اگه ميتوني حركتو پاهاشو برام توضيح بدهنقل قول:
Printable View
اگه ميتوني حركتو پاهاشو برام توضيح بدهنقل قول:
شبيه دربيل رونالدو هستش ، كه يه دفعه ، مثل سرتوپ ميزني و دفاع جا ميمونه .نقل قول:
یعنی هیچکی نیست برام فیس ملامحمد با فایل هیر بسازه ؟ همه که استاد فیس ساختن بودن !!!
آهان فهمیدم با دسته ای یا کیبورد؟؟نقل قول:
عزيز همون كاره كه گوفتمنقل قول:
ياشو از روي توپ بر ميداره و با پاي ديگه به توپ جهت ميده
اين حركتو تو هر جهتي كه هستي با رونالود انجام بده
به هرسمتي كه حركت ميكني
يكبار جهت جلو وبار ديگه سريع جهت 90 درجه مخالفشو انجام بده
اگه به راست حركت ميكني:
يكبار راست و بعد پايين يا بالا
اگه مايل پايين راست هستي:
پايين راست رو فشار بده
فقط نبايد تو انجام حركت دكمه سرعت يا جهتي رو فشار بدي
بازيكن رو حالت فري قرار بده
:28:
بازم سلام :5:
آقا خواهشاً منو از این بد بختی نجات بدین :42:
من نمیتونم بازی رو اورجینال (!) نصب کنم:47: یه راهی برام پیدا کنید که بشه همینو آپدیت کرد یا اورجینال(!) بازی رو دانلود کرد
خواهشاً خواهشــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!
آقای تکنیک :5:خیلی واردی اسکوپینگ رو باد بده:31: ( توپ رو برای رد شدن از تکل میندازه هوا ولی جلو پای خودش )!
سلام دوستان من برنامه pes editor رو دانلود و نصب کردم اما هیچی ازش سر در نمیارم میشه یکی آموزششو بزاره؟
نقل قول:
وقتی داری رو به جلو حرکت میکنی ، فقط یه لحظه عقب رو میگیری (عقب رو نگه نمی داری فقط یه ضربه ی کم رمق میزنی) بعد دوباره جلو رو میگیری. همه این کارا هم تو یه لحظه انجام میشه اگه بیشتر شد بدون که اشتباه کردی.:46:
صفحه ی 900 پست 9000.نقل قول:
براي رد شدن از تكل همه ي بازيكن ها ميتونن پرش كنن ولي براي اسكوپينگ همه ي بازيكن ها نميتونننقل قول:
بايد كارت مربوط به اون تكنيك تو هيستوريشون باشه
براي رد شدن از تكل موقعي كه تكل زده ميشه اگه با دسته بازي ميكني بايد R2 رو بزني و اگه با كيبورد دكمه ي C
اسكوپينگ هم همينطور كه دوستمون گفت وقتي بازيكن پا به توپ هست سريع عمل جهت عقب و جلورو به فاصله ي سريع بزن
اسكوپينگ بلند تر بستگي به بيشتر نگه داشتن فلش جلوداره
رونالدينيهو و كريس رونالدو و پاتو و روني يا بازيكنايي كه تكنيكالشون بالاي 80 هست معمولاً ميتونن اين حركتو انجام بدن
موفق باشين:46:
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
سلام به شمانقل قول:
يه دي ال سي تو قسمت مربوطه برو كپي كن از صفحه 900 توي مسير مشخص
بعد بازيتو آپ ديت كن
من همينكارو كردم
نصب اورجينال نداره:21:
ممنون عزیز ولی اینجا رو اشتباه کردی ... برای بلندتر شدن اسکوپینگ در دسته L2 ودر کیبورد Q رو نگه میدارید.:10:نقل قول:
اسكوپينگ هم همينطور كه دوستمون گفت وقتي بازيكن پا به توپ هست سريع عمل جهت عقب و جلورو به فاصله ي سريع بزن
اسكوپينگ بلند تر بستگي به بيشتر نگه داشتن فلش جلوداره
خوب پس از یک هفته کار بر روی این آپشن فایل بالاخره به قول بچه ها گفتنی این آپشن فایل کامل و اصلاحیه متون فیک دم کشید. طبق معمول هیچ دخل و تصرفی توی این آپشن فایل نشده و فقط متون فیک اصلاح شدند. این آپشن فایل برای تمامی کسانی که پچ خاصی نصب نکردن که تغییرات بده توی بازیشون و DLC اخیر که 1.07 هست رو دانلود کردند کاملا قابل استفاده هست.
- اصلاح نام تقلبی تمامی بازیکنان اعم از بازیکنان قابل مشاهده در بازی و بازیکنان مخفی و دیتابیس (Free Agent)
- اصلاح لوگوهای تقلبی تیم های فیک حاضر در Other League
- اصلاح نام تمامی تیم های لایسنس نشده
- اصلاح نام ورزشگاه های واقعی
- اصلاح نام لیگ ها و کاپ های لایسنس نشده باشگاهی
- قرار گرفتن بازیکنان واقعی به جای ورژن تقلبی آنها در تیم های ملی کشورشان (True Register)
- ریلینک ده ها فیس موجود در دیتابیس به بازیکنان فیک موجود.
- اختصاص ده Call Name واقعی به بازیکنان
دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://rapidshare.com/files/402555045/PES2010_Edit_OF_dlc1.07_by_Armin_Krauser.zip.html
کد:http://www.megaupload.com/?d=RZ6NQ72V
کد:http://hotfile.com/dl/50454508/71f5a5e/PES2010_Edit_OF_dlc1.07_by_Armin_Krauser.zip.html
کد:http://uploading.com/files/d46mfe64/PES2010_Edit_OF_dlc1.07_by_Armin_Krauser.zip/
دانلود مستقیم از سرور سایت
چرا تماشاگران مشکل بی حالی دارن در ویندور 7 ؟؟
یا اینکه صدای توپ و سوت داور خیلی ضعیفه در خالیکه در تنظیمات بازی مشکلی نیست؟؟؟
مرسی آرمان جان دمت گرم حالا ما که از پچ خودت استفاده میکنیم هم از همین آپشن فایل استفاده کنیم ؟نقل قول:
بله فعلا دارم روی ادیت فایل متناسب با پچ کار می کنم فعلا می تونید از همین استفاده کنید. فقط باید dlc 1.07 رو داشته باشید
krauser جان .
ادیت فایل جدید لیگ آلمان رو نداره!! لیگ آلمان پچ خودتو میگم!!
آماده میشه چرا ولی بیشتر تیم ها تعداد نفراتشون کمتر از 11 نفر هست. تا شب می ذارمش برای دانلودنقل قول:
سلام.
اقا کسی لینک مستقیم DLC1.07 رو نداره من نمیتونم از اونا دان کنم.
در ضمن آرمین جان من از پچ شما استفاده میکنم,شما پچ دیدی پیشنهاد میکنی یا همین از همه بهتره؟
نظر شما رو میخوام.
این DLC 1.07 هستش که آرمین جان زحمتش رو کشیدن :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=34848&d=1277448884
داداش این edit file هستش من منظورم خود DLC هست که 88 میگ هست.نقل قول:
دوستان از پچ pesedit.com استفاده کنید
من که همیشه از این پچ استفاده میکنم
هم کامل و هم بدون باگ و هم بروز
آخیرا هم پچ مربوط به جام جهانی 2010 هم از این سایت تولید شده
من دو روز پیش دانلود کردم
حجمش حدود 1 گیگ میشه و توی پارت های 100 مگی آپلود شده
حتی استادیو های جام جهانی رو هم داره
خیلی کامله
اینم لینک
کد:http://pesedit.com/forums/showthread.php?1700-PESEdit-com-2010-FIFA-World-Cup-Patch-RELEASED!-Update-1-1
توی پست 9000 تاپیک قرار دادم همون روزی که DLC 1.07 اومد اگه از پچ من استفاده می کنی می تونی ادیت فایل همون پست رو بریزی. البته من فیس های فایلی رو ریلینک نکردم با توجه به آموزش های پست 9000 می تونی خودت فیس و هیر هایی رو که دانلود کردی رو ریلینک کنی. انشالله اگه عمری باقی موند تا چند روز آینده ادیت فایل متناسب با پچ رو هم میدم که دارای بازیکنان بوندس لیگایی باشه.نقل قول:
در ضمن من هیچ وقت ادعا نمی کنم پچ من بهتر از بقیه هست. به چند دلیل اولا من هیچ وقت فکر نمی کنم کاری که انجام می دم شاهکار هست و بی نظیر و بدون اشکال این به همه کار های روز مره من هم مربوط میشه. در ثانی من اصلا سایر پچ ها رو دانلود و نصب نمی کنم پس نمی تونم در مورد خوب یا بد بودنشون نظر بدم. ولی کلا روی هم رفته پچ خودم رو به دوستانی که نمی خوان بازیشون قره قاطی بشه و از حالت طبیعی خارج بشه و تبدیل به یه بازی ویرایش شده نشه توصیه می کنم چون پچ من یه اصلاحیه رسمی برای مشکلات فیک بودن بازی هست. و تغییری توی بازی ایجاد نمی کنه بلکه اصلاح می کنه
موفق باشید دوستان
دوست عزیز من اون پچ یک گیگی رو دانلود کردم به غیر از ورزشگاه هیچی نداره حتی لباسا و ترکیب تیم ها نیز تغییر نکردهنقل قول:
همه چيز تغيير كردهنقل قول:
لباسا و تركيب تيما دقيقا مثل جام جهاني هستن
حتي صداي ووووزلا ها هم اضافه شده. فوق العادس
شما لابد يه مشكلي داري
قبلش پچ 1.3 كونامي و dls 1.07 رو نصب كردي؟
يا اينكه ممكنه قبلش كيت سرور ديگه اي داشته باشي كه بايد remove كني
دوستان من ویندوزمو عوض کردم و pes اجرا نمیشه.یه فایل 1 کیلوبایتی قبلا گذاشته بودید که با کپی کردنش تو فولدر بازی مشکل رفع می شد.میشه اونو برام بذارید.
کسی میتونه یه لیگ اینترنتی راه بندازه یه چند هفته ای مشغول شیم؟
برو به این تاپیک بگو شاید فرجی شد :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=385938&page=295
چرا همه چی تغیر کرده حتی رنگ کفش و نوع کفش بازیکنان در جام جهانینقل قول:
قبلا فولدر کیت سرور رو حذف کن
و پچ Official Konami Patch 1.3 رو نصب کن
پچ Konami DLC 1.07 رو نیاز نیست چون توی پچ اصلی وجود دارهکد:http://pes2010dl.konamionline.com/pes2010/patch/1.03/0d56b2b0b195b105e404fc4173d5911d/PES2010Patch103.zip
مسیر نصب رو هم تغیر نده و بزار توی همون C:\Program Files\PESEdit\2010 FIFA World Cup Patch نصب بشه
و بازی رو از اونجا اجرا کن
البته بنده فکر میکنم منظور شما این فایله d3dx9_37.dllنقل قول:
درسته ؟
اینم لینکش :
موفق باشی.کد:http://www.multiupload.com/TRO57G7AUF
سلام به هم دوستان
من به تازگی ویندوز 7 نصب کردم بازی که اجرا کردم اولا صدای تماشگران درست نیست و بهم ریخته هست
دوما یکم تصویر کند شده ولی این مشکل تو ویندوز XP نداشتم تیک use frame هم برداشتم باز نشد ضمنا کارت گرافیکم هم ATI radeon HD 5450 هست
سلام عزیزنقل قول:
قبلا گفته شده بود که ویندوز 7 با برخی بازی ها و برنامه ها مشکل داره و این مشکلی که شما دارید غیر عادی نیست و معمولیه ..
یعنی هیچ راه حلی براش نیست ؟ با این وجود الان هرکسی از ویندوز 7 استفاده میکنه باید این مشکل داشته باشه .نقل قول:
بله همه این مشکل رو دارن توی 7 البته مهدی انگار یه راه بلده برای حلش... من موندم این XP SP3 چه ایرادی داره که ملت گول ظاهر این ویندوز های جدید قرطی و سوسول رو می خورن. من زمانی از XP دل می کنم که روی گیمی که می خوام بازی کنم بنویسه XP Not Supportedنقل قول:
نقل قول:
عزیز شما بازیی رو که تو xp بازی میکنید رو با همون بازی رو ویندوز 7 مقایسه کنید میفهمید راه حلی جز کوچ به این ویندوز جدید قرطی و سوسول نداری!:31:
فكر كنم يه دفعه قبلا در اين مورد بحث كرديم آرمين جان و اينجا جاش نيستنقل قول:
ولي والله به خدا به پيغمبر من الان روي 7 دارم اين بازي رو بازي مي كنم مثل بنز. هيچ راه حل خاصي هم به كار نبردم براش.
نه فقط اينو كه به خاطر اينترنت پر سرعتي كه از صدقه سر شركتي كه توش كار مي كنم دارم تقريبا 99 درصد بازي هايي كه مياد(نگفتم 100 درصد چون اين اواخر فقط شرك و هري پاتر لگو رو دانلود نكردم) رو دانلود مي كنم حداقل چند دقيقه اي بازي بازي ميكنم ولي تا به حال كوچكترين مشكلي نداشتم.
به جاش با اكس پي يه دفعه .net framework مي خواد يه دفعه ميگه service pack 3 بايد باشه حتما. يه دفعه ايراد Directx ميگيره يه موقع هايي با xlive مشكل پيدا مي كنم.بعد از يه مدتم ويندوز كلا مي پره يا يه ويروس شخمي ميگيره كه بيا و درستش كن.
نمي دونم با ويندوز 98 چقدر كار كردي شما. اگه كار كرده باشي يادت مياد كه واسه يه درايور نصب كردن به آدم تعرض مي كرد. تفاوت اكس پي و 7 دقيقا مثل xp و 98 شايدم ملموس تر. البته يادمه اوائل كه اكس پي اومده بود خيليا مي گفتن چرا 98 به اين خوبي رو ول كنيم و بريم سراغ اين كه فقط جنگولك بازي اضافه داره. مايكروسافت داره روز به روز تجربياتش رو تو كارش به كار مي بره و به غير از ويستا كه خودشم قبول كرده مرتب در حال رشد و پيشرفت بوده.
يكم اين احساسات نوستالژيكمون رو بزاريم كنار كه مثلا pes فقط pes 6 و از اين دست صحبت ها كه هميشه وجود دارن( فكر كنم يه جا خوندم كه واقعا اين عقيده رو داري )
ببخشيد كه بحث بي ربط به تاپيك انجام دادم. به هر حال دوستت دارم به خاطر تمام زحمت هايي كه واسه تمام بچه ها ميكشي
با سلام دوست عزیزم من ترینر پول pes 210 را می خواستم کسی می تونه برام پیدا کنه؟
نقل قول:
بحث سیستم عامل نکنید که من جوش میارم . خدایی سون از نظر سیستم عامل بودن مفت نمی ارزه . اگه برنامه نویسی سیستم عامل بدونید ، می دونید که باید سیستم عامل سبک باشه و در عین حال سریع . ولی سون فقط سریعه و به هیچ وجه سبک نیست . شما گوگل آندروید رو یا لینوکس رو ببینید . چقدر سبک کار شدند فقط رابط گرافیکیشون زیاد خوب نیست وگرنه xp هم پیشش چیزی نبود . یه روز مایکروسافت رو می بینم که داره از ویندوز میکشه بیرون :دی
در این تاپیک دوست من :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4989404&postcount=3301
بله بهتره ما هم همگی از سیستم عامل بکشیم بیرون! چون بحثش کاملاً غیر مربوطه. مخصوصاً وقتی بچه ها ادعای دونستن برنامه نویسی سیستم عامل رو هم می کنن :41:نقل قول:
آقایون این بازی چه سیستمی میخواد واسه very high ممنون