اگه اینترنتی میتونی شارژ کنی و سیترا هستی میشه
Printable View
اگه اینترنتی میتونی شارژ کنی و سیترا هستی میشه
نه متاسفانه... من تلفنی تمدید میکنم، نمیشه کاری کرد بریم سیترا؟نقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk
تخلیه کن بیا ضحی:n02:نقل قول:
نگفت چیکار کنیم که نامحدود بگیریم!:n03:
چجوری؟ نمیشه بشون بگم منو منتقل کنید ضحی؟ تا جایی که میدونم سخت افزار یکی هست فقط دیتابیس متفاوته.نقل قول:
شما هم پشتیبانیتون ۲۰۲۰ هست دیگه؟
برادر جوابتو دادم :)نقل قول:
والا ایناشو نمیدونمنقل قول:
این روش فقد واس ضحی کیش جواب میده :)
پخ دادم، بررسی کنید.نقل قول:
اگر تونستم بیام ضحی و کارم راه افتاد یه شیرینی توپ بت میدم.
اگه ماناماد نمیخواد شبانه رو حذف کنه که بریم ماناماد میترسم برم اونجا تا ثبت نام کردم حذفشون کنه:n27:
سلام
برای منم پخ کن شیرینیش هم بیشتر از همه میدم :)
مگه محمد ماناماد نبود؟ o_Oنقل قول:
از شانس تو احتمالا همینجوری بشه :-)
این هفته حضوری رفتم ماناماد گفت شبانه رو برداشتیم من گفتم خداحافظظظظظ
تو سایتش هنوز سرویسای با شبانه رو داره بدون شبانه هم اضافه کرده مثلا 1مگ با 2گیگ همون قبلیس ولی 1مگ با 3گیگ همین جدیدسنقل قول:
نمیدونم فکر کنم ضحی بود:n13:نقل قول:
بابا شما هم تخلیه کنید، من میمونم، اگر نامحدود آوردن میگم :-D
اگه خطم pcm شد چی؟:n22:نقل قول:
دیگه به هر شرکتی زنگ میزنی تا اسم دانلود شبانه رو میاری میفهمه از مخابراتی!:n02::n08:
دیشب اینترنت تموم نشد نمیذاشت 1 مگ شارژ کنم.زنگ زدم پشتیبانی گفت صبح زنگ بزن قسمت فروش یا برو نمایندگی برات شارژ کنه.قبلا بهشون مدرک و جواز کسب داده بودم.او آقایی که گفت میشه نامحدود گرفت و راهشو بلده اگر میشه بگید راهش رو
این شرکت سرویس 5 و 10 مگ هم داره با شبانه ؟نقل قول:
سری قبل هم پرسیدم نگفتی !!! :n02::n15:ساعت شبانه سرویس های 20 گیگ ضحی چند تا چنده ؟؟ :n13:
از وقتی که خطم رو از مخابرات تخلیه کردم کلا طلسم شدم !!!! ( مخابرات نفرینم کرده !!! )
اون از لقمان که میگه منطقه مخابراتی گلستان پورت خالی نداریم ، اینم از های وب :
امروز برام از طرف های وب یک SMS اومده با این محتوا که مشترک گرامی ، بر اساس اعلام شرکت مخابرات درخاست رانژه خط تلفن شما انجام پذیرفته است. منم خوشحال رفتم مودم رو روشن کردم اما با کمال
تعجب دیدم که چراغ DSL مودم ثابت نمیشه ، زنگ زدم به پشتیبانی ، گفت براتون پیگیری میکنیم ، خلاصه 15 دقیقه بعد با من تماس گرفتن و گفتن که مرکز مخابراتی شما ، کمبود تجهیزات داره !!!! و باید چند روزی
صبر کنید تا براشون تجهیزات رو ارسال کنیم !!!!
الان اعصابم کلا خط خطیه
دوستان الان بهترین ISP که وایرلس ارائه بده و بشه رادیو رو هم از خودش تهیه کرد کدوم شرکت هست ؟
هیچی دیگه ! اخرش زنگ زدم قسمت فروش و با دعوا و داد و بیداد کارمو انجام دادن. زنه هم گفت حکم تخلیه رو الان میفرستیم و یکی دو روز طول میکشه تا قطع شه..
اینم بساط ما با مخابرات کوفتی. 10 بار تا امروز زنگ زده بودم ولی انگار نه انگار
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
مگه شما ضحی نبودی ؟نقل قول:
من ضحی بودم برام دو ساعته تخلیه کرد نمیدونم چرا برای شما انقدر کشش دادن :n13:
شانسه دیگه! ما نداریم متاسفانه. ولی یه خط دیگمو روی مخابرات قطع نمیکنم فعلا .نقل قول:
نه ندارهنقل قول:
2-7 صبح
سـلـامنقل قول:
سرعتش دانلودش چنده ؟ ثابت ؟
قیمت سوریس چقدره؟
کدوم سرویس؟نقل قول:
نقل قول:
از رانژه خارج شد یک ساعت بعدش :n02:
الان کجا میخوای بری؟نقل قول:
باید ببینم پارس آنلاین پورت خالی داره یا نه (شبانش خوبه) ! اگه نداشت میرم فن آوا نامحدود 512نقل قول:
فن آوا یا لقمان؟نقل قول:
fanava.com اینجانقل قول:
یعنی میشه از طریق سایت؟ممکنه بفرستنت همون لقماننقل قول:
من اگه خطم pcm نشه احتمالا برم های وب بهتر از پارس انلاینه چون شبانه رو محدود نمیکنه الان بیشترا که رفتن پارس راضی نیستن و شکایت کردن تنظیم مقررات میگن به محض اینکه ساعت 2شد سرعت میاد پایین و وقتی شبانه تموم شد سرعتش میره بالا
فک نکنم دایورت کنن به لقمان. چون دیگه وقتی ثبت نام کنی همه کاراتو توی خود سایت انجام میدی و دیگه کاری با لقمان ندارینقل قول:
شما ساعت های وب رو نیگا کن ! 4 تا 7 صبح خب واقعا خاصه!نقل قول:
فکر کنم بشه دانلود ها رو گذاشت رو صف دانلود!:n13:نقل قول:
اره خب. با IDM میشه . حتی فک کنم میشه با یه برنامه ای سر ساعت کامپیوتر روشن شه و IDM هم شروع به دانلود کنه و بعدش خاموش شه PC .نقل قول:
فرضا با سرعت 500 ، از ساعت 4 تا 7 چقدر میشه دانلود کرد حداکثر ؟
خدا چه بدبختی گیر کردیم؟ نمیدونم مشکل از پشتیبانی هست یا مخابرات!
زنگ زدم که پهنای باند رو ببرن بالا، بعد از 4 ساعت، هم آپلود و هم دانلود رو روی 2مگ بستن :n04: سیگنال آپ رفته رو 8 و دان 23
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیری کردیم ها... میترسم فردا زنگ بزنم، فحش بده :n09:
میگفت که سیستم همه بزودی سیترا میشه... گفت 3-4 روز، ولی یادمه قبلا هم همین قول رو داده بودن :n24:
تو بایوس کامپیوتر یه قسمت هست تنظیم میکنی سر ساعت مشخصی کامپیوتر روشن بشه ولی به idm اطمینانی هست؟:n13:نقل قول:
اره. خودم قبلا با idm کار کردم خیلی خوبه. ولی به بایوس اطمینان نکن. سرچ کن برنامه های خوبی هست در این موردنقل قول:
وقتی دان استریم رو 2مگ ببندن همینه دیگه از 1.7بالاتر نمیره حالا ببین مال من چند بود که تا 3.5 مگ هم میرفت:n19:نقل قول:
یعنی چی؟یعنی همه منتقل میشن ضحی؟