512 نامحدود برنزی آسیاتک اصفهان - سرور لندن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
512 نامحدود برنزی آسیاتک اصفهان - سرور لندن
تفاوت ها رو ببینین:
مبین نت(اصلا ازش توقع نداشتم چنین چیزی رو تحویلم بده):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسیاتک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نگفت چرا روی اینترنت مخابرات و روی اینترنت ایرانسل محدودیت اسکایپ اعمال نشده ولی رو اسیاتک چرا اعمال شده؟؟
دوستان لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
من تا حالا این روش ثبت نام ندیدمنقل قول:
ولی می تونید تماس بگیرید
سایتش هم هست
آره زنگ میزنن. ولی اگر زنگ نزدن شما خودت هم میتونی زنگ بزنی و پیگیر بشی.نقل قول:
به نظر من زنگ بزن و پیگیری کن. مراحل رو بهت میگن. بعد در هر مرحله دوباره زنگ بزن و پیگیری کن چون اینجا ایرانه و اصولا کسی تمایل به کار کردن نداره !
نقل قول:
سلا م
من مودم تی پی لینک 8811 دارم کجا باید اینا رو ست کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
از چه طریقی این 2 تا command رو میبینی ؟نقل قول:
به نظر شما مخابرات پینگش بهتره؟؟؟
امسالی 2تا ای اس پی عوض کردم
یکی از یک پینگاشون بدتر بوده :n03:
سلام ببخشید سروس 2مگ نامحدود سرعت دانلود و آپلود چقدره؟
از اینجانقل قول:
قسمت ریپورت بعد detail events
اگه چند صفحه اخرو نگاه میکردید میفهمید شب ها روی 1 مگ بسته میشهنقل قول:
اپلود هم 512 هست ولی من با 30 40 کیلوبایت نهایت اپلود کردم
متاسفانه شرایط یه جوری هست که از اسیاتک هم به هرجا کوچ کنیم وضعیت دانلود بهتری نداره الان بین وضعیت بد و بدتر اسیاتک بده هست
تازه من هر وقت isp عوض کردم نزدیک 1 ماه اینترنت نداشتم و هیچ وقت کارم رو یه هفته ای راه نیفتاده
دقیقا الان نسبت به شرکتای دیگه خیلی خوبه من2مگ صبانت دارم مونده رو دلم یه سرعت نزدیک به 1مگ بده تو هر ساعتی در شبانه روز:n28:
آپلود جدود 60کیلونقل قول:
دانلود بین 200 تا 300 کیلو
دوستان میشه بگین وظع خط ما چطوریه؟
سرعت دانلودت رو 3مگ بسته شدهنقل قول:
از لحاظ نویز هم مشکلی نداری و وضعیت عالیه
دوستان من با نمایندگی شهرمون در مورد پینگ داشتم صحبت میکردم که پس از چندین بررسی به نتیجه زیر رسیدیم
همونطور که در عکس میبینید اون لاین هایی که ip شون 10 میباشد مال اسیاتک هست و پینگشون 30 40 هست
ولی از لاین 6 به بعد میبینید که پینگ رفته بالا و ip عوض شده!!
میشه نتیجه گرفت که از زیرساخت یه سری کارایی کردن که پینگ انقدر نجومی شده:
سلام
دوستاني كه 2مگ محدود دارند آيا سرعت روزانشون با تك لينك به ماكزيمم ميرسه يا بايد چند تا لينك همزمان بزارن دانلود بشه تا سرعت به ماكزيمم پهناي باند بسته شده روي خطشون برسه ؟
نه. واسه من که اصلاً. اگه با IDM یک لینک رو بذارم واسه دانلود باید تعداد اتصالها رو حداقل 8 تا بذارم تازه اون وقت هم یه چیزی حدود 100 تا 150 کیلوبایت در ثانیه سرعت میده. اگه بخوام از کل پهنای باندم که نزدیک 400 کیلوبایت در ثانیه است تو ساعتهای غیررایگان استفاده کنم باید حتماً 4 - 5 تا فایل رو همزمان و با 8 تا اتصال بذارم تو IDM.نقل قول:
کلن آسیاتک از این بابت خیلی مزخرفه. یعنی تو ساعت غیررایگان هم دهن آدم سرویس میشه.
تست الان:نقل قول:
با فایرفاکس 40 میده!
شبانه هم با تک کانکشن 120 هست.
ولی نمیدونم تو ایفون چرا 16 20 بیشتر نمیده!
اینم از مننقل قول:
میخوام برم مخابرات
دوستان اسیاتک 25% حجم ترایفیک ارسالی رو حساب میکنه یا نه؟
سلام
بچه ها من معمولا هرروز 4-5 گیگ دانلود دارم می خواستم بپرسم به نظر شما سرویس محدود بگیرم یا نامحدود؟کدوم سرویسش؟
ایا سرعت 512 - 1 و 2 مگ همه روی 4 مگ بسته شده؟و سرعت شبانه روی سرویس های مختلف یکسان یابستگی به سرعت سرویسمون داره؟
اگر بچه های تهران بهم جواب بدن ممنون میشم
نقل قول:
عالیهه
نویز اصلا نداری
خوش به حالت
یک پینگ بگیر از سرور اروپا:n02:
به نظرم طرف اراجیف سر هم کرده.نقل قول:
فکر کنم این دستور، مرحله به مرحله رو نشون میده:
1- اتصال به Gatewayهای آسیاتک و داخلی با پینگ پایین و
2- اتصال به سرورهای خارجی که اینجا پینگ میره بالا و کاملاً معلومه که مشکل از ISP هستش.
سلام دوست عزیزنقل قول:
در مورد صحبتتون یه نکته ای داشتم که بگم
کاملا هم اراجیف نیست
ببینید
2 تا گیت وی داره آسیاتک که قبلا با رنج آی پی 79.***** بود
( رنج گیت وی 78.*** مال مخابرات بود )
بعد از تغییرات چند وقت اخیر همشون تغییر کردن به آی پی های اینترانتی
رنج 10.231.32.*
اما آی پی آخری 10.10.53.*
مال قیلترینگ هستش
که از اون جا اینترنت خارج میشه از کشور
اینترنت آسیاتک هم اکثرا از 2 تا گیت وی فلگ تل ( که مال کشور مصر هست ) و تلیا ( مال ترکیه ) تامین میشه
که خوب پینگاشون بالاتر هستش ( شاید به خاطر پر بودن پهنای باند این گیت وی ها )
چون صبح ها اکثرا پینگ روی 250 هست اما از عصر به بعد میره روی 350
در اینکه پینگ آسیاتک بالا هست هیچ شکی نیست
اما انصافا سرعتش خوبه
در حال حاضر که همه سرعت ها رو پایین آوردن همون طور که دوستان گفتن علتش پر بودن پهنای باند و ندادن پهنای باند جدید از سمت زیر ساخت هستش
تا اونجایی که من اطلاع دارم خریداری شده لینک های جدید stm1 اما هنوز تو نوبت هستش برای تحویل!
امیدوارم زودتر درست بشه
موفق باشید
دوستان من رفتم نمایندگی آسیاتک و پینگشون از گوگل روی 200 بود و خطشمون هم یک خط معمولی 128
ولی من مستقیم و به صورت تلفنی از اسیاتک سرویس گرفتم و پینگش با گوگل توسط بهترین حالت 280 تاست و بدترین 500
می خواستم بدونم مگه فرقی داره از طریق خود آسیاتک و یا از طریق نمایندگی ثبت نام کنی ؟!
فکر نکنم فرق داشته باشهنقل قول:
عوامل زیادی از جمله:
فاصله تا مرکز مخابراتی
نویز خط
تاثیر داره
خدا بگم این آسیاتر چکار بشه:n24: هنوز 2 مگ روی 1 مگ هست:n30: عزیزانی که میخواین آسیاتک بگیرین همون بهتر که نیاین:n28: اوضاع خرابه برای سرویس های محدود خوب نیست . پینگش هم که هیچوقت به مخابرات نمیرسه .
1_نامحدود طرح برنزی با تقره ایی چه فرقی داره؟
2_256 و 512 نا محدود با همون سرعت واقعی بهت میدن؟
3_اگر طرح نا محدود بگیری و دائم رو دانلود باشه سرعت کم میشه؟
4_شبانه با طرح های محدود 256 و 512 حدودا چقدر میشه دانلود کرد؟
5_نوشته 4 گیگ یعنی سه ماه ببندی 12 گیگه هست؟
طرف دوباه از واحد شکایت تماس گرفت بعد از کلی حرف زدن گفت این سرویسی که داری میگیری اوضاش خیلی خوبه.....نقل قول:
اخرش نتونست کاری بکنه بعد از کلی روضه خوندن براش!!!
دوستان دستور tracert به شما نشون می ده اطلاعات شما از کامپیوتر خودتون تا زمانی که به مقصد مورد نظر برسه چه route ها و مسیرهایی رو طی می کنه. مثلا توی دستور تریس از یه مقصد خارج از کشور مثل 4.2.2.4 ٬ اگه از مودم روتر استفاده می کنید ip اولی که می بینید آی پی مودم خودتونه. بعد از اون وارد شبکه داخلی isp ایتون می شه که معمولا ۲-۴ آی پی بعدی رو تشکیل می ده. بعد از اون وارد شبکه زیرساخت(شرکت ارتباطات زیر ساخت٬ تنها متولی اینترنت در ایران) از اونجا به بعد دیگه مثل خیلی چیزهای دیگه توی مملکت ما همه چی بستگی به شانس پیدا می کنه! شرکت ارتباطات زیرساخت به طور کاملا تصادفی بار ترافیکی pap های مختلف (سرویس دهنده های اصلی اینترنت کشور) در مسیرهای مختلف تقسیم می کنه. اینی که یه شرکت بیوفته روی یه مسیر خوب مثل rostelecom فقط به شانس بستگی داره! البته شرکت ها می تونن فشار بیارن ولی معمولا نتیجه ای نمی ده. و این شد داستان زیبای پینگ تایم در ایران! حالا می شه با این دستور و بررسی اون به این نتیجه برسید که بالا بودن پینگ تایم شما به چه دلیلیه. اگر از مسیر زیرساخت به بعد یعنی به خارج از کشور مسیر خوبی استفاده نشده باشه شما ۱ میلیون بار هم که به شرکت تماس بگیری هیچ کاری از شما و شرکت بر نمیاد! والسلام نامه تمام!
سرویس مثلا دو مگ!! سرور باکو٬ساعات غیررایگان:
داره رکورد می زنه این آسیاتک! هیچ isp ای رقیب پینگ تایم زیبای آسیاتک نمی شه!
سرویس نامحدود 512
اصفهان - فولادشهر
این تست ها مال صبح بوده
الان ترکید :n02:
کلا همه سر تا پا یک کرباسن منم صبانت دومگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
به جان خودم کم مونده شاخ در بیارم :n04::n04: خب آسیاتر رکورد پینگ رو بین همه ISP ها شکسته:n09: اونم توساعت غیر رایگان:n30::n28: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این به اصطلاح کیمیای 10 گیگی هستش:n14:
1.تو گیگ سرعت بالاترنقل قول:
2.معمولا باید سرعت واقعی بدن ولی نوساناتی هم داره
3.اگر منظورتون استفاده منصفانه هست باید بگم که اسیاتک ظاهرا از این قانون استفاده نمی کنه
4.سرعت متغیره ولی معمولا باید بالاتر از سرویس درخواستی باشه
تمام این اطلاعات از خودم بوده یعنی از تجربه ای که در آسیاتک داشتم
بقیه شرکتهای خصوصی هم وضعشون زیاد تعریفی نداره . 4-5 تا isp عوض کردم که اخرش اومدم اسیاتک محدود کردن سرعت شبانه توی همشون هست
بازم به نظرم وضع اسیاتک خوبه با همین سرویس 2 مگ اش شبی 3 گیگ میشه گرفت درسته که باید بیشتر باشه ولی همینیه که هست بخوایم هم فسخ کنیم کجا بریم
اینم تست :
سرویس 2 مگ کیمیا :n02: