avril
----------------
سلام
به،نوکرم،همین روزا به جمع فعالین می پیوندی...از همین حالا تبریک:11:
1. ie یا fire fox ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش هنوز بین علمای درونم اختلافه،خب تو سرعت ff عالیه (البته میگن opera بهتره،ولی هنوز اعتماد ندارم بهش)،در عوض خب ie واسه من یه چیزایی داره که الان مجابم می کنه ازش استفاده کنم،مصلا" تمام فروم های vb بر اساس ie هستن و این خیلی خوبه،همه چیز به طور کامل و واقعی نشون داده میشه،همه چیز باز میشه و ... (گفتم،شاید ff من خرابه! [خب در بزنین] شاید واسه شما همه چی خوب باشه!)
در عوض،واسه دو چیز در حال حاضر از ff استفاده می کنم:
1-google toolbar که من دیوونشم،به دلایلی از تو ie م پاک شده،رفتم ff با گوگل تولبار دانلود کردم که تولبار داشته باشم! :31: الان چون حال ندارم برم سایت google یه ff باز می کنم و سرچ می کنم!
2-تو سرچ 4shared فایرفوکس بی نظیره،خیلی ردیفه،با ie می زنم بسرچه،نتایج رو بعد حدود 20 ثانیه یا کمتر میده،ولی ff همون لحظه میده!
2. لینوکس یا ویندوز ؟
میگن لینوکس خوبه،ولی متاسفانه تا حالا نتونستم امتحانش کنم،باید به تجربه اش بیرزه:8:
3. لذت بخش ترین کار تو کامپیوتر ( اینترنت نداری) ؟
PES،صبح تا شب یا تو نتم یا دارم pes بازی می کنم!
4. چه سبک بازی دوست داری ؟
ورزشی بیشتر...اکشن استراتژی هم بد نیست،ولی ورزشی ها یه چیز دیگن
5. متال یا راک ؟؟
راک،با این که قبلش گفتم متالیکا:27:
6. تا حالا حیوانی داشتی ؟؟ ( سگ و گربه و پرنده و........)؟؟
چه سوال باحالی! تا حالا حیوون داشتم: سگ،گربه،پرنده!
سگ؛
نام:اسپیدی
علت جدایی: مذهبی شدن ییهویی سرپرست خانواده! و اعلام مبنی بر نجاست آن و در نتیجه پرتاب کردن آن به کوچه! (البته بردیم فروختیمش،حیف بود،کلی سرمایه رو بندازیک دور)
عواقب: خیلی دوسش داشتم،کلی هم رو بغل می کردیم (منحرف ها،فکر بد نکنین!) خلاصه خیلی ناراحت شدم.
گربه؛
نام:ملوس!:31: (والا خر نبود،گربه بود!)
علت جدایی: کمی تا قسمتی بی اعتنایی به دلیل همان دلایل مذهبی! (مثلا" من خونه نبودم،می زاتنش بدبخت رو رو پشت بوم یا خرپشته ساختمون!) و در نتیجه خیابانی شدن آن طفلک!
عواقب: این یکی رو خیلی خیلی ناراحت شدم:19:واقعا" از ته دل دلم واسش تنگ شده:19:
پرنده؛
نام: فنچ!
علت جدایی: اول مرگ نر،در ادامه دق کردن ماده! (وای،چه شاعرانه!)
عواقب: یه کم دلم واسشون تنگ شد،ولی وقتی به پرواز با شکوهشون فکر می کنم یادم میره!
7. کدومو بیشتر دوست داری؟؟
شب کنار دریا بقل آتیش - جنگل - کوه ( پایین دوست داری باشی یا بالا ) - خواب - مسافرت ( کجا ) - خرید
هر کدوم از اینا اگه در کنار کسی که دوست داری (دوسش داری نه!) باشی،بی نهایت لذت بخشه! (البته به جز خواب!) ولی فکر کنم مسافرت رو انتخاب کنم،چون یه سفر به شمال همه اون قبلیا رو شامل میشه:27:
موفق باشی
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصیم عزیز دل:40: