خوب بخش فنی اخرین بار ب من گفت حداکثر کاری ک میشه کرد کاهش پهنای بانده!حالا ب چ بهونه ای بهشون زنگ بزنم؟همش پاس کاری میکنن!اخه جالبه وقتی جفت چراغا خاموش میشه بعدش مودمو میکشم بازم تلفن نویز داره!:n29:نقل قول:
Printable View
خوب بخش فنی اخرین بار ب من گفت حداکثر کاری ک میشه کرد کاهش پهنای بانده!حالا ب چ بهونه ای بهشون زنگ بزنم؟همش پاس کاری میکنن!اخه جالبه وقتی جفت چراغا خاموش میشه بعدش مودمو میکشم بازم تلفن نویز داره!:n29:نقل قول:
یکی از بچه ها به نام otfbax اگه اشتباه نکنم تو شیراز هستش و تو همین تاپیک هم هست.الان صبانت 12 مگ گرفته با سرعت دانلود شبانه خدا.میتونی ازش با توجه به اینکه هم استانی یا شایدم همشهری هستید راهنماییهای خوبی بگیری.از 10 صفحه قبل به اینطرف نگاه کنی پستهاشو پیدا میکنی.نقل قول:
شما یعنی وقتی که مودمتو کلا از سیستم خارج میکنی روی بوق تلفن نویز شنیدنی داری؟.یعنی صدای نویز رو توی بوق تلفن یا موقع مکالمه میشنوی؟اگه اینطوریه قطعا باید مشکل از سیمکشی داخلی باشه.به حساب اینطور مواقع اسپیلاتور مشکل رو حل میکنه ولیکن به حساب :n02: اما همونطور که یکبار دیگه هم گفتم اگر از هیچ راهی نتیجه نگرفتی از طریق صبانت مرکزی تهران اقدام کن.مرکز مشهد خیلی ازشون حساب میبره و اونا خوب هم پیگیری میکنن.تجربه کردم این مطلبو.ایشالله موفق باشی و این جریان نویز لعنتی واسه همیشه برای همه حل بشه.90درصد این بدبختیا از کیفیت بد خطوط و اهمال کاری مخابرات و تجهیزات فرسوده و چینی آی اس پی ها هستش.نقل قول:
3تا خط تلفنه یکیشو کشیدم 2 تا اسپلینتر جدیدم گرفتم گذاشتم فایده نداره!یکی یکیم میکشم میزنم بازم نویز داره اونم وقتی مودم خاموشه!:n29:چ شماره هست؟ب کدوم بخشش بگم؟بعد نگه چرا ب خود مشهد نمیگید؟(تو نمایشگاه مشهد با نماینده تهران رفتم حرف زدم میخواستم بزنمش !گفتم چرا تعرفه هارو عوض میکنید !هرچی بخوان میزارن !الان 1 ماهه 3-5-25 گیگ!من الان مصرفم بیشتر از 10گیگ نیست مجبورم بیشتر پول میدم!اومد گفت سیاست صبانته!گفتم پس مشتری مداری چی!:n29: )نقل قول:
این سیم کشی داخلی رو از کجا بفهمم مشکل داره؟ و چطوری رفعش کنم؟من تک تک تلفنام چک میکنم ولی بازم با اینکه مودم خاموش باشه نویز داشته!یعنی میشه گفت چون خط نویز داره نت قطع میشه واسه همین بیشتر تمرکزم رو مخابراته تا شرکت!
Downstream Upstream SNR Margin :18.0 30.0 db Line Attenuation :54.0 28.3 db Data Rate :1024 37 kbps Max Rate :4300 16676 kbps CRC :93 0
دوست من من بازم متوجه نشدم ببخشید بابت خنگیم :n02: یعنی شما الان موقعی که کلا مودمت خاموشه روی اون خط تلفنی که به اینترنت وصله صدای ویز ویز نویز رو موقع مکالمه یا اصلا موقع بوق آزاد میشنوی یا نه؟(شما سه تا خط تلفن داری یا سه تا دستگاه تلفن روی یک خط؟)بعدشم شما واسه حجم خوب چرا حجم کم نمیگیری بعد هر چی کم آوردی حجم اضافه بگیر تا مجبور نشی کلی پول گیگ اضافه بدی.شماره مستقیم صبانت مرکزی تهران:83853 (021) حتی یک قسمت داره که میتونی پیام صوتی واسه خود مدیر عامل شرکت بزاری.هم اون کار رو بکن و هم با اپراتور حرف بزن.نقل قول:
دوست من من بازم متوجه نشدم ببخشید بابت خنگیم :n02: یعنی شما الان موقعی که کلا مودمت خاموشه روی اون خط تلفنی که به اینترنت وصله صدای ویز ویز نویز رو موقع مکالمه یا اصلا موقع بوق آزاد میشنوی یا نه؟(شما سه تا خط تلفن داری یا سه تا دستگاه تلفن روی یک خط؟)بعدشم شما واسه حجم خوب چرا حجم کم نمیگیری بعد هر چی کم آوردی حجم اضافه بگیر تا مجبور نشی کلی پول گیگ اضافه بدی. مستقیم صبانت مرکزی تهران:83853 (021) حتی یک قسمت داره که میتونی پیام صوتی واسه خود مدیر عامل شرکت بزاری.هم اون کار رو بکن و هم با اپراتور حرف بزن.در ضمن اصلا از صبانت مشهد نترس.این کار رو بکنی تازه بیشتر هم به کارت رسیدگی میکنن.البته من به تهران که یکبار زنگ زدم خیلی تهدیدشون کردم و با توپ پر باهاشون صحبت کردم که اون یک جریان دیگه غیر از نویز بود.نقل قول:
باشه از اون دوستمونم میپرسم :)نقل قول:
من منظورم از اینجور تست هاس که دوستان میزارن
ream SNR Margin :18.0 30.0 db Line Attenuation :54.0 28.3 db Data Rate :1024 37 kbps Max Rate :4300 16676 kbps CRC :93 0
داداش من مشکل شمارو قبلا داشتم... وقتی مودم خاموش بود هم خط تلفن نویز داشت و هی خر خر میکرد..... به 117 زنگ زدم بعد از یک روز اومدن دم در خونه اول از سر خط تست کرد گفت اینجا که خر خر نداره و بهش پول دادم تا سیم کشی خونمو نگاه کنه... وسط راه تو جعبه تقسیم اپارتمان مشکل رو پیدا کرد و رفعش کرد.... شما مشکلت میتونه از این باشه... و اینو بدون 117 که زنگ بزنی اگه مشکل از اول خط باشه بدون هزینه اینکارو انجام میده اگه نه که میان ساختمونو چک میکنن... وضعیت من جوری شده بود که خطم رو 4 مگ هم همش نوز داشت و مودم ریست میشد .و.... بعد از اون خطم رو تونستم بیارم رو 6 مگ...نقل قول:
آخه ایشون رفته از سر خط هم تست کرده و بازم نویزش فرقی نکرده.این یعنی سیمکشی داخلی مشکلی نداره.اما اگر صدای خرخر و ویزویز روی مکالمه تلفنی دارند این یعنی نویز شدید بابت سیمکشی بد داخلی.نقل قول:
اگه بخوای حجم اضافه بگیری ضرره چون وقتی کلی میگیری ی مقداری تخفیف داده میشه مثلا 20گیگ 1ماه بگیری میشه 60تومن بخوای همون 20گیگ رو اضافه بخری میشه 80تومن! البته مثاله!امروز ک خوب بود خداروشکر ولی سرعتم افتضاحه!موقع بوق ازاد و مکالمه فرقی نداره ویز ویز داره! 3 تا دستگاه تلفنه ک رو هر 3 تاش نویز گیر هست!در واقع این طوری بگم بهتره:بعضی مواقع روی خطوط تلفن نویز میفته و خش خش میکنه واسه همینم شاید تا ساعت ها مودمم قطع باشه !چون مودمم تو اون لحظه قطع کردم پس خش خش بخاطر نت نبوده !و میخوام کاری کنم ک بتونم پهنای باند بیشتری رو بگیرم !حالا 117هم زنگ میزنم ببینم چی میگننقل قول:
این وضعیت الانه ک ب سرخط وصله و تمام خطوط تلفن هم قطع کردم !امروز یک بار مودم قطع شد و روی تلفن نویز پیدا شد ولی با ریست مودم درست شد !ولی وقتی ک قطع میشه نت ام 100% حتی اگه مودم هم خاموش بشه بازم روی خط تلفن خش خش داره !هم این بعضی مواقع مشکلمه هم اینکه میخوام پهنای باند بیشتری رو ساپورت کنه خطم !حالا شما چ پیشهادی میکنید؟زنگ بزنم 117 یا حضوری برم مخابرات؟یا با شرکت دعوا کنم؟من پهنا باند 1 مگ جوابگوم نیست و میخوام دوباره رو 2 ببندن واسم !سرعتم نصف شده الان:n28:
راه حل برای بهبود خط و کاهش نویز برای گرفتن پهنای باند بهتر ارائه بدید ممنون میشم !فکر کنم مشکل نویز هم خود ب خود درست میشه
:n29:
Downstream Upstream SNR Margin :16.9 29.5 db Line Attenuation :51.0 27.6 db Data Rate :1024 123 kbps Max Rate :4144 58960 kbps CRC :1 0
اگه اشتباه نکنم خطت روی یک مگ بسته شدهنقل قول:
اما فک نکنم خطت بکشه Line Attenuation خیلی بالاست
و سیگنال به نویزت اگه پهنای باند زیاد کنند از این کمتر خواهد شد
این مال منه:n02:نقل قول:
آقا من از این مدل تست ها بخواهم بگیرم باید چیکار کنم؟:n02:نقل قول:
این واسه من نیست که :n01:
192.168.1.1 قسمت STATUSنقل قول:
:n08:
عجب سرکار رفتم
ماه رمضان داره حسابی اثر می ذاره
توی مرورگرت بزن 192.168.1.1
بعد یوزر و پسوردت وارد کن
معمولا admin هر دوتاش هست
مشخصات خطتت می نویسه
همونطور که همشهری ها گفتن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم گره کارت به دست مخابرات باید بیاد چک کن
این واسه خط منهنقل قول:
تا چند مگ میتونم ببندم؟
سرعت 1 مگ 2020 مخابرات
نهایتا تا 4 مگ میتونن واست ببندند.اگه مشکلی پیش نیاد ایشالله.شما میتونی فاصله ات به کیلومتر رو تا مرکز مخابرات منطقتون بگی چنده؟نقل قول:
خطت روی دو مگ بسته شده
اوضاع attenuation جالب نیست باید کمتر باشه 50 خیلی زیاده
و شاید 4 مگ به سختی
چرا این قدر شماها snr تون پایینه من حدود ۳۷ هست معمولا
نویزتون هم خیلی بالا هست من حدود ۱۳-۱۵ هست
خط من عجیب غریبه یا مال شماها ضعیفه
اگر روی خط تلفنت و روی مکالمه تلفن صدای نویز و خرخر داری زنگ بزن 17 بیان نگاه کنند.من 90 درصد احتمال میدم این مشکل صدای نویزت روی بوق تلفن اگه حل بشه مشکل نویزت هم حل میشه.ما یک دفعه این مشکل رو داشتیم دقیقا که از سیمکشی بد داخلیمون بود یک کابل روکار که کشیدم همش درست شد.اما از اونجایی که سر خط هم کلی نویز داری شاید از باکس تو کوچه تا دم در خونتون مشکلی داشته باشی.در هر صورت زنگ بزن خرابی تلفن بگو نویز خیلی شدید داری جوری که صدای طرف رو نمیشنویم.شاید زودتر بیان درست کنند.نقل قول:
نظری ندارین واس 4 مگ؟
فکر کنم تا ۱۲ مگ رو بتونی بگیری البته فکر کنم خیلی سر در نیووردمنقل قول:
الان نویز نداره !ی دفعه نویز میگیره و نت ام قطع میشه!دیگه مودمم قطع کنم بازم نویز میمونه و باید صبر کنم !گاهی تا 12 13 ساعت نت ام قطع بوده تا نویزش درست شده!واسه مشکل خط و پهنای باندم زنگ بزنم 17؟یا برم مخابرات حضوری؟یا 117؟نقل قول:
داداش منم میگم که یارو برای من سیمکشی ساختمان رو چک کرد دونه دونه از اول... یعنی از جعبه تقسیم طبقه اول تا سوم... که مشکل از داخل یکی از اونا بود.نقل قول:
راهی هست بشه این Attenauation رو کم کرد؟؟:n03:نقل قول:
حدودا 1.5 کیلومتره :n03:نقل قول:
4 مگ رو احتمالا بتونی بگیری ولی 6مگ رو قطعا نمیتونی چه برسه به 12 مگ :n04:نقل قول:
تنها راهی که میشه Attenauation رو کم کنی اینه که یا خونتونو بکشی سمت مرکز مخابرات یا مرکز مخابراتو بکشونی سمت خونتون هر کدوم خوش دست تر بود.یه جوری دستشونو تو دست هم بذار. :n02:اگه فاصلت 1.5 کیلومتره(که واسه پهنای باند بالا تقریبا عالیه) پس چرا Attenuation اینقدر زیاده و شده 54.من با فاصله 2 کیلومتری Attenuation برابر با 40 دارم.این نشان دهنده نبوغ بالای مخابرات در کابلکشی است.یعنی وقتی فاصله ماشین روی شما تا مرکز مخابرات 1.5 کیلومتر باشه باید فاصله کابلیتم تو همون اندازه ها باشه حالا شاید یک کم بیشتر.ولی مخابرات همیشه دورترین مسیر رو واسه کابلکشی تا دم خونه مشترک انتخاب میکنه.در هر صورت با این وضعیت حداکثر همون 4 مگ رو میتونی داشته باشی.نقل قول:
عزیز شما مشکلت داره یک کمی بغرنج میشه و شاید باید بری خارج کشور عمل کنی :n02:.اصلا بهترین کار اینه که یک کابل مخابراتی از همون نوعی که گفتم ولی فقط 2 متر بگیر(اینبار روکش سفیدشم میتونی بگیری و الکتریکی محلتون روکش سفید رو داره)بعد یکی رو بیار واست یکسرشو وصل کنه به جعبه تقسیم مخابرات تو کوچه یا محلتون(الان برو ببین کدوم کابل ماله شماست که رفته تو جعبه تقسیم اشتباهی ماله یکی دیگه رو باز نکنه)بعد سر دیگشم سوکت بزن مستقیم بزن پشت مودمت.بعد با موبایلت یا لپ تاپت برو ببین نویزت چند شده.ایشالله اگه درست شده بود که دیگه باید همون کابل مشکی روکار رو بکشی.اما اگر بازم نویزت فرقی نکرد دیگه 17 که کاری واست نمیکنه فقط مگر خود صبانت مرکزی تهران واست کاری بکنه یا پارتی تو مخابرات که بره پورتتو دو جفت موازی کنه.این آخرین راهی است که به عقل ناقص ما میرسه والله. :n02:.بعدشم خرابی تلفن واسه مشهد 17 هستش و واسه شهرستانهای استان خراسان 117 هستش.نقل قول:
اینترنت پر سرعت صبانت : 2مگ طلایی / تایم رایگان (سه ساعت اول شروع به دانلود نکردم/ سرعت 10 kb بود حدودا ! )
مشکل چیه؟نقل قول:
خیر سرم 2 کوچه تا مخابراته :n29:
مشکل نویز هستش که واسه سرویس یک مگ شده 32 دسی بل.این عدد نویز کمی هستش اما خوب پهنای باندتم خیلی کمه و این دوتا رابطه مستقیم با هم دارند.(هر چی پهنای باند بره بالا نویزم بیشتر میشه)شما یک کاری بکن.تقاضای 2 مگ بده و 2 مگ رو بگیر.بعد بیا مشخصات نویزتو اینجا بزار باز اونجوری حداقل نظر بهتری میشه داد.الان 4 مگ به نظر من قطعیه و حتی 6 مگ هم با وجود فاصلت 50 درصد احنمالش هست.اصلا به پشتیبانی بگو واست برای تست هم که شده بزارن موقتا روی 4 مگ بعد ببین نویزت چقدر میشه.اوه راستی Attenuation خیلی عالیه و این نشون میده که فاصلت با مرکز مخابرات واقعا کمه.پس جای امیدواری برای 6 مگ هم هستش ایشالله.نقل قول:
آره.درسته.تقریبا سه شبه که سرعت شبانه خیلی بد شده و حتی سرورهای داخلی که برای من خود ساعت 2 هم 700 تا سرعت داشتند سرعتشون رسیده به 250.اما از ساعت تقریبا 4:30 صبح حالا نیم ساعت شاید بیشتر دوباره سرعتا عالی میشه و از ساعت 5:30 صبح حتی سرورهای خارج از کشور هم واسه من 700 تا سرعت دارند(سرویس 6 مگ).این مشخص میکنه که فقط تعداد کاربرای زیاد باعث این افت سرعت شده.و هرچه به صبح نزدیکتر میشیم و کاربران یکی یکی لالا میکنند :n02: سرعت بالاتر میره تا جایی که برای من به اندازه سرعت روزانه ام میرسه.نقل قول:
شما خیلی راحت 12 مگ می تونی بگیری حتی تا 16 مگ هم جا دارهنقل قول:
مال من line attenuation 29 و 21 snr margin هستش الان 8 مگ بسته شده تا 12 مگ هم میگن جا داره چه برسه به خط شما:n18:
سلام دوستان قضیه این عکسا که سرعت میدن و حرفا برای چیه اینم عکس من که گرفتم ممنون میشم نظری بدید ممنون میشم
سلام دوستان قضیه این عکسا که سرعت میدن و حرفا برای چیه اینم عکس من که گرفتم ممنون میشم نظری بدید.
از من الان رو 128 کیلوبایت چه شکلی زیادش کنم و سرعت شبانمم رو 120 داخلی.خوبه؟
کلا میخوام ارتقا بدم چی پیشنهاد میدید؟
شما با ماهی 25 هزار تومان میتونین اینترنت 12 مگ 1 ماهه 3 گیگ صبانت رو بگیرین سرعتش هم بالای 1 مگ هست البته شبانه همانند سرویس های سرعت پایین تر هستش
ممنون.اینکه میخوام ارتقا بدم برای شبانم هست که بتونم بیشتر دان کنم.پس رو یک مگ شبانه میشه دانلود کرد.با اطلاعات خطی که دادم مشکلی چیزی توش نمیبینید؟نقل قول:
کلا یه توضیح کامل میخواستم.
شما به احتمال 80 درصد میتونی 12 مگ رو بگیری که سرعت شبانش فوق العاده بالایی داره.نقل قول:
احتمالش هست اما نمیشه به یقین گفت چون متاسفانه به غیر از فاصله تا مرکز مخابرات و کمی نویز چیزای دیگه ای هم دخیل هستند.در هر صورت ایشون میتونند از پشتیبانی بخواهند برای تست هم که شده موقتا بزارنشون روی 12 مگ ببینند مشکلی پیش میاد یا نه.نقل قول:
دوستان من الان 512 هستم میتونم بگم برام 12 مگ ببنده؟
بعد سرعت شبانه ی شما ها چنده ؟
من درست شبی 3 گیگ میگیرم