سلام گلم. به قسمت دوستداران سیستمهای صوتی خوش آمدی:n16::n12:
1-تو سورن نمیدونم چه سایزی جا میشه فردا از نصابان سوال میکنم.ولی من Pioneer AVH-P4450 BT رو توصیه میکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروشش 1.325.000 هست ولی من کمتر میتونم براتون بگیرم.(الان تماس داشتم متاسفانه این مدل تموم شده و جاش 5550 اومده.ولی رو سورن جا نمیشه. خیلی پخش خوبیه.شما باید 5450 این دش بگیری که مانیتورش میره داخل.قیمت هم 1350 هست.)
در مورد بقیه قطعات اگر بخوایم دست بزنیم بهش مثل غده سرطانی باز میشه و هزینتون رو بالا میبره.
شما تصمیم بگیرید که تصویری با اسپیکرهای فابریک یا پخش 1DIN و تغییرات تو اسپیکرها.
مسلما 1073 حجم BASS بالاتری داره.ولی درایو کردنش کمی مشکله.7205 به نظر من مناسبتره تو رنج قیمت پائین.پخشتون های ولتاژ هست دیگه؟
قربونت برم،پاینده باشی جوون:n12: کجائی پسر؟کم پیدائی؟از صدای MXC ها راضی هستی؟آمپلی نمیخوای بگیری براش؟
منم دوست دارم گلم.موفق و پیروز باشی عزیز.
یا علی:n16:
1-بله حتما.
2-پخش 7016 که فردا باید قیمت بگیرم و یه جفت اسپیکر معمولی کن وود کار شما رو راه می اندازه(البته قیمتش حدود 640-50 میشه) ولی توقع بالائی از صدا نباید داشته باشیدا.گفته باشم.:n02:
آمپلیفایری که برادر محمد معرفی کردن. JVC AR 8004 هست.بسیار آمپ خوبیه نسبت به قیمتش.اینهم لینک(یه اشتباه تو Spec کردن. 4 تا 120 وات تو 4 اهم میده نه 150 وات) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت دلارش رو ببینید:n04::n04::n04:520 دلار.اگر در دلار 3300 ضرب کنیم میشه به عبارتی 1.716.000 تومن.این آمپهای موجود همه خرید فبل هست لذا اگر شرکت بخواد جدید وارد کنه ..........:n04:
دوستان خدمتتون عرض کنم که به علت کم یاب شدن آمپ 8004 فروشش از 420 که قبلا براتون میگرقتم به 450 افزایش یافته و در حال افزایش هست.