گرون کردن. باید تابع قانون باشن. اگرم قانون جدیدی هست یوزرها خبر ندارن اطلاع بدن و لینک لطف بفرماین!!
با این منوالی که شاتل شروع کرده یوزرهاش جلوش ساکت باشن ای اس پی های دیگه هم همین منوال رو ادامه میدن الان برید ای اس پی دیگه!!
درسته که قیمت ها رو سازمان تنظیم مقررات تعیین کرده اما ایا درمورد حجم هم چیزی گفته بود ؟؟
الان شاتل اومده ترفند زده سرویس با همون قیمت های قدیم هم گذاشته ولی با حجم ناچیز
منم شکایت ثبت کردم.نقل قول:
ولی شاتل می تونه بگه من سرویس 4Mb با فیمت 40 هزار تومان ارائه می دم(سرویس برنزی).
اگر کسی خودش خواست می تونه بیاد سرویس نقره ای و 50 هزار تومان بده.
بنابراین به نظرم تنها راه ترک شاتل است.
کسی از های وب سرویس داشته؟