چقدر کاکا از کاپیتان رائول تعریف کرده
هر سئوالی که کردن ازش در باره حسش در مورد رئال
گفته افتخار میکنه از بازی کردن کنار رائول
بهش گفتن از بازی با رونالدو چه میگی
گفته خیلی خوبه ولی افتخار من بازی کنار رائوله
چقدر کاکا از کاپیتان رائول تعریف کرده
هر سئوالی که کردن ازش در باره حسش در مورد رئال
گفته افتخار میکنه از بازی کردن کنار رائول
بهش گفتن از بازی با رونالدو چه میگی
گفته خیلی خوبه ولی افتخار من بازی کنار رائوله
هدیه گاگو به کاکا
بالدانو مدیر ورزشی باشگاه مادریدی در صحبتهایی اعلام کرد که گاگو پیراهن شماره 8 را برای پوشیدن شماره 5 رها کرد و آن را به کاکا اختصاص دادیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل: خورخه بالدانو، مدیر ورزشی باشگاه رئال در اظهارنظری که شب گذشته انجام داد اعلام کرد که در آرژانتین پیراهن شماره 5 متعلق به بازیکنان خط میانی است و گاگو در اقدامی جالب توجه ترجیح داد تا در فصل بعد پیراهن 8 را به کاکا بخشیده و پیراهن شماره 5 را بر تن کند.
او در ادامه بیان کرد که زمانی که کاکا درمراسم معارفه رسمی اش در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو، با یونیفورم رئال و پیراهن شماره 8 این تیم که پیش از این به گاگو تعلق داشت، مقابل دوربینهای خبرنگاران ظاهر شد، موجبات تعجب بسیاری را فراهم کرد. او در این رابطه گفت:« گاگو نیز تمایل زیادی داشت تا بتواند پیراهن شماره 5 را بر تن کند، چرا که این شماره در آرژانتین مربوط به بازیکنان خط میانی است. به همین ترتیب هم کاکا تمایل زیادی داشت تا پیراهن شماره 8 را بپوشد.»
بالدانو ادامه داد که پیراهن شماره 5 پیش از این متعلق به فابیوکاناوارو بود. اکنون دو شماره پیراهن تیم مادریدی نیز آزاد شده است. یکی شماره 18 است که مربوط به روبن دلارد است که فصل آینده نیز نمی تواند به دلیل مشکلات جسمانی به زمین فوتبال بازگردد و شماره 9 که مربوط به خاویر ساویولا است که به تیم بنفیکا منتقل شده است.
جالبه خبرنگارهای مادریدی هم مچ بند سبز دارن!:27::27:نقل قول:
اگه میدونستم ایشون(nimax3d ) طرفدار شانسلوناس که جوابشو میدادم. البته بیخیال بزار دل اونام با آرشاوین خوش باشه
آره احمد منم قند تو دلم آب شد وقتی اخبار گفت فردا یه بازیکن بزرگ دیگه معرفی میشه !!
به نظرم ریبری هست !
مربی آرسنال از وفاداریاش به توپچیها گفته است.
آرسن ونگر مدتها مورد توجه رئال مادرید بود و این باشگاه به دنبال آن بود که مربی فرانسوی را به هدایت تیم بگمارد، اما ونگر در کنار آرسنال ماند.
او گفته است پروژهای که در آرسنال شروع کرده بود دارد به ثمر مینشیند و به همین دلیل دوست داشت در آرسنال بماند. او همچنین گفته در آرسنال از آزادی کامل برخوردار است و شاید در تیمهای دیگر نمیتوانست تا این حد آزاد باشد و تیم، باشگاه و تجهیزات ورزشی را مدیریت کند. گفته میشود ونگر طراحی کوچکترین جزئیات ورزشگاه امارات را هم به عهده داشته و او بوده که خواسته طبق رسوم فنگشویی رختکن به شکل منحنی طراحی شود.
ونگر میگوید: «رئال مادرید یک نمایش مبتنی بر فوتبال است. اما در این ورزش جنبههای دیگری هم هست: این که یک تیم و بازیکنان را با فرهنگی که میخواهید بسازید و دانش و سبک خاص خود را در آن به کار برید اهمیت بسیاری دارد. پروژه ما در آرسنال دارد ادامه مییابد و میخواهم آن را تا پایان ببینم. از این سبک فوتبال بسیار لذت میبرم.»
"نمی توانم باور کنم!"
مراسم معارفه ی کاکا باعث به جا ماندن عکس های به یاد ماندنی بسیاری شد.که به همراه شعار"امید و هیجان بازمی گردد" همراه بود.قابل توجه ترین صحنه عکسی بود که به وسیله ی سایت رئال مادرید گرفته شده بود که در آن عکس کاکا در حالی که از تعداد هواداران تحت تاثیر قرار گرفته آنها را از میان سوراخی نگاه می کند.
در سالهای گذشته این استقبال کثیر از سوی هواداران هرگز صورت نگرفته بود.این نکته به کاکا تذکر داده شده بود اما او واقعا این لحظه را هنوز باور نمی کرد.
خیلی حال کردم با این حرکتشون ای ولنقل قول:
جالبه خبرنگارهای مادریدی هم مچ بند سبز دارن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این 11 تایی چقدر تقلید می کنن ! امضا رو می گم !
شایدم ویا باشه نه؟ البته ویا زیاد بزرگ نیست : دینقل قول:
به نظرم ریبری هست
بزار خوش باشن کلا 4 نفرن با روزی 2 تا پست کسی نمیبینه کهنقل قول:
این 11 تایی چقدر تقلید می کنن ! امضا رو می گم !
این روزا درباره رئال انقدر خبر هست اگه فقط خبر بزاریم روزی 5 صفحه میریم جلو ( اینو به کسایی گفتم که میگن اینجا چت رومه)
کاکا از رختکن بازدید کرد.
لحظه ای که کاکا وارد رختکن شد گفت:"من با رختکن آشنایی داشتم اما نه این یکی."ما به او گفتیم که تمام رختکن ها مشابه یکدیگر هستند اما این بازیکن برزیلی که قبلا هم احساسی مانند بودن در خانه را داشت مخالف بود و گفت:"نه،این یکی بزرگتر و بهتر است."
کاکا مشتاقانه حاضر شد تا برای سایت رسمی رئال مادرید 15 دقیقه قبل از معارفه ی رسمی عکس بیندازد.سپس او با دقت زیاد لباسش را برداشت و با حوصله لباس جدیدش را پوشید.
سپس خورخه والدانو و فلورنتینو پرز وارد شدند تا به بازیکن برزیلی خوش آمد بگویند.آنها به او گفتند این لباس واقعا به تو می آید و او با لبخند پاسخ داد:"من این علامت جدید را دوست دارم و قبلا هم گفته ام که این نشانه ی احترام به استادیو است."او انگشتانش را بر روی حروف حرکت می داد و می گفت:"بلیسیمو،درست مانند رختکن."
در حالی که کاکا منتظر ورود به زمین بود به هم عکس های هم تیمی های آینده اش نگاه می کرد.او درباره ی هر کدام از آنها حرفی زد و هنگامی که به مارسلو رسید گفت:"ما او را مارسلینیو صدا می زنیم."
احتمالا مهاجم هست اخه شماره 9 هم خالیه ولی رئال بیشتر نیاز به یک هافبک دفاعی خوب دارهنقل قول:
میگم چی میشد اگه فرناندو تورس بود
فک کنم 9 رو میدن به رونالدو . نه ؟
ممنون از تمام بچه ها واسه اخبار و عکسهای زیباشون دمتون گرم
آرهنقل قول:
9 رو به اون ميدن و اون شماره ديگرو(فكر كنم 17 بود) به البيول ميدن
خدا کنه کاکا همیشه استوکه سفید بپوشه بدجور به هم میاد :31:
من دوست دارم خرید جدید ریبری باشه :40:اگه اونم بیاد میمونه 2تا خرید دیگه اگه آلونسو هم بیاد که دیگه معرکس
میمونه یه دفاع وسط خوب :31:
واقعا موندم این بارسا چه امیدی به خرید ریبری داره؟ وقتی خوده ریبری گفته فقط رئال دیگه چی میگه این لوپورتا تازه برای اینکه دوباره تحقیر نشه جلو پرز ،گفته ما تو مزایده شرکت نمیکنیم:27:
يه خبر توپ:
مهاجم فرانسوی،چهارمین خرید کهکشانی ها در تابستان امسال خواهد بود. فلورنتینو پرس با پرداخت 35 میلیون یورو، بنزما را خریداری خواهد کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل: طبق خبر منتشره در روزنامه مارکا، توافقات نهایی میان سران باشگاه های رئال مادرید و المپیک ---- بر سر انتقال کریم بنزما حاصل شده و در ساعات آینده رسما اعلام خواهد شد. بدین ترتیب فلورنتینو پرس ستاره جدیدی را به ترکیب کهکشانی ها اضافه کرده است و بنزمای فرانسوی چهارمین خرید تابستانی تیم مادریدی لقب خواهد گرفت.
این در حالی است که کهکشانی ها دیشب کاکا را به عنوان اولین خریدشان معرفی کردند و در روزهای آتی می بایست منتظر معرفی رائول آلبیول و کریستیانو رونالدو، دو خرید دیگر تیم مادریدی باشیم. بدین ترتیب کریم بنزما با قراردادی 35 میلیون یورویی المپیک ---- را ترک خواهد کرد و به برنابئو خواهد پیوست و بدین ترتیب می بایست پرونده انتقال داوید ویا به تیم مادریدی را بسته دانست.
17 مال فان گله البته اگه بمونهنقل قول:
فكر كنم 17 بود)
اون 18 بود که مال دلارده
من تو ساکر 2 رو دادم با آلبیول که ماله سالگادو هست
چرا ریبری نه ؟نقل قول:
بنزما، ستاره جدید مادریدی
حالا بگذریم از اینکه زیاد باهاش حال نمیکنم
اما پرز خوب بلده همه رو بسوزه مخصوصا این منچسترو
چند ساعت پیش این بقلیا یه خبر گذاشته بودن که بنزما رو منچستری بدونین الان اینو ببینن داغ میکنن پس پارچ آب یادتون نره:: دی
اتفاقا من فكر ميكنم كه بنزما در حال حاظر خيلي بيشتر به درد ما ميخوره تا ريبري
سال ديگه رائول رو نيمكته دي:
بمب خبری پرز اشکار شد
خبری که پرز دیروز در مراسم اعلام کرده بود
و مژده داده بود رئالی شدن یکی دیگه از ستارهای دنیای فوتبال آشکار شد.
و ستاره جدید رئال مادرید و چهارمین خرید رئال مادرید در این فصل
و بعد از خریدهای بزرگی چون کاکا و کریس
کسی نیسسسسسسسسسسسسسسسسست
جز
کررررررررررررریم بنزمااااااااااااااااااااا ا
دوستان عزیز رئالی شدن کریم رو به همگی شما تبریک میگم
چه تیمی بسازیم فصل بعد ما
:31::31::31::31:نقل قول:
لوپورتا
کلی خندیدم !
جریانه اون مرد 2 هزار چهرس که به کاکا می گفت کاکول ! :دي
ایول خوشم اومد ! از این به بعد همه میگیم لوپورتا !
اومدن کریم رو هم تبریک میگم !!
ریبری به نظرتون هنوز شانس داره بیاد ؟
میگن خرید بعدیش هم غلامرضا رضاییه!!!:دی
ولی خودمونیما..چه شود امسال:دی
فكر ميكنم بنزما ماله آكادمي خود باشگاه بود درسته؟
پس بازگشتش به رئال رو تبريك ميگم
چه ميكنه اين زيدان
ريبري سال بعد
عجب تیمی داریم میسازیم ما . وااااااااااااای !!!! آریاک جان دستت درد نکنه . ترکوندی .
خیلی جالبه . یعنی واقعا خبرنگارای اسپانیایی تو کنفرانس کاکا ، تحت تاثیر ایران مچ بند سبز بستن ؟
خواهش
وظيفه بود
اون مچ بندها نذري بوده
هيچ ربطي هم به ايران نداره دي:
جدی کریم اومد رئال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
میشه بیشتر توضیح بدید؟:دینقل قول:
عجب تیمی داریم میسازیم ما . وااااااااااااای !!!! آریاک جان دستت درد نکنه . ترکوندی .
خیلی جالبه . یعنی واقعا خبرنگارای اسپانیایی تو کنفرانس کاکا ، تحت تاثیر ایران مچ بند سبز بستن ؟
بــــــله !نقل قول:
جدی کریم اومد رئال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
بروبچز جدی این مچ بند سبز خیلی باحاله ! موسوی چقدر طرفدار داره ! حتی تو اسپانیا ! :دي
چه سوزشی بکنه این فرگوسن چون مدتها بود که دنبال کریم بنزما بود و همونطور که کریس رو ازشون گرفتیم، بنزما رو هم تا اینجا نزاشتیم به دستشون برسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]