من تعجب میکنم 2-3 روزه سرویس قطع و وصلهای مکرر داره چرا هیچکس تو این فاروم چیزی نمیگه
یعنی فقط من این مشکل رو دارم؟
Printable View
من تعجب میکنم 2-3 روزه سرویس قطع و وصلهای مکرر داره چرا هیچکس تو این فاروم چیزی نمیگه
یعنی فقط من این مشکل رو دارم؟
الان رفتم پشتیبانی چت کنم دیدم زده از طرف دیتای مخابرات با مشکل مواجهیم لطفا تامل بفرمائید
خیالم راحت شد که همگانیه
نقل قول:خب حتما دوستان مشکلی ندارن که هیچی نمیگننقل قول:
شما کدوم شهر هستین؟
من که به شخصه مشکلی ندارم:46:
تهران - دیالمه
پروردگارا وضع اینترنت را در ایران رو به راه بفرما .... (البته چی درسته که این دومیش باشه)
برای منم صبح 1 ساعت قطع بود .... دوستان 2 تا کارت طلایی دارم ... شاتل فعلاً کارت هم دیگه نمیده ... گویا براش 10 تومن تخفیف نمی صرفه ... هر کی خواست خبرم کنه ...
پس حتماً مشكل از مركز مخابراتي شما هست و همگاني نيست.نقل قول:
نقل قول:
سلام
اقا ببخشد هر دو تا كه بعد ار اتمام مدت شارژ ميشه.پس فرق اين دو سرويس چيه ؟
من سرویس اکو دارم و از امروز دوره جدیدم هست و تا ماه دیگه 3گیگ حجم دارمنقل قول:
ولی اگه الان من مثلا ارت1 داشتم از امروز تا اول ابان 12 گیگ حجم داشتم و اول ابان دوباره 12 گیگ شارژ میشه!
پس برای art: بازه استفاده از ترافيک ماهيانه از ابتدا تا انتهای ماه شمسی است!
دوست عزیز همه این کارارو کردم ولی هیچ فایده ای نداره.نقل قول:
خوب در راستای تماس دیروز امروز ساعت 11 دیدم از 53 شده 73 درصدنقل قول:
و نوشته منتظر تخصیص پورت و ساعت 2 که رفتم دیدم شده 76 درصد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی تخصیص هم 3 ساعت طول کشید
پسرخالم که قبل من گرفت یک ضرب رفت رو 60 درصد و بعد از 21 روز که رانژه شد رفت رو 90 و الان بهم گیر داده که modem رو وصل کن به احتمال زیاد تا صبح چراغ status روشن میشه و رانژه میکنن :27:
ولی من بهش گفتم من فکر میکنم کمه کم تا اول ابان خبری از رانژه نباشه :31:
نمیدونم چرا نمایندگی ارسال قرار داد رو این همه طول داد :13:
آخه سایت شاتل واسه اینجایی که ما هستیم قاطی داره ! نمی دونم واسه همه جا اینجوری هستش یا نه !؟ ولی توی سایت واسه ی ما ترافیک های مصرف شده رایگان و غیر رایگان رو از همدیگه تفکیک نمیکنه و همه رو جز غیر رایگان حساب میکنه !نقل قول:
امشب دوباره زنگ زدم به نمایندگی شاتل اینجا و پرسیدم قضیه این پنجشنبه جمعه ها چیه که مدیر فروشتون به من گفته رایگانه !؟ گفت قضیه نداره دیگه . رایگانه خوب !! بعد من بهش گفتم که توی سایت شاتل هم نوشته که برای سرویس های آرت فقط رایگانه . بعد یارو گفت هان !؟ اره شما درست میگی برای آرت فقط اینجوری هستش ولی بازم شما می تونی تا یکی دو هفته دیگه پنجشنبه جمعه ها رایگان استفاده کنی !فقط زیاد دانلود نکنید !! :16: گفتم اگه رایگانه زیاد و کمش چه فرقی میکنه ! گفت نه زیاد دانلود نکنید . در حد یه گیگ باشه !!
ما که سر از کار این شاتل در نیاوردیم . جالبیش اینه که باید بریم نمایندگی ترافیک های رایگانمون رو که مصرف کردیم اونجا حساب کنن بعد همون قدر دوباره شارژ کنن !!!!! :18:
خیلی مسخره ـست ! :2:
حتما یادشون رفته بوده...:31::27:نقل قول:
نه به این زودی هم که میگه رانژه نمیشه.حداقل 2 3 روز میشه! شبها که کار نمیکنن..:27:
مگه میشه my.shatel.ir برای شما مشکل داره؟!نقل قول:
سرویس اکو فقط شبانه رایگان داره حالا ما هر چی میگیم شما باور نکن!:31:
لطفا پست پاک بشه ...........
اره امارش رو دارمنقل قول:
اونم منظورش از دیروز تا امروز عصر بوده نه امشب :31:
راستی الان وارد myshatel شدم که تو قسمت پرداخت ها تو قسمت غیر اینترنتی اولش نوشته باید تصویر فیش رو با شماره شناسه براشون اسکن کنی و email کنیم
بعد پایینش نوشته که اگه تو جدولی که بالاست سریال پرداخت وجود داره تو بانک بالای فیش قید بشه دیگه نیاز به ارسال فیش نیست
رفتم پشتیبانی online دیدم به به برای اولین بار بخش فروش online هستن :27:
که اول به پشتیبانی فنی که همیشه هم رستمی هست گفتم که گفت نمیدونم از فروش بپرس :31:
از فروش پرسیدم جواب نیومد تا دیدم off شد :27:
حالا کدومش درسته ؟ :31:
بله مشکل داره . باور نمی کنید خودتون ببینید ! به نظر شما همه چیز توی این عکس درسته !؟ :نقل قول:
مگه میشه my.shatel.ir برای شما مشکل داره؟!
سرویس اکو فقط شبانه رایگان داره حالا ما هر چی میگیم شما باور نکن!
در مورد اون پنجشنبه جمعه هم دیگه نمی دونم والا چیزی بود که نمایندگی به من گفته . شاید این نمایندگی عشقی داره واسه خودش این کار رو می کنه ! به هر حال من که استفاده می کنم ! چون خودشون به من این رو گفتن دیگه ! :21:
نقل قول:
من چه حالی کردم .... رانژه 24 ساعته ... .پارتی همه جا به داد آدم می رسه :8::27:
من که پارتی نداشتم توی 48ساعت وصل شد .داون استریم هم هست 572:18: الان با 128دارم 50_60داونلود میکنم .:18::31:دم شاتل گرم :10::27:
اره نوشه در اکثر موارد... اولا شاید کارمند بانک سریال پرداخت را ثبت نکنه! دوما هم اگه ثبت کنه نوشته دراکثر موارد! شما اسکن کن بفرست یا فکس کن!نقل قول:
من که اینترنتی پرداخت میکنم!کد:و در اکثر موارد به طور اتوماتيک در سيستم جامع مشترکين شاتل منظور می شود و نيازی به ارسال فيش بانکی نخواهد داشت.
اینم سرعت من با اکو 128
سلام ببخشید این شاتل توی گیلان نمایدگی نداره؟
توی لیست شهراش که نیست، ولی شما یه زنگی بزن نمایندگی مرکزی تهران، بپرس شاید در دست اقدام باشه.نقل قول:
قضیه این کارت طلایی چیه اگر من بخوام به کسی بدم باید بخواد تازه سرویس بگیر ؟یا نه در حال استفاده باشه ؟
بعد اگر این کارت ها را به کسی بدیم این 10 درصد تخفیف برای یک ماه هست یا نه دائمی
آره فقط به اونایی می تونی بدی که دارن تازه مشترک می شننقل قول:
نه فقط برای یه دوره هست حالا می خواد سه ماهه باشه یا یک ماهه
شنبه انشاال... میرم 128 رو به 512 تبدیل کنم.....
من 128 اکو داشتم ولی در اصل بهم 512 داده بودن. چند شب پیش یه مرتبه سرعتم کم شد.
قبلا هر شب تا 1 گیگ دانلود میکردم ولی الان به زور به 300 مگ میرسه.جریان چیه؟ یعنی مهمونی تموم شد؟
سلامنقل قول:
من هم الان سرعتم 128 هست
ولی واقعا خوبه
این تستمه
نمیدونم چرا مال شما اینطوریه
خوب احتمالا یواش یواش دارن کاربرای 128 رو به سرعت اصلیشون برمیگردونن و شما جزو اولین کاربرا هستی.نقل قول:
آقا اگه اینجوریه ما هم بریم 128 بگیریم والا پول الکی ندیمنقل قول:
اگه بخوايم اينترنتي پرداخت كنيم و اشتراكو تمديد كنيم,بعد از پرداخت دقيقا بايد چيكار كنيم؟؟؟
هیچی بعد پرداخت تراز خود به خود صفر میشه ....کاری نمیخواد بکنید...نقل قول:
دوستانی که eco 128 دارن سرعت dl شون هنوز همون 60 تاست یا برگشته به حالت سایق ؟
ماجرای این کارت طلایی شاتل چیه؟؟؟؟؟!!!!!!!! چطور می شه گرفت؟؟؟!!!!!! لطفا کامل توضیح بدید ممنون می شم...
سلامنقل قول:
مال من الان 50 هستش
روزا به 60 میرسه
والا چی بگم؟!×نقل قول:
ولی واقعا خوبه
من از شاتل پرسیدم
گفت حالا حالا ها مشهد اینطوریه
يعني بعدش نيازي نيست كه به شركت اطلاع بديم كه حق اشتراكو پرداخت كرديم؟؟نقل قول:
بروبچ میگم شما یاهو تون به مشکل بر نخورده ؟
توی کانکت شدن اذیت نمیکنه ؟
واسه من یه هفته ای هست روزی شاید 2 بار لاک میشه
ادم نمیدونه کسی داره لاک میکنه یا مشکل از سرور یاهو هستش از ISP از مخابرات یا جای دیگه
گفتم اینجا بپرسم که مطمئن بشم از ISP نیست
مال من اصلا اینطوری نیستشنقل قول:
راستی بچه ها
دیشب واسه ترافیک مصرفی من نوشته بود 60مگ
الان رفتم دیدم نوشته70 مگ
چی جالبه این شاتل:8:
سلام
من می خواهم قراردادمو لغو کنم و با یه شرکت دیگه ببندم ، خط خونه رانژه می مونه یا اینکه دوباره باید توسط شرکت جدیده رانژه شه؟
ممنون
سلام
آقا امكان اين هست كه از ترافيك يه مشترك ديگه استفاده كنيم ؟
سلام
من یه 512eco خریدم سرعتم تو روز عملا 40 هست و شب متوسطش 25 . این غیر طبیعی نیست؟