گزارش تصویری از حضور توره در تمرین پرسپولیس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارش تصویری از حضور توره در تمرین پرسپولیس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم حجت جون
ترکوندی !
تاپیک داره منفجر میشه
خسته نباشی
:40:
پرسپوليس در تدارك برپايي جشن تولد جادوگر
کانون هواداران پرسپولیس : هفدهم آبان ماه مصادف با سالروز تولد جادوگر فوتبال ايران علي كريمي است و قرار است جشن تولد مفصلي از سوي باشگاه پرسپوليس براي اين بازيكن بر پا شود. باشگاه پرسپوليس در تدارك بر پايي جشن مفصلي براي هافبك خلاق و صاحب نام خود علي كريمي است و اين مراسم به احتمال فراوان پنج شنبه شب همين هفته و پس از بازي حساس پرسپوليس و صباي قم بر گزار خواهد شد. باشگاه پرسپوليس در تلاش است با تزريق روحيه به بازيكنان شرايطي را فزاهم آورد كه اين تيم با پيروزي روز 5 شنبه در برابر صباي قم جشن تولد كريمي را كامل تر بر گزار كنند.
بازيكنان پرسپوليس هم به كريمي قول داده اند تا با ارائه يك بازي خوب پاداش خوبي به كريمي با پيروزي بر صبا بدهند. مهمانان ويژه ايي هم براي اين جشن تولد دعوت خواهند شد كه اعضاي هيات مديره پرسپوليس در راس اين مهمانان قرار دارند.
شيري : صبا را بايد شکست دهيم
کانون هواداران پرسپولیس : "مجتبي شيري" روز چهارشنبه در گفت و گویی از صبا به عنوان يک تيم خوب که ديدار با آن سخت خواهدبود، نام برد و گفت: با شرايط خوبي که در تمرينات دنبال مي کنيم شکست صبا حتمي است.
وي ادامه داد : بعد از ديدار مقابل تيم مقاومت بيشتر برروي تاکتيک هاي دفاعي تيمي کار کرديم تا ضمن افزايش قدرت تدافعي، فشار وارده بر خط دفاعي را نيز کاهش دهيم. شيري تصريح کرد: به طور حتم دراين بازي چنانچه نتوانيم پيروز ميدان باشيم به مشکل برخواهيم خورد.
وي ضمن بالا خواندن انتظارات هواداران از تيم پرسپوليس اظهارداشت: اين انتظارات به جا است و ما بايد خواسته آنها را برآورده کنيم.اما گاهي اوقات شرايط به سود پرسپوليس نيست و نمي توانيم نتيجه لازم را کسب کنيم.
وي درعين حال از هواداران اين تيم خواست تا ضمن درک اين شرايط همواره تيم محبوب خود را همراهي کنند.
با توجه به مصدوميت مهدي واعظي به احتمال زياد عليرضا حقيقي سنگربان پرسپوليس مقابل تيم صبا باتري خواهد بود، شيري درهمين ارتباط حقيقي را دروازه بان کاملا مطمئني خواند و افزود: کادر فني حقيقي را به واسطه توانايي هايي که داشته به اين تيم دعوت کرده است و ما نيز در خط دفاعي با وي راحت هستيم.
پس از بازي مقابل صبا باتري
تمرينات پرسپوليس دو روز تعطيل مي شود
خبرگزاري فارس: تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس پس از ديدار مقابل صبا باتري، دو روز تعطيلي خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، با تصميم كادر فني، اين تيم پس از بازي مقابل صبا باتري در روز پنج شنبه، تمرينات خود را دو روز تعطيل خواهد كرد. اين ديدار در ورزشگاه آزادي تهران برگزار ميشود.
سرخپوشان از روز يكشنبه تمرينات خود را در دو نوبت پيگيري خواهند كرد.
افشين قطبي يكشنبهي آينده دوباره در كميتهي انضباطي
شريفي: به گزارش" آيت اللهي" استناد كرديم
رييس كميتهي انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: افشين قطبي يكشنبهي آينده بايد در كميتهي انضباطي حاضر شود.
مجتبي شريفي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري د انشجويان ايران(ايسنا)، اظهار كرد: طبق مادهي 95 آيين نامهي انضباطي درصورت اين كه عمل خلافي دور از چشم ناظر بازي يا داور بوده باشد كميتهي انضباطي مي تواند به شاهد معتبر اسناد مدارك يا نوار ويديوئي استناد كند كه ما بر اساس همين بند گزارش آيت اللهي را به عنوان كسي كه سي سال در فوتبال ايران حضور داشته و تخلفي هم از او ديده نشده پذيرفتيم و قطبي را به كميتهي انضباطي احضار كرديم.
وي افزود: با استناد به گزارش آيت اللهي قطبي زماني كه پرسپوليس گلي را از مقاومت سپاسي دريافت كرد به سمت داور رفت و به داور اعتراض كرد اما چون داور به آن اعتنايي نكرد به سمت هواداران رفت و آنها را تحريك كرد. اين گزارشي است كه از آيت اللهي دريافت كرديم اما روز گذشته كه قطبي به كميتهي انضباطي آمد گفت كه اين مسئله را قبول ندارد و پس از گلي كه پرسپوليس خورد به سمت مصطفوي رفته و پشت مصطفوي هم هواداران حضور داشتند، بنابراين او معتقد است كه تخلفي مرتكب نشده است.
شريفي افزود: به همين خاطر يكشنبه آينده ساعت 16 آيت اللهي و قطبي بايد در كميتهي انضباطي حاضر شوند تا ما بتوانيم تصميم نهايي خود را در اين باره بگيريم.
وي در پاسخ به اين سوال اگر تخلف قطبي ثابت شود جريمهي او چه خواهد بود گفت: بايد ببينيم اصل قضيه اتفاق افتاده است يا خير، در صورتي كه ثابت شود قطبي چنين تخلفي را مرتكب شده در قانون آمده است كه فرد متخلف يك تا شش جلسه از همراهي تيمش محروم ميشود.
هفته چهاردهم ليگ برتر فوتبال
استقلال به دنبال صدر؛ پرسپوليس در تعقيب مدعيان
هفته چهاردهم رقابتهاي ليگ برتر فوتبال ايران طي روزهاي پنجشنبه و جمعه با برگزاري 9 ديدار پيگيري ميشود و پس از آن ليگ برتر به دليل برگزاري بازيهاي تيم ملي با تعطيلاتي كوتاه مدت روبهرو ميشود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در مهمترين رقابتهاي هفته چهاردهم، ملوان انزلي با استقلال، پرسپوليس با صبا و فولاد خوزستان با پيكان قزوين مصاف ميكنند. ديدار تيمهاي پيام خراسان و ذوب آهن اصفهان نيز جذابيتهاي مخصوص به خود را دارد.
پنجشنبه - 16 آبان
ملوان بندر انزلي ـ استقلال تهران (ورزشگاه تختي انزلي، ساعت 14:15)
داوران: مسعود مرادي، حسين خانبان، محمدرضا ابوالفضلي، غلامرضا جباري
تمامي شرايط پيش از اين بازي به سود استقلال است. تيم استقلال تهران اكنون با 24 امتياز در جايگاه سوم جدول قرار دارد و در مقابل ملوان با 13 امتياز در رده شانزدهم قرار دارد. تنها مشكل استقلال در اين بازي زمين ناهموار انزلي و پيشبيني سازمان هواشناسي مبني بر بارش باران در روز بازي است. در هر صورت ملوان نيز با برتري در داربي گيلان بار ديگر به ليگ باز گشته است و با آنكه اين تيم هيچ نشاني از ملوان بزرگ دهه 60 و 70 ندارد، با اين حال ميتواند با شكست استقلال زخمهاي خود را التيام بخشد. البته تيم امير قلعهنويي نيز آنقدر قدرتمند است كه بتواند بدون توجه به اين مسايل، هر 3 امتياز بازي را كسب كرده و چهارمين پيروزي متوالي را كسب كند.
پرسپوليس تهران ـ صباي قم (ورزشگاه آزادي تهران، ساعت 16:20)
داوران: رحيم رحيمي مقدم، داود رفعتي، عليرضا يزداني، فرشيد افشار
بيترديد اين بازي از جذابترين ديدار هفته چهاردهم خواهد بود. تمام نشانههاي اين جذابيت نيز خودنمايي ميكند چرا كه در يك سوي ميدان افشين قطبي و در سوي ديگر فيروز كريمي بر روي نيمكت نشسته است. پرسپوليس پس از شكست نااميد كننده مقابل مقاومت اكنون براي ماندن در جمع مدعيان چارهاي به جز شكست دادن صباباتري ندارد و در مقابل صبا نيز به تهران ميآيد تا با متوقف ساختن پرسپوليس يكي ديگر از تيمهايي باشد كه در اين فصل روند صعودياش را از بازي مقابل اين تيم تهراني آغاز كرده است.
شايد جذابتر از رويارويي كريمي و قطبي، ديدار شيث رضايي با همتيميهاي سابق خود باشد. در هر صورت قطبي نبايد اين بازي را ببازد. هرچند كه فشار مصدوميت بازيكنان همچنان پرسپوليس را آزار ميدهد. پرسپوليس در حال حاضر با 21 امتياز چهارم و صبا باتري با 16 امتياز دهم است.
علي كريمي در گفت و گو با ايپنا: براي رسيدن به آرامش بايد صبا را شكست دهيم
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: صبا تيم قدرتمند و منسجمي است اما پرسپوليس چارهاي جز برد ندارد و براي رسيدن به آرامش بايد پيروز شود.
علي كريمي در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) عنوان كرد: چهار بازي خانگي پشت سر هم از تهران داريم و بايد از اين بازي ها 12 امتياز كسب كنيم تا تيم به شرايط آرماني برگردد. پرسپوليس براي راضي كردن هوادارانش بايد صبا را شكست دهد و من به پيروزي دراين بازي اطمينان دارم.
وي ادامه داد: متاسفانه پرسپوليس در نواختن ضربات آخر به سمت دروازه حريفان تا حدودي مشكل دارد كه در طول هفته روي اين موضوع كار كردهايم و فكر مي كنم در بازي مقابل صبا اين مشكل برطرف شود.
كريمي خاطر نشان كرد:در اين بازي تمام بازيكنانمان را دراختيار داريم وهيچ بهانهاي براي عدم پيروزي مقابل اين تيم نداريم. افشين قطبي در طول هفته نقاط ضعف و قوت صبا را به ما متذكر شده است. براي شكست صبا برنامهريزي كامل داريم و با حمايت تماشاگران ميتوانيم روز پنجشنبه يك پيروزي به دست بياوريم.
كريمي در پايان گفت:براي پرسپوليس فرقي نميكند كه مقابل چه تيمي قرار مي گيرد چون هدف ما قهرماني است و بايد به صدر جدول برگرديم.
جلسه ويژه براي دعوت از باقري؛ دايي و افضلي در مورد باقري تصميم ميگيرند
علي دايي سرمربي تيم ملي ايران در خالي كه از كريم باقري براي حضور در اردو تيم قبل از بازي با امارات دعوت كرده است اما هنوز براي حضور وي جلسهاي با دستيار خود خواهد داشت.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، علي دايي و هومن افاضلي ميربيان تيم ملي فوتبال كشورمان فردا جلسه ويژهاي در مورد حضور باقري در تيم ملي خواهند داشت. از آنجا كه حضور كريم باقري در تيم ملي در حالهاي از ابهام قرار دارد علي دايي امروز با وي گفت و گويي را انجام ميدهد و راي نهايي خود را در مورد اين بازيكن فردا در جلسه با افاضلي مطرح ميكند.
عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با ايپنا: برايم فرقي نمي كند مقابل كدام بازيكن بازي مي كنم/نبرد من و شيث هميشه جذاب است
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت:من و شيث رضايي فصل قبل همبازي بوديم ولي امروز مجبوريم مقابل يكديگر بازي كنيم و من نيز تحت هر شرايطي بايد د راين بازي پيروز شوم.
عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) عنوان كرد: براي من فرقي نمي كند مقابل چه تيمي و چه بازيكني بازي مي كنم چون كار خودم را انجام مي دهم و فقط براي موفقيت پرسپوليس بازي مي كنم. بر خلاف شايعات من با هيچ بازيكني اختلاف ندارم و از اينكه مقابل شيث رضايي بازي مي كنم خوشحال هم هستم.
وي ادامه داد: صبا تيم خوب و قدرتمندي است اما پرسپوليس اصلاً به نام حريفش توجه نميكند و فقط كسب سه امتياز براي ما اهميت دارد.
نيكبخت واحدي خاطر نشان كرد:پرسپوليس بعد از شكست مقابل مقاومت از لحاظ روحي و رواني در شرايط بدي قرار گرفت و به همين دليل براي بازگشت به شرايط ايده ال بايد در اين بازي مقابل صبا پيروز شديم.
هافبك پرسپوليس در پايان گفت:روز پنجشنبه با ارائه يك بازي مناسب و تماشاگر پسند صبا راشكست مي دهيم و يك گام ديگر به صدر جدول نزديك مي شويم پرسپوليس بايد نيم فصل اول را با كسب امتيازاتي مناسب به پايان برساند.
رئيس سازمان ليگ اعلام كرد؛ استقلال و پرسپوليس در قزوين و قم ميتوانند بازي كنند
وضعيت ورزشگاههاي قم و قزوين به استاندارد مورد تاييد فدراسيون فوتبال رسيده است.
عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ برتر در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران ايپنا ضمن تاييد خبر فوق گفت: از امكانات مجموعه هاي ورزشي قزوين و قم بازديد كرديم كه د راين بازديد متوجه شديم آنچه را كه نياز ما بوده فراهم كردهاند و مسولان ورزشي اين دو استان نيز همكاري خود را براي برپايي امنيت در ورزشگاهها در زمان برگزاري مسابقات اعلام كردهاند.
وي افزود:با توجه به اين شرايط امكان برگزاري بازي هاي اين دو تيم با تيم هاي استقلال و پرسپوليس در ورزشگاههاي خود مقدور خواهد بود
عابدزاده در گفت و گو با برنا
دروازه بان هاي پرسپوليس مشکلي ندارند
مربي دروازه بان هاي پرسپوليس معتقد است که واعظي و حقيقي شرايط خوبي دارند و اين تيم مشکلي از بابت دروازه ندارد.
احمدرضا عابدزاده در اين باره به خبرنگار ورزشي برنا گفت:برخلاف اينکه که خيلي ها دنبال زير سوال بردن دروازه بانهاي ما هستند، هم واعظي و هم حقيقي از آمادگي بالايي برخوردارند و مي توانند مقابل صباي قم بدون هيچ مشکلي به حراست از دروازه بپردازند.
وي همچنين با اشاره به آمار گل هاي خورده پرسپوليس در ليگ برتر اظهار داشت:قبول دارم که دريافت 19 گل در سيزده بازي براي تيمي که ادعاي قهرماني دارد، زياد است.اما منطقي نيست که همه تقصيرها را به دروازه بان مرتبط بدانيم.
عابدزاده همچنين درباره بازي با صبا اظهار داشت: ما در اين ديدار نمي توانيم هدفي جز گرفتن سه امتياز داشته باشيم.البته ميدانيم که آنها نيز بازيکنان خوبي در ترکيب خود دارند و ميتوانند براي هر تيمي مشکل ساز شوند.
گفتني است ديدار تيم هاي پرسپوليس و صباي قم فردا در ورزشگاه آزادي تهران برگزار ميشود
فعلا تیغ همه انتقادات به طرف قطبی هستش
اگر این بازی رو نتونیم ببریم کار افشین تمومه
نقل قول:
این بالاخره هلندی هستش یا آلمانی؟
تو سایت خبرگزاری پرسپولیس از قول زرینه گفتن هلندیه
یه سری جاهای دیگه هم گفتن آلمانیه
نکنه طرف دورگه هستش؟:31:
بار ديگر افشين قطبي راهي امارات خواهد شد
کانون هواداران پرسپولیس : افشين قطبي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس براي استفاده چند روزه تعطيلات، پس از بازي مقابل صبا باتري كه روز پنجشنبه برگزار ميشود، راهي امارات متحده عربي خواهد شد.
وي صبح جمعه راهي امارات مي شود و پس از دو يا 3 روز، به ايران باز ميگردد.
بابا این دیگه داره شورشو درمیارهنقل قول:
اینا چه جوری با این قرارداد بستن؟
الان دارم نسبت به صحبتای قبل از فصلم راجع به استیلی پشیمون میشم.
منم فک کنم چند تا رگ داشته باشه : د ینقل قول:
تیم تا خرخره تو حاشیه و بحرانه بعد افشین خان با خیال راحت بره دبی دبی ما هم اینجا حرص بخوریمنقل قول:
کاش دل قطبی یکم هم به حال هوادار ها می سوخت
باز می خواد بره امارات انتقادات ازش چند برابر میشهنقل قول:
استیلی از خودش گذشت فصل قبل و گذاشت قطبی بشه سرمربی و در آخر فصل هم نذاشت قطبی خراب بشه و کمکش کرد ولی الان قطبی یه بار قید دبی را نمی زنه بخاطر پرسپولیسنقل قول:
یه چیز دیگه پارسال اول فصل را خوب نتیجه می گرفتیم چون تیم را استیلی اماده کرده بود
و امسال هم اول فصل را خوب شروع کردیم چون پیروانی جمع کرده بود
طول فصل قطبی چه پارسال و چه امسال تو بحران بوده
دیگه واقعا داره شورشو در میاره دیگهنقل قول:
بار ديگر افشين قطبي راهي امارات خواهد شد
کانون هواداران پرسپولیس : افشين قطبي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس براي استفاده چند روزه تعطيلات، پس از بازي مقابل صبا باتري كه روز پنجشنبه برگزار ميشود، راهي امارات متحده عربي خواهد شد.
وي صبح جمعه راهي امارات مي شود و پس از دو يا 3 روز، به ايران باز ميگردد.
چه وضعشه بابا
با این وضع حواشی چند برابر میشه
تیم هم درسست بشو نیست
*البرز ورزشی:
لوکا، گزینه جانشینی قطبی
آهنگ امیر اسمکس که برای پرسپولیس خونده
برای دریافت بقیه آهنگ های قبلی به تاپیک امضام برویدکد:http://icestar.persiangig.com/audio/Pespolis/Amir%20Smax-%20Perspolis.mp3
روزنامه ی زردی مثل البرز با مدیری مثل احمدپور هیچ وقت خبر درست حسابی نداشتهنقل قول:
شما مطمئن باش که هرکی جانشین افشین باشه لوکا نمیشه
منم معتقدم البرز زردهنقل قول:
روزنامه ی زردی مثل البرز با مدیری مثل احمدپور هیچ وقت خبر درست حسابی نداشته
شما مطمئن باش که هرکی جانشین افشین باشه لوکا نمیشه
ولی یه نکته هست لوکا می خواد بیاد تهران
البته من فک کنم می خواد برگرده به سپاهان و پرسپولیس نمیاد
من که نمی دونم البرز چیه و احمدپور کیه.نقل قول:
من فقط توی عناوین روزنامه های ورزشی اینو دیدم گفتم شاید جالب باشه.
مصطفوي در گفت و گو با فارس:
صبا باتري آخرين فرصت براي افشين قطبي نيست
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: باتوجه به قرارداد دو ساله با قطبي، ديدار برابر صبا باتري آخرين فرصت او نيست.
داريوش مصطفوي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: از صميم قلب به بازيكنان و كادر فني اعتماد داريم و به هيج عنوان مشكلي با آنها نداريم.
وي افزود: با توجه به قرارداد دو سالهاي كه با قطبي داريم، به هيچ عنوان صبا باتري آخرين فرصت براي او نيست. هيئت مديره مانند ستوني محكم از او حمايت خواهد كرد.
مصطفوي عنوان كرد: به بازيكنان و كادر فني اعتماد دارم. مطمئن هستم با تمركز و انگيزه بالا، يك روز خوب و فراموش نشدني را براي ما رقم ميزنند.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس خاطر نشان ساخت: به هيچ عنوان با بوناچيچ مذاكره يا قراردادي نداشتيم. اين مورد فقط نوشته كساني است كه در مورد آينده پرسپوليس حدس ميزنند؛ اما روي حرف خودمان هستيم. قطبي به مدت دو سال در ايران و در پرسپوليس كار خواهد كرد تا قهرماني آسيا را براي ما به ارمغان بياور