خدا رو شکر که دیگه ۲ مگ رو تمدید نکردم
الان یک اینترنت پایه ارزان بعد از ۱۵ روز تمدید کردم
هنوز پکت لاس بسیار شدید (۱۰ تا از ۲۰ تا لاس میده) پینگ متغیر بین ۵۰۰ تا ۶۰۰۰ هیچی هم باز نمیشه....
Printable View
خدا رو شکر که دیگه ۲ مگ رو تمدید نکردم
الان یک اینترنت پایه ارزان بعد از ۱۵ روز تمدید کردم
هنوز پکت لاس بسیار شدید (۱۰ تا از ۲۰ تا لاس میده) پینگ متغیر بین ۵۰۰ تا ۶۰۰۰ هیچی هم باز نمیشه....
آقا از طرح تابستان چه خبر؟ الان دوباره شبانه هامون
قطع ميشه تا يک هفته ديگه که طرح بياد؟
آقا از طرح تابستان چه خبر؟ الان دوباره شبانه هامون
قطع ميشه تا يک هفته ديگه که طرح بياد؟
دوستان من یه مودم USB دارم و هر وقت مسافرتی یا قطعی داشته باشه ADSLـم ازش استفاده میکنم و طرح ـش آزاد هست به نظر شما لازمه مودمم رو آبدیت کنم یا نه؟مودم رو 2 ساله دارمش
دوستان سلام
دیگه کلافه شدم
سرعت 2 مگ گرفتم سرعت دانلودم 40 کیلوبایته
صفح رو هم که دیر باز میکنه!!زنگ زدم شرکت مبگه عادیه و استاندارده
بابا بخدا تا 3 ماه پیش هر سرعتی رو که میگرفتم دقیقا همون سرع رو میداد و ثابت یعنی نه افت میکرد نه زیادتر میشد!!!!
حالا به نطرتون از توی تنظیمات مودم میشه کاری کرد؟!!!یعنی درست بشو نیست؟!!!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
تو که خوبه من زنگ زدم میگم سرعتم دهه میگه طبیعیه اشتراک یک به ده هستین همینم که دارین خدا رو شکر کنین میگم بابا اون واسه ۱۲۸ هستش یک مگ باید سرعتش صد باشه میگه نه اشتباه حساب میکنین میگم خب اگر مال من دهه پس اونی که ۱۲۸ داره پس صفره دیگه که دیگه جواب نداد منم گوشی رو قطع کردمنقل قول:
Sent from my A1-810 using Tapatalk
ایرانسل:
مبلغ پرداختی شما در صورت وجود هر یک از شرایط زیر به شما بازگردانده می شود:
• تراکم کاربران در محدوده تحت پوشش بیش از ظرفیت شبکه باشد.
• ضعف پوشش شبکه در منطقه ای که مودم شما در آن قرار دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید پولی که برای این ماه دادید پس بگیرید و برید از یکی دیگه سرویس بگیرید. وایرلس یا ADSL بگیرید.
ایرانسل باید حداقل به مدت 3 ماه توسط کاربران تحریم بشه. چه سیم کارت چه وایمکس . تا زمانی که همه با هم (هم کسانی که الان دارن سرویس خوب میگیرن و هم کسانی که بد سرویس میگیرن) نباشیم و ایرانسل رو تنبیه نکنیم وضع بدتر و بدتر میشه.
ما ایرانی ها چون هوای همدیگر رو نداریم و کار گروهی نمیتونیم انجام بدیم وضعمون این شده.
حتمآ یک مشکلی هست بگید یکی از کارشناس های ایرانسل بیاد منزل بررسی کنه ... من 128 دانلودم 16 تا 18 هست ...نقل قول:
داری منو می ترسونی 3 روز دیگه 512 فعال بشه خدا کنه سرعتش خوب باشه ..............:n04:
دوست من این نوشته ی شما فقط برای کاربران جدیده ..................... !!!!!!نقل قول:
تضمین بازپرداخت وایمکس کاربران وایمکس ایرانسل این امکان را خواهند داشت تا طی چهارده روز پس از برقراری ارتباط و در صورت عدم رضایت از سرویس ارائه شده، درخواست قطع آن را ارسال، مودم را بازگردانده و جهت بازپرداخت پول خود تقاضا دهند.
مبلغ پرداختی شما در صورت وجود هر یک از شرایط زیر به شما بازگردانده می شود:
• تراکم کاربران در محدوده تحت پوشش بیش از ظرفیت شبکه باشد.
• ضعف پوشش شبکه در منطقه ای که مودم شما در آن قرار دارد.نکته:
تضمین بازپرداخت، تنها شامل کاربرانی خواهد بود که اولین کاربر سرویس مورد نظر می باشند و شامل آن دسته از کاربرانی که از طریق تغییر مالکیت به شبکه پیوسته اند، شامل بازپرداخت نمی شوند.• هزینه طرح تعرفه خریداری شده در هنگام بازپرداخت به تناسب روزهای سپری شده کسر خواهد شد. به این معنی که اگر شما بخواهید سرویس خود را در طول مهلت زمانی مذکور لغو نمایید، در هنگام محاسبه مبلغ بازپرداخت، هزینه روزهایی که سرویس شما فعال بوده است، کسر و مابقی به شما بازگردانده خواهد شد. برای مثال اگر یک کاربر در پنجمین روز از آغاز استفاده از سرویس خود تصمیم به لغو آن بگیرد و تقاضای بازپرداخت نماید، در صورتی که هزینه ماهیانه طرح تعرفه وی ۳۰۰۰۰۰ ریال در ماه باشد، لازم است مبلغ ۳۰ ÷ ۵ ×۳۰۰۰۰۰، معادل ۵۰۰۰۰ ریال را پرداخت نمایید.
در صورت وجود شکایتی از سوی شما مبنی بر عدم رضایت از سرویس دریافتی، لازم است این مسئله توسط گروه شبکه ایرانسل تایید شود. این بدان معناست که، اگر شما به دلیل ضعف سیگنال دریافتی در منطقه خود خواهان لغو قراردادتان هستید، گروه شبکه ایرانسل می بایست تایید نماید که پوشش شبکه در منطقه شما در حد مطلوب نیست. پس از آن درصورتی که در زمان درخواست، بیش از سه روز از راه اندازی سرویس تان نگذشته باشد و یا بیش از ۲۰۰ مگابایت از میزان ترافیک دوره توسط شما مصرف نشده باشد، کل مبلغ پرداختی شما، شامل هزینه خدمات راه اندازی، اشتراک،مبلغ بیمه دستگاه، هزینه نصب(درصورتیکه توسط کارشناسان ایرانسل به انجام رسیده باشد) و مبالغ سپرده ها، به همراه مانده اعتبار حسابتان (شامل مالیات مکسوره) به حساب شما باز گردانده خواهد شد.
در صورتی که شما پس از گذشت سه روز تقاضای بازپرداخت داده باشید و یا بیش از ۲۰۰ مگابایت از میزان ترافیک ماهانه طرح تعرفه انتخابی تان را در طول سه روز اول برقراری سرویس مصرف کرده اید، موارد زیر صدق می کند
• از آنجایی که بسته های افزایشی برای یک دوره سی روزه در نظر گرفته می شوند، در صورت تقاضای بازپرداخت، هزینه میزان مصرف شده، مانند موارد دیگر، از مبلغ بازپرداخت کسر شده و مابقی به شما بازگردانده خواهد شد.
• در صورتی که شما مودم را نقداً خریداری نموده اید، قادر خواهید بود سرویس خود را قطع و مودم را باز گردانید، اما توجه نمایید که ٣.۵ درصد از مبلغ مودم بابت جریمه کسر می گردد.
• مانده اعتبار موجود در حساب های مشترک و مالیات کسر شده از آن نیز به کاربر باز گردانده خواهد شد.
نکات مهم:
- برای بازپس گرفتن مبلغ پرداختی خود میتوانید با مرکز تماس ما ارتباط برقرار کنید.
- در مدت زمانی که درخواست شما در حال رسیدگی است، سرویس شما در حالت انجماد قرار خواهد گرفت و مبلغی از حساب شما کسر نمیشود.
- نتیجه بررسی درخواست شما به آدرس پست الکترونیکی شما ارسال و یا از طریق پیام کوتاه به شما اطلاع داده خواهد شد.
- در صورتی که درخواست شما رد شود، نتیجه به شما اطلاع داده میشود و سرویس از حالت انجماد خارج میشود.
- خدمات تضمین باز پرداخت شامل مودمهای همراه نمیشود.
- در هنگام پرکردن فرم درخواست ضمانت بازپرداخت، شماره حساب وارد شده باید به نام صاحب حساب کاربری وایمکس باشد.
اینم جواب بدید لطفانقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
اولین کاربر یعنی خودتون ، نه کاربری که در پروسه انتقال مالکیت به حساب داده شده.
14 روز پس از دریافت سرویس جدید مثلا : من این ماه 2 مگ گرفتم خوب نبوده و هنوز 14 روز نشده.
حالا من پیگیرش هستم. نتیجه گرفتم اطلاع میدم به دوستان.
البته گفته باشم چون خوراک خوزستانی ها وایمکس هست ، ما وضعمون اینه ، وگرنه من در سفر هام به اصفهان یا تهران از صبح تا شب هیچ مشکل سرعتی نداشتم و همیشه 250 بوده.
ولی اینکه از همه 135 تومن بگیرن و بعضی ها تو بعضی شهر ها 100 الی 300 گیگ استفاده بکنن و بعضی شهر ها 20 - 30 گیگ دست نیست. انگار ما داریم پول اونا رو میدیم.
برید توی سایت نرم افزارش رو بگیرید و بروز رسانی کنید ولی فکر نکنم کار خاصی انجام بشه ولی با این حال با 707 تماس گرفته و موضوع رو اطلاع دهید ..............نقل قول:
عزیزم منظورش این هست فقط کاربرهای جدید که به وایمکس می پیوندند وقتی خریدند رفتم منزل اگه از سرعت راضی نبودند بدلیل عدم آنتن دهی و کیفیت می توانند با شرایطی پول رو پس بگیرند و اگر کمتر 200 مگابایت مصرف کرده باشند .....نقل قول:
من اهوازی ام ولی خوراکم وایمکس نیست ........... مجبور شدم بگیرم وایمکس من 5 سال adsl از شرکت صبانت داشتم و سرعت 2 مگابایت و عالی بود شبانه 200 و روزانه دانلود 600 ولی متآسفانه کابل دزدی شد و کابل های جدید توی آنها نویز مشاهده شد و سرعتم شد 15 و همش قطعی داشتم و شرکت صبانت و مخابرات زیر بار اشکال نرفت و مخابرات گفت خودت هزینه کابل های خیابان رو بده اگه مشکل دارند و گفتم خط جدید بدهید گفتند روی خط اینترنت پرسرعت فعال نمیشه و 2 ماه زمان دادن خط جدیده ....
منم هر سال تابستان با شرجی و زمستان با باران 10 ها بار این مشکل نویز رو داشتم و مجبور شدم بیام وایمکس چون بهتر از بی اینترنتی هست واسه ما چون دلخوشی دیگه نداریم و معتاد اینترنتیم .............. کجای اهوازی سرعتت چطوره ؟ سرویست چی هست ؟ و مقدار RSS و CINR شما چطوره ؟
من اینطوره :
RSSI: -74.42dBm CINR: 26.72/23.40(R3/R1)dB TX power: 7dBm RF Temperature: 37 C
دوستان عزیز یه سوال خارج از وایمکس داشتم البته مال همین ایرانسل هست اما دررابطه با موبایل اینکه میخوام
در صورتی که دوستان اطلاع دارن کد 7 روز اینترنت با 40 یا 50 مگ چی هست که بزنم فعال بشه یک بار زدم یادم نیست کدش!!
جشنواره تابستانه امسال داریم یا نه ؟
*555*2*1*1#نقل قول:
من یه وایمکس ایرانسل 128 دارم. میخوام تبدیلش کنم به 256. دقیقا باید چیکار کنم؟ 128 رو 3 سال پیش گرفتم و فعاله.
نیاز به دادن نامه شرکتی یا کارت دانشجویی هست ................نقل قول:
بلاخره 512 من فعال شد ..................
سرعت دانلود 67 الی 74
RSSI : -77
CINR :23
خوشحالم مشکلت حل شد. آخه خیلی دنبالش بودی. به خوشی استفاده کنی همشهرینقل قول:
مرسی خدا کنه 2 مگابایت هم هم قیمت باقی استان ها به خوزستان بدهند که بتونیم بگیریم ... بخدا زوره 1 مگابایت 54 هزار توماننقل قول:
و باقی استان ها 12 هزار تومان
ای بابا خوزستان؟! رسیدگی؟! استان به این مهمی بجای اینکه بزارن تاج سرشون این استان رو تبدیلش کردن به......نقل قول:
نه تنها تو بحث نت اهمیت نمیدن بلکه تو بقیه زمینه ها هم به همین روال عمل میکنن.
شرمنده میدونم ربطی به اینجا نداشت.:n12:
وایمکس مسخره کرده سرعت 128 اف ب رو باز می کرد ولی 512 سرعت دانلود خوبه ولی اف ب رو اصلآ باز نمیکنه ....... چرا FB رو غیر فعال کرده کمک ..........................
هیچ ------ روی وایمکس 512 عمل نمی کنه ماه دیگه 128 می گیرم ------ روی اون فعال بود ..........
وایمکس خیلی داغون شده داریم پول سرویس 512 حتی 2 مگ را میدیم اما کیفیت یک سرویس 128 را هم نداره توی اهواز که داغون شده چشماتو که بازی میکنی تبلیغ وایمکس جلو چشمت هست اما کیفیت زیر خط فقره وایمکس شده یک سرویس سوخته دیگه جای پیشرفت نداره...نقل قول:
دوستان چرا ف ی ل ت ر ش ک ن توی 128 عمل می کرد ولی توی 512 اصلآ عمل نمی کنه و حتی ف ی س ب و ک باز نمی شه ؟؟؟
شاید مشکل از هیتلر شکنتون ِ . با برنامه های مختلف تست کردین؟ شاید جواب داد.نقل قول:
128 من 3 روزه تمام شده الان 512 دارم و سرعت دانلود شده 67نقل قول:
و قبلآ از التراسرف و فری گیت و هات شیلد استفاده می کردم 128 کار می کرد ولی الان 512 هیچ کدوم رو باز نمی کنه .....
کسی دلیلش رو می دونه ؟؟؟ کار ایرانسل هست ؟؟؟ شما با چی وصل می شید ؟ خصوصی می گید ؟؟؟
دوستان RSSI : -77
CINR : 26
512 هست ولی الان شده 110
امکانش هست از گرمای 50 درجه باشه ؟؟؟
الان اینجور شده ....
ولی از ابتدا سرعت 512 بود هم باز نمی کرد فیس ب و ک رو ...............
با سلام من به یک نتیجه ای رسیدم اینکه وقتی بازی جام جهانی شروع می شه سرعت دانلود من به زیر 10 کیلوبایت می رسه و امروز که بازی نیست سرعت دانلود من نزدیک به 60 است قبل از شروع جام جهانی هم سرعتم 60 بود ولی از موقعی که جام جهانی شروع این جوری شده. یک نکته دیگه بعد از ساعت 3 صبح سرعت دانلودم به 60 برمی گرده یعنی صبح زود سرعتم همون نزدیک 60 است .می تونید خودتون چک کنید و ببینید .
دوستان وایمکس 512 به هیچ عنوان هیچ ف ی ل ت ر ش ک ن رو پشتیبانی نمی کنه و صفحه ی ف ی ل ت ر باز میشه یا هیچ وا نمیشه ...
کمک فوری چه کنم ...
این در صورتیه که یک هفته پیش 128 داشتم همه چی وا میشد .................
با سلام من به یک نتیجه ای رسیدم اینکه وقتی بازی جام جهانی شروع می شه سرعت دانلود من به زیر 10 کیلوبایت می رسه و امروز که بازی نیست سرعت دانلود من نزدیک به 60 است قبل از شروع جام جهانی هم سرعتم 60 بود ولی از موقعی که جام جهانی شروع این جوری شده. یک نکته دیگه بعد از ساعت 3 صبح سرعت دانلودم به 60 برمی گرده یعنی صبح زود سرعتم همون نزدیک 60 است .می تونید خودتون چک کنید و ببینید .
با اینکه هنوز طرح تابستان اعلام نشده . ایا هنوز شبانه ها رایگان هستن؟
به طور کل از 1 شب تا 7 صبح رایگانه ایرنسل برای اینکه از سایر شرکت ها عقب نیافته دانلود رایگان راه انداخته
با توجه به اینکه ایرانسل نمی خواهد از سایر رقبا عقب بیفتد قضیه دانلود شبانه 1 تا 7 صبح ادامه داردنقل قول:
سلام حساب من صفر شده میگه برای شروع ماه جدید 23760 تومان بریز هنوز 15 روز دیگه مونده (جالب اینجاست نگفته بسته افزایشی بخر ) :| قضیه چیه؟؟؟ 700 مگابایت دیگه داشتم ... هنوز قطع نشده... :))))
منم همین مشکلو دارم چندروز پیش تمدید کردم
مگه ایرانسل ساعت رایگان هم داره؟نقل قول:
ایرانسل سرویس ماهیانشو برداشته ظاهرا
توی پنل من فقط 3 ماهه به بالا هست
زنگ زدم میگه خوب نیست دیگه اونی که هست رو بگیرید
گرونتر هم شده سرویسها
کم و زیاد شدن سرعت سرویس ربطی به وصل شدن یا نشدن سرویس های دور زدن ف/یلتر شکن نداره.نقل قول:
احتمالا مشکل از جایی که سرویس میگیرن هست یا ایرانسل/زیرساخت موقتا داره چیزی رو امتحان میکنه و تغییراتی رو میده که دوباره درست میشه.
دمای هوا که گفتین میتونه توی عملکرد تاثیر گذار باشه اما واسه اینکه معلوم شه افت یا تغییری پیش اومده باید سرعت و پارامترها نرمالی که داشتین واسه حدودا یک روز افت کیفیت پیدا کرده باشن یا افت کیفیت ناگهانی و شدید واسه چندین ساعت داشته باشین.
به طوری کلی سرویس های فعلی دور زدن ف/یلتر (غیر از مشکلات پورت های UDP ) مشکل خاصی ندارن.
ممکنه آنتن یا منطقه ای که هستین موقع بازی ها ترافیکش شدیدا بره بالا ولی اونطوری که خودشون اون موقع محدود کنن بعید هستش.نقل قول:
من واسه بازی های دیشب و اصلا کلا دیشب مشکل سرعت نداشتم.
نقل قول:
ایرنسل تو هر جشنواره فصلی که گذاشته توی 1-2 سال گذشته بین ساعات 1 تا 7 یا 2 تا 7 ساعات رایگان داشته و بعید هست که تغییری بده و توی جشنواره تابستانی هم به احتمال 99% بازهم ساعت رایگان خواهد بود